Bydle Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 No to taka normalna cena jak na rynek DE za godny egzemplarz czyli kolo 14-15 tys euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 za tyle byłbym wstanie rozważyć sprzedanie swojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skipper Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 http://allegro.pl/show_item.php?item=6065449554#thumb/2 ktoś oglądał ? na zdj petarda a wisi juz jakis czas http://allegro.pl/show_item.php?item=6065449554#thumb/2 ktoś oglądał ? na zdj petarda a wisi juz jakis czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Dlatego chyba poszerzam moje poszukiwania i chyba będę szukać pomiędzy zetką a genesisem coupe 3,8 . Wiem że genesis to trochę gorsza renoma silnik itd, ale jak widzę allegro ogłoszenia to ręce opadają. A gen wizualnie mi się też podoba, ale nie chcę robić offtopa. Wiem jedno, pewnie potrwa to kilka miesięcy jak nie lepiej. 90% ogłoszeń to żenada.....W Rzeszowie oglądnąłem przy okazji 3 zetki...załamałem się genesis coupe 3.8 GDI, ma mój brat i furka jest za***ista, ten silnik GDI to miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 tak ta biała wisi, i chyba cena była jakiś czas temu 34 jak się nie mylę ale nie chcę wprowadzać w błąd. @Kazik_R52 Wiem, codziennie go widzę I będę miał przyjemność testów ale nie chcę oftopować genem tu na forum zetki @ Bydle To samo mi mówił znajomy co robi Niemcy raz w tygodniu, że jak się coś mu w oko trafi i spodoba, to cena jest przeważnie 12-15 tys euro, i często 12-13 tys euro nawet za egzemplarze 2004 rok. Coś za coś, bo kupić tanio to nie kłopot i potem wkładać tysiące jak nie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 (edytowane) Dlatego uważam że w Polsce nie opłaca sie sprzedawać Ztki bo nie dosyć że nikt nie chce zapłacić godnych pieniędzy to jeszcze jak slysze oczekiwania, wymagania i przesmradzanie kupującego to zygac sie chce, albo proponują zamiane na Golfa... Edytowane 26 Marca 2016 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozman Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Ta biała była walona w tył. Wymienili zderzak na wersje Europa. Przed tez dostał, widać fatalne spasowanie zderzaka z błotnikiem. Nagi nie ma ori tylko radio 2din. Ogólnie to wersja USA z wszystkimi tego konsenkwencjmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skipper Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 (edytowane) Ta biała była walona w tył. Wymienili zderzak na wersje Europa. Przed tez dostał, widać fatalne spasowanie zderzaka z błotnikiem. Nagi nie ma ori tylko radio 2din. Ogólnie to wersja USA z wszystkimi tego konsenkwencjmi.różnice w wykonaniu, szpera itd? czy o jakie konsekwencje ci chodzi? kolorystycznie idealnie mi podchodzi, automat, taka konfiguracja jakiej szukam tylko zastanawia mnie niska cena.... Edytowane 26 Marca 2016 przez skipper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozman Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 różnice w wykonaniu, szpera itd? czy o jakie konsekwencje ci chodzi? kolorystycznie idealnie mi podchodzi, automat, taka konfiguracja jakiej szukam tylko zastanawia mnie niska cena.... Poczytaj sobie w podwieszonych jakie są różnice ale chodzi mniej więcej o to co napisałeś.Do tego nie ma Brembo przez co słabo hamuje. Nie jestem zwolennikiem też dokładanego dokładanego car audio bo przeważnie w polskich realiach po chamsku są poprzecinane wiązki i poskręcane, rzadko widziałem, żeby to ktoś potem lutował i wkładał w koszulki termiczne. Wiadomo po czasie takie niedoróbki śniedzieją i coś zaczyna nie kontaktować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 (edytowane) w zlym temacie chyba odpisalem i calkiem nie na temat -.- ale napisze cos madrego bo wstyd... jak ja szukalem zetki to myslalem o kupinie czegos walnietego zeby samemu zrobic, szukalem tez calych ale one tez byly robione. Na szczescie trafilem na wymarzone g35 i caly czas gdzies podswiadomie na nie czekalem. Teraz caly czas obserwuje ogloszenia z zrtkami i od wrzesnia 2015 byly mkze 3 godne uwagi... Edytowane 27 Marca 2016 przez Cytrus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 jak coś to będziemy pod stadionem narodowym o 14 i jedziemy na wycieczkę Jak komuś sie nudzi to zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Mordeczki kochaniutkie Ma ktoś może na sprzedaż moduł do sterowania radiem z kierownicy ? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik86 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Witam szanownych kolegów, Od dziś zaczynam na powaznie poszukiwań Nissana 350Z. Mój budżet to około 45 tyś. zł. Jeżeli, któryś z kolegów byłby zainteresowany odsprzedaniem swojej Z-tki to zapraszam do kontaktu. Szukam manuala, bez LPG w wersji EU. Najlepiej ofertę podesłać na ktgrzelak@gmail.com Dobrze by było aby samochód był bezwypadkowy - ewentualne stłuczki fajnie jak by ktoś miał udokumentowane. Jeszcze raz pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 A to nie jest dawna zetka forumowicza Sajmon L_P ? To nie moja Swoją drogą chętnie kupie 350z, może być LPG. oferty PW )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Przecież zaraz sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Hehe na wiosnę styknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 To cabrio tym razem dawaj Bo takiego jeszcze nie miales. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.s Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Panowie, poszukuje Nissana 350Z najchętniej wersję europejską. Może ktoś z Was albo Waszych znajomych ma na sprzedaż? Budżet +/- 40k PLN.Przeszukałem polskie portale ale jest sporo przysłowiowych mirków handlarzy. Myślałem o sprowadzeniu ale z racji pojemności silnika akcyza "zabija" stąd chęć zakupu krajowego.Jeżeli moglibyście popytać byłbym wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Jak ktos tutaj bedzie sprzedawać dobry egzemplarz to myślę że mniej niż 50-60 też nie odda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesnydzban Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 potwierdzam - dobry egzemplarz to tak 45 tysi na biede , i to jeszcze trzeba miec szczescie . ponizej nie ma co szukac bo skonczy sie jak u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmati9 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 potwierdzam - dobry egzemplarz to tak 45 tysi na biede , i to jeszcze trzeba miec szczescie . ponizej nie ma co szukac bo skonczy sie jak u mnie Czyli jak remont silnika czy 2 w 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.s Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Rozumiem. Jeżeli 50k PLN to potrzebowałbym FVAT. Mimo wszystko jeżeli ktoś ma/zna na sprzedaż poleconą sztukę prośba o informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesnydzban Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) Czyli jak remont silnika czy 2 w 1 az tak zle nie bylo - ale pierdoly , padnieta pompa wody + remont skrzyni i juz zrobila sie sumka za ,ktora mozna kupic HR'a bezpiecznego a najgorsze ,ze trzeba dolozyc jescze troche Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez Lesnydzban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik86 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Witam, Właśnie widzę że ten mój budżet 45k, jest niezachęcający zbytnio do odsprzedania forumowej Zetki. W sumie to z Nissan Z 350 jest jakimś fenomenem . Obserwuję ceny od mniej więcej półtora-roku i w tym czasie ceny na forum nie spadły ulepy na aledrogo również niewzruszone. W sumie 50-60 tyś. za 12 letni dwumiejscowy samochód to dość sporo. Zważywszy, że zwykle przeszłość pojazdu jest nieznana, praktycznie każdy był bity i malowany. Większość z uzytkowników używa go również na torze lub "do upalania". (czyli przebieg do stanu technicznego to jedna wielka loteria). Praktycznie każdy jest pomodyfikowany (a przecież nikt z kupujących tego nie lubi). Coś czuję ciężko będzie znaleźć cokolwiek sensownego w rozsądnej cenie. Chyba podaż Zetek jest słaba względem popytu. Mimo wszystko jak by ktoś się zdecydował odsprzedać swoją maszynę to zapraszam. Moja oferta to 45 tys. ale jeżeli Z-ka będzie w stanie bardzo dobrym i udokumentowanym to z przyjemnością się potarguję. Jak nie to chyba pozostaje w DE bitego kupić i samemu naprawić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Ja jestem na etapie sprzedawania swojego i jestem ciekawy jak to pójdzie skoro tyle trupów jest w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi