kaktuss_ML Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Nikt, to taki trik haldlarzy... Albo rezerwacja!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 ja ciagle mysle kto kupil ta zetke z dobryszyc szara z holandii, chcial bym wlascicielowi pokazac zdjecia tej masakry i opowiedziec co sie dzialo z autem zanim je wydrutowali. ja ciagle mysle kto kupil ta zetke z dobryszyc szara z holandii, chcial bym wlascicielowi pokazac zdjecia tej masakry i opowiedziec co sie dzialo z autem zanim je wydrutowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milordess Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Hehe z pewnością kupił go pasjonat marki, jakiś wizjoner z grubym portfelem i będzie go odrestaurowywał, haha:) też go widziałem i myśle sobie kurde niezła cena, ale przeważnie tak jest że co tanio to drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 A do mojego ani jednego telefonu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik86 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 A do mojego ani jednego telefonu... Który to Twój ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Ten na tych czarnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik86 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Ten na tych czarnych. Ładnie się prezentuje, Jak dla mnie zbyt pomodyfikowany, LPG power i automat. To wszystko go zdecydowanie dyskwalifikuje. Natomiast czy ktoś coś nt http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-313-km-wersja-europejska-ID6yktvw.html ???? Zastanawiam się nad wyjazdem do Wrocławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Automat lepiej zmienia biegi i mniej problemów pt dwumasa i synchro a lpg to czysta oszczędność :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zawsze można wrócić do serii. Co do gazu to też nie byłem przekonany ale po prawie 2 latach użytkowania nissana kupiłem coś tam w gazie i okazało sie ze nawet na tym gazie fajbie jezdzi a jaka oszczędność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owojtek Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Ten na tych czarnych. Trzeba przyznać, że robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozman Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Ktoś zna historię tego bo po VINie nic nie wyskakuje http://allegro.pl/nissan-350z-i6103057145.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 I wanna more Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Ja jestem teraz we Wrocławiu - ma być jakiś spot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesnydzban Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 55 tysiaczkow to wg mnie nie jest jakas wygorowana suma za pewny egzemplarz :)sam gdybym byl przed kupnem to nawet bym sie nie zastanawial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 auta nie znam, ale powiedzmy szczerze jak za stare 12 letnie auto, kwota 55tyś $ jest bardzo wysoka, rodem fantastiko to już gdzieś blisko merca SLa R230 z początku lat produkcji . no, ale jeśli to europejczyk, bezwypadek, ze znaną przeszłością to oki, gorzej jeśli to klepany amerykaniec, 3 razy malowany, w LPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
violar Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Czytam ostatnie strony, czytam i dochodzę do wniosku, że jak za chwilę będę wystawiał ogłoszenie z moją zetą, to bladego pojęcia nie ma od jakiej ceny zaczynać Za drogo - nie zejdzie bo za drogo, za tanio - nie zejdzie bo podejrzane. Jak żyć pani premier? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Najlepiej nie sprzedawać - trzymać pod kocem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 cena zależy od wielu czynników, jak masz recepturę na lakier to już parę grosiaków do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Panowie zachęcam do głosowania w konkursie na kwiecień w kalendarzu klubowym. Zdobywamy kolejny miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik86 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Panowie ponawiam pytanie widział ktoś ? http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-313-km-wersja-europejska-ID6yktvw.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Moj juz poszedł, fajna fotka. Moj juz poszedł, fajna fotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik86 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Już pytanie o Nissana z Wrocławia nieaktualne Od wczoraj powiększył moją rodzinę o kolejnego uchodźcę z Japonii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Daj foto jakieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 (edytowane) Ktoś z was oglądał już tego? Jak szukałem dla siebie to mi się nawinął: http://samochody.trovit.pl/index.php/cod.frame/url.http%253A%252F%252Fotokolo.pl%252Fcom_advert%252Fcom_advert_advertisements%252FviewOneAdvert%252F301238%253Ftrv_cid%253D7cff39329c78cc09c9c634ef35034f822d922172/id.18n1V1b1q1w1Z3/what_d.nissan%20350z/origin.2/section.1/section_type.1/pop.1/ Edytowane 22 Kwietnia 2016 przez GodISmE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi