Hudyvolt Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Nissan ze Szczecina już sprzedany...No niestety ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder81 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Takie okazje są kilka godzi w sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Auto jest oklejone ? Bo to na pewno nie jest oryginalny lakier. Plasti-dip z tego co pisze w ogłoszeniu. Pytanie jak położony jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Plasti dip to masakra widziałem auta kryte tym i stanowczo odradzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Doinwestowany - pmalowany plasti-dipem za 500 zl na tej biednej 17" z wersji us bez brembo, tempomatu, sterowania radiem, z wiesniacki kolorowymi peszlami...po prostu jak kupil maske z wegla to na reszte zabraklo juz pieniedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skipper Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zobacz ofertę: NISSAN+ 350Z+CARBON+NISMO+ LPG+NAVI+BREMBO+ZAMIANA http://allegro.pl/showItem2.php?item=6126817743 co o tym myślicie? odpicowany do zdjeć sle cos negatywnego poza tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hudyvolt Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Rozmawiałem z właścicielem przez telefon. Silnik był wymieniany (poprzedni zatarty) i po wymianie ma problemy z odpalaniem (po odpaleniu pracuje poprawnie), świeci się check engine i kontrola trakcji. Ponoć tylko elektryka do poprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroczny Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Koła jak pod turbo, a tu wolnossak w gazie, to ma w ogóle sens? No i na końcu masz dowód, że nie wiadomo tak na prawdę co w nim jest zepsute Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubak75 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Pamiętam go 2 lata temu był wystawiany z Tym zatartym silnikiem, wtedy pisał silnik nie odpala. Facet juz wtedy nie mogł go sprzedać i te same zdjecia były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Moze kupil silnik na nieswiadomce od REVUP'a i nie bangla. Do konca nie wiem jakie sa roznice w wiazke i czy da rade do podlaczyc zeby wogole odpalil - predzej Coobcio bedzie wiedzial ale moglo dojsc do takie pomylki przy zakupie silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Ale mi się wydaje że widziałem go na foto w Coobcio Garage, więc pewnie Kuba powinien wiedzieć o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Problem z odpalaniem i wywalajacą kontrolą trakcji, to oznaka wypadku.Każda sztuka po dzwonie, którą chciałem kupić do naprawy miała taki objaw. Równierz Również ta piękna z Dobryszyc ,którą sprzedano z tym mankamentem : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 ,problem z odpalaniem i wywalenie tcs i abs i chek , to uszkodzenie czujnika wałka rozrzadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Pojawia się czasami gdy nawala pierwsza sonda- bład P1051 . Wiem, bo miałem to samo i sonde wymieniłem. A co do wpisu Cytrusa to akurat po dzwonie mogą być np uszkodzone czujniki abs. wtedy też bedą takie błędy, ale wtedy to powiedzmy musi być solidnie koło wyrwane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomazi Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Nareszcie! Po ponad pół rocznym poszukiwaniu sztuka znaleziona. Od kolegi z forum. Jak tylko pogoda zmieni się na przyjemniejszą zrobię jakieś foto.Powodzenia innym poszukiwaczom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmati9 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Nareszcie! Po ponad pół rocznym poszukiwaniu sztuka znaleziona. Od kolegi z forum. Jak tylko pogoda zmieni się na przyjemniejszą zrobię jakieś foto. Powodzenia innym poszukiwaczom. od kogo kupiłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 (edytowane) http://m.autoscout24.it/offerta/-283124085?from=ww3.autoscout24.it Jak ktoś szuka fajnego popierdalacza na tor. Edytowane 28 Kwietnia 2016 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
violar Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Moja wrzucona do działu Giełda. Aż się ciężko robi na sercu, ale co zrobić ;( Ogłoszenie na otomotach pewnie wrzucę gdzieś za tydzień-dwa. Może wcześniej uda się bez tego obejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomazi Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 od @oz1on, wersja EU, serwisowana u Coobcia. od kogo kupiłeś ? od @oz1on, wersja EU, serwisowana u Coobcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 http://m.autoscout24.it/offerta/-283124085?from=ww3.autoscout24.it Jak ktoś szuka fajnego popierdalacza na tor. Ciekawe co to dokładnie znaczy, bo wyglądałoby na to że jednak da się na seryjnym Brembo po torze jezdzić ale z chłodzeniem i niezle odchudzonym autem 1250-1300kg. "Hamulce Brembo + i oryginalne gniazda pompy zestawu chłodzenia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubak75 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Cena coś podejrzanie niska http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-3-5-v6-300-km-ze-szwajcarii-polecam-ID6yfnoB.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skipper Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 tezciekaw jestem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hudyvolt Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 ja ryzykuję i jadę go obejrzeć, wziąć na warsztat, ew. kupić. Jako że jest to samochód ze Szwajcarii jakie dokumenty powinien mieć abym mógł go bez problemu zarejestrować w PL, a przede wszystkim wrócić nim na kołach? I głupie pytanie bo nigdy nie kupowałem auta na fakturę, w takim przypadku spisuje się umowę kupna-sprzedaży czy tylko faktura wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 juz na zdjeciach wyglada słabo, wiec pewnie cena adekwatna to stanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Bedziesz mial clo oprocz akcyzy, bo Szwajcarie nie jest w UE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi