Bydle Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Trochę wygląda jak podleczony trup Swoją drogą to na Europę wychodziły białe? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefffan Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Tak wychodziły białe EU (kolor QX1), ale wydaje mi się że nie w tym roczniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubak75 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 ja ryzykuję i jadę go obejrzeć, wziąć na warsztat, ew. kupić. Jako że jest to samochód ze Szwajcarii jakie dokumenty powinien mieć abym mógł go bez problemu zarejestrować w PL, a przede wszystkim wrócić nim na kołach? I głupie pytanie bo nigdy nie kupowałem auta na fakturę, w takim przypadku spisuje się umowę kupna-sprzedaży czy tylko faktura wystarczy? Juz zniknął, czyżbyś Ty go upolował ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hudyvolt Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Nie. Właśnie siedzę wk****ny w Kielcach czekając na powrotny pociag, a gościu ponoć o 2 w nocy samochód sprzedał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubak75 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 A tego oglądałeś ? Jest w Twoim mieście http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-wersja-europejska-ID6yjO8h.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hudyvolt Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Oglądałem. Przód spawany i nie do takich drobnych poprawek lakierniczych, zimny miał lekki problem z odpaleniem i poduszka pasażera wywalona. Szukam właśnie czegoś co nie było spawane/prostowane, reszta to zależy od ogólnego stanu i ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 I oglądasz auta za 20 tys...hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skipper Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 ten juz był tu sprawdzany maponoc ponad 1000mikronow na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hudyvolt Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Sprzedawca twierdził, że taki nie był, więc stwierdziłem, że nie zaszkodzi go obejrzeć. Wierzę w to, że Ci ludzie mają co robić z wolnym czasem i jak pytam przez telefon czy jest spawany bo inaczej go nie kupien to nie będą tracić czasu żeby mi go pokazywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Większość tych aut jest po przygodach bo ta są sportowe auta ktore mają swoje lata a nie trudno takim coś wywinac. Ale szpachel na dachu to już grubo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hudyvolt Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zdaję sobie sprawę i nie oczekuję cudów. Jak to handlarze powtarzają: a co Pan nowy samochód kupuje? Na razie widziałem tylko 2 egzemplarze i to co mnie uderzyło to że wnętrza mają bardzo zaniedbane, połamane plastiki, klapki czy nawet brak klapki od schowka. To swiadczy o tym jak ktoś o samochód dbał. Więc jak ktoś nie dba o takie prpste rzeczy to jakiejś stłuczce też nie naprawi tego porządnie. Podejrzewam, że skuszę się nawet na spawana sztukę ale jak zobaczę ze nie byla robiona na odpier***. Mam też szacunek do ludzi i nie umówię się na oględziny egzemplarzy za 50k bo takiego budżetu nie mam, a chciałbym mieć porównanie jak wyglada 12 letni zadbany Nissan w porównaniu do tego co widziałem. Może ktoś z was poświęciłby czas aby pokazać mi swój samochód i ewentualnie jak są naprawione jakieś przygody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Chcesz podjedz do Kalisza w tygodniu to Ci pokaże i powiem na co zwracać uwagę przy zakupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubak75 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Moze ten filmik coś Ci pomoże https://www.youtube.com/watch?v=VvjHhPHoy74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 (edytowane) która wg was jest warta uwagi? http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-po-lifcie-300km-bezwypadkowy-ID6yma7N.html wersja usa czy ta http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-3-5v6-300ps-klimatronic-skory-alu-18-ki-xenony-europa-ID6ylNQR.html może ktoś już był oglądać? czy mi się wydaję czy tej USA przedni zderzak jest troche żle dopasowany? Edytowane 30 Kwietnia 2016 przez Asesino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubak75 Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 zaczynał od 38 http://olx.pl/oferta/nissan-350-z-wersja-europejska-cena-promocyjna-do-04-05-CID5-IDeE9q5.html#7db9ed2460 która wg was jest warta uwagi? http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-po-lifcie-300km-bezwypadkowy-ID6yma7N.html wersja usa czy ta http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-3-5v6-300ps-klimatronic-skory-alu-18-ki-xenony-europa-ID6ylNQR.html może ktoś już był oglądać? czy mi się wydaję czy tej USA przedni zderzak jest troche żle dopasowany? brał bym Eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hudyvolt Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 kubak75, filmik widziałem, jest kilka ciekawych informacji, chociaż w Zetce za 30-40k nie będę oczekiwał aby klapka wlewu paliwa się idealnie pokrywała z powierzchnią nadkola O czym dokładnie on mówi przy otwieraniu maski? Przy określonych obrotach silnik "tyka" czy przerywa? I to co pokazuje, że jest w takim przypadku do wymiany to filtr paliwa? Ten jego brytyjski jest masakryczny do zrozumienia. Asesino, nie wiem czy dla Ciebie to ważne ale np. ten egzemplarz US co podałeś nie ma kontroli trakcji i VDC, z tego co się naoglądałem ogłoszeń dużo US tego nie ma. To EU ze Szczecina już ma te funkcje, ale ma nieopłaconą akcyzę więc trzeba doliczyć 18,6% do ceny. Ja tam bez VDC auta nie kupuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 TCS wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 (edytowane) On mowi o tykaniu dwoch "fuel pressure regulators", wlasciwie to nazywa je fuel dampener ale nie wiem czy poprawnie. Jego angielski jak na angoli jest super! Edytowane 3 Maja 2016 przez GodISmE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 (edytowane) to co on pokazuje to jest tłumnik pulsacji paliwa Edytowane 3 Maja 2016 przez jarek1111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skipper Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 (edytowane) brałem sie dzis z kolega z mercedesa w209 320 218km z rolki z miejsca z każdej prędkości brał mnie autem które katalogowo ma 7.9 do setki. od czego powinienem zacząć? 2003r amerykaniec automat a i kolejny problem. automat czasem po włożeniu kluczyka nie wyświetla pozycji P i nie da sie uruchomić w tej pozycji silnika, na neutral bez problemu. co to moze byc? Edytowane 4 Maja 2016 przez skipper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Zrób pomiar kompresji. Jakie mas.ciśnienie oleju i jaki przebieg? Możesz mieć skończone katy, może slizgac się sprzęgło hydrokinetyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skipper Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 ciśnienie oleju na postoju jest chyba 30 a podczas jazdy chuba ponad 60. 90 tys mil i lpg jest wsadzone. co mam mechanikowi powiedziec zeby sprawdził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 To jak wróżenie z fusów...moim zdaniem albo skrzynia go blokuje albo wydech. Albo zajechany silnik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skipper Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 ok. wymienię olej ze skrzyni zobaczymy co jest. apeopo wydechu to wydaje sie jest prawa strona bardziej opuszczona i wysunięta względem lewej. a i regulacja odległości siedzenia przestała działać, gdzie moge sprawdzic kabelek czy niestyka czy cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubak75 Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 ok. wymienię olej ze skrzyni zobaczymy co jest. apeopo wydechu to wydaje sie jest prawa strona bardziej opuszczona i wysunięta względem lewej. a i regulacja odległości siedzenia przestała działać, gdzie moge sprawdzic kabelek czy niestyka czy cos? Musisz odkręcic fotel aby dostać sie do śrub trzymajacych przełącznik, odepnij, rozbierz i wyczyść dokładnie. U mnie to pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi