Hudyvolt Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 już zdjęte ogłoszenie czy pomyliłeś się w linku? bo nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Getek Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 A więc tak jestem właścicielem białej zetki w cabrio jak macie jakieś pytania to śmiało można pisać a nie wnioskować po fotkach i szukać ''wałka'' Jak czytam te wasze dywagacje to płakać się chce...nigdzie nie jest napisane że to EU!! Znawcy tematu powinni poznać co to jest .. lalusiom dziękujemy jak się nie znasz to nie pisz głupot... Dawid_GDSK dziś spędziłem z tym gościem co że jako ''rzeczoznawca'' jakieś dwie godz. fakt chłopak spoko miły itd. masz wszystkie zdjęcia porobione na maxa numery szyb każdej z kolei a nawet tydz.i rok opon heh i plus to na co powienien zwrócić uwage przy oglądaniu ew.kolejnej zetki..jest tak jak Ci mówiłem przez tel. USA lakierek nowy tył robiony blacharsko po kolizji..mechanicznie nowy dwumas klocki przód tył tarcze ale jak już ''wyczytałeś'' albo i nie zetki nie hamują!!! opony i oleje to wymieniałem reszta jak już rozmawialiśmy foty uszkodzeń masz w jakim stanie zjechał od klienta na kołach!! Jedynym minusem tego owego egz. jest środek bo ta jasna skóra słabo wygląda i ma już swoje czasy piekności za soba cabrio deszcze itd. jak to mówią do handlu trza przygotować ja tam nic nie picowałem niech już nowy właściciel się bawi.. Jestem ciekaw na jakiej podstawie ''gość'' oceni moje auto czy warto go kupić nie jest napisane że bezwypadek nie ukrywam malowania i szpachli heh a to że są ledy z tyłu co mnie kosztowały prawie 2k i jest org.xenon z przodu i atrapy sprysków co by milicja nie zabrała dokumentów i tylni zderzak EU to są tylko plusy.. Szkoda że Dawid nie dodał że swoją zetke ma odemnie i śmiga już 7rok bezawaryjnie.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 I wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 (edytowane) http://allegro.pl/nissan-350z-nismo-05-brembo-i6185834562.html tak z ciekawości , pisze że to wersja nismo, nie znam się na nismo, ale czy nismo to ten cały pakiet spoilery dyfuzor tylni itd? czy też są jakieś inne wersje nismo i czy to w ogóle jest nismo? I miejsce na rejestrację sugeruje chyba amerykańca? Bo nie widzę dobrze ale wydaje mi się że w powiększeniu zegar są w milach ze zdjęć wygląda nawet uczciwie, chyba że czegoś nie widzę Edytowane 11 Maja 2016 przez Asesino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 To us i nie nismo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Takie samo nismo jak BMW 318 M POWER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hudyvolt Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 http://olx.pl/oferta/nissan-350-z-zamiana-europa-salon-polska-doinwestowany-manual-CID5-IDfsv7F.html Tego nikt nie komentuje? Wydaje się ciekawy jednak zastanawiająca jest ilość wymienionych części :/ Jak to oceniacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Wydaje sie być fajny egzemplarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sp1N Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 http://allegro.pl/nissan-350z-nismo-05-brembo-i6185834562.html tak z ciekawości , pisze że to wersja nismo, nie znam się na nismo, ale czy nismo to ten cały pakiet spoilery dyfuzor tylni itd? czy też są jakieś inne wersje nismo i czy to w ogóle jest nismo? I miejsce na rejestrację sugeruje chyba amerykańca? Bo nie widzę dobrze ale wydaje mi się że w powiększeniu zegar są w milach ze zdjęć wygląda nawet uczciwie, chyba że czegoś nie widzę "Jest to jedna z najlepszych zetek w polsce." Ciekawy jestem jakie kryterium przyjął autor tego stwierdzenia . Swoją drogą mógłby napisać nazwę kraju z wielkiej litery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 (edytowane) Hahaha nawet nie wczytałem się. Edytowane 12 Maja 2016 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kraszix Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Tez szukam jakiejś zadbanej zetki, ale wszystkie daleko od Lubelszczyzny. Jest jedna w Warszawia biała na białych felgach. Kojarzy może ktoś? Pzdr Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-zamiana-ID6yh9WP.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Ta biała to jest auto któregoś forumowicza także poszperaj po forum. Żabik wystawia swoją Zetkę także jeśli ktoś nie patrzy bardzo na hajs to jest dobra propozycja zważywszy na fakt, że jest sporo ciekawych gratów, http://allegro.pl/nissan-350z-europa-brembo-nismo-gwint-i6186315460.html Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 To forumowa zetka zdaje sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 (edytowane) chyba kiedyś widzałem u coobcia ją na żywo chodzi mi o tą białą Edytowane 12 Maja 2016 przez jarek1111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kraszix Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 (edytowane) Biała jak rownież Żabika jest warta uwagi. Boje się ze w Białej z wawy jest założony jednomas i silnik jak i skrzynia może dostawać bardzo duże obciążenia co może znacznie ukrucic ich żywotność. No ale to kwestia poglądów i użytkowania auta. 46000 trochę dużo jak na 2004r ale może jeśli dopieszczone te auta to faktycznie warto. Szkoda ze dzieli nas 350km :/ Edytowane 12 Maja 2016 przez kraszix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 A tak chodzi jego auto: Milutki wydech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kraszix Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Piękny wydech auto pewnie seryjna moc wypluwa czemu na filmiku jest tylny zderzak europejski a na aukcji jakiś mod US? Dostał w tył czy po prostu bardziej się podobał nowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Zadna seryjna Ztka nie ma seryjnej fabrycznie mocy. Żeby było te 280-290 KM to trzeba trochę złotówek wsadzić i pare modyfikacji przeprowadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Nie spowodowane to było żadnymi nieprzewidzianymi krokami. Budowanie Zetki pod swoje upodobania trochę trwa i jest bardziej kosztowne niż w przypadku Hondy gdzie klamotów mamy od groma. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Tutaj wszystko kosztuje 10x tyle tak naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szachi Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 (edytowane) jakby ktoś szukał prawdziwego bezwypadka i z PL salonu to kolega właśnie wystawił swojego > http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6193364955 Edytowane 13 Maja 2016 przez Szachi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 ^^ Dobrze wiedziec ile teraz w Polsce koszuje zdrowa 08 HR Opłacało się 1200km jechać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 (edytowane) "Jest to jedna z najlepszych zetek w polsce." Ciekawy jestem jakie kryterium przyjął autor tego stwierdzenia . Swoją drogą mógłby napisać nazwę kraju z wielkiej litery. Nie wiem, ale zmienił z jedna z najlepszych na najlepszy nissan w pl sprzedany Edytowane 14 Maja 2016 przez Asesino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kraszix Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Coś podejrzanego czy zadbana sztuka? http://allegro.pl/show_item.php?item=6193467913#thumb/8 Może to ktoś z forum chętnie umówię się na spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Jakos tak dziwnie wyglada jak na Nismo. Wyglada jak, NIE Nismo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi