dziubas Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 ja mam cały chyba prawy muszę zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hudyvolt Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Zapomniałem dodać, że interesuje mnie tylko cały klosz biały/przezroczysty, czyli lewy/prawy US, prawy EU lub lewy UK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Hudy kupiłeś coś w końcu? Pochwal się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hudyvolt Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Haha, nie, jeszcze nie kupiłem. Ale już wiem, że będę chciał te kierunki przerobić, więc powoli zabieram się za to już teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Hudyvolt jak bym siebie widział xD ja już kupowałem graty zanim kupiłem zetke a kupiłem infiaka ; D! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-tuning-300ps-przebieg-107000km-europa-serwisowany-skora-manual-2006-ID6yogDB.html A mnie ciekawi ile w Polsce jest zetek, które są "JEDYNE W POLSCE" bo co miesiąc pojawia się zetka która jest jedyna w Polsce. W tej co jest jedynego? że w taki sposób bita? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Tak jak z tym nismo, co druga nismo, ale to pewnie jest tak jak przy audi z wersjami s6 rs6, wczoraj widziałem Audi RS6 2.0 tdi :] I handlarzyk uparcie twierdzi że to jest na 100% RS6 Nie wiem, coraz mniej wierze w to że znajdę w Polsce dobry egzemplarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Ten zielony podobno juz sprzedany, ktoś z Was przygarnal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 (edytowane) nierozumiem, cały czas beczenie że nie idzie kupić zetki w dobrym stanie a tu kolega z forum uturbiona ładna same uturbienie pewnie kosztowalo z 30tyś http://olx.pl/oferta/turbo-350-z-europa-premium-pack-465-km-545nm-oryginalny-lakier-CID5-IDfFfA1.html Edytowane 22 Maja 2016 przez jarek1111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 mam inny budżet na ten samochód 40-45 tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 za 40 tys nie kupisz igły a zetki ponizej 30 tyś są na granicy opłacalności sprzedania w całości chandlarze przy cenie w okolicach 30 tys zaczynają rozkręcać te auta na części bo to sie bardziej opłaca sam goły silnik to ok 8 tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 (edytowane) ja nie szukam igły, a w miarę normalny egzemplarz. Tak jak ta biała z sosnowca co poszła za 40 ale to był mój pierwszy dzień szukaniai z swojej głupoty ją straciłem. Nawet za 60 nie kupi igły czasem, wiem bo już miałem w swojej karierze sporo samochodów. Ale sam chyba dobrze wiesz co jest w ogłoszeniach Edytowane 22 Maja 2016 przez Asesino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 (edytowane) napewno trafi sie jeszcze tylko trzeba czasem cierpliwosci ja sam sie zastanawiam nad sprzedaniem mojego ale dopiero na jeśień w lato chce jeszcze sobie pośmigać nim cenie go na 49,900 i napewno jest wyjątkowy w PL Edytowane 22 Maja 2016 przez jarek1111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 wiem, cierpliwość to podstawa, i trzeba poświęcić temu czasu. Bo nie jestem jedyny w Polsce który szuka Patrząc na Twój projekt to wydaje się to dość dobra cena jak na to co zrobiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 50 koła za uturbiona zete to jak za darmo choć kupujący często tego nie doceniają. Jarek na co planujesz zmienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 tak sie nie sprzeda więc na razie sie nad tym nie zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milordess Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 jarek masz jakieś filmy na yt. Chętnie pooglądam:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 A mam mam https://www.youtube.com/user/jarekk1111/videos?shelf_id=1&view=0&sort=dd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Cena faktycznie byłaby Bardzo kusząca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milordess Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 A mam mam https://www.youtube.com/user/jarekk1111/videos?shelf_id=1&view=0&sort=dd dzięki, obejrzane. Szacun za projekt:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 (edytowane) http://olx.pl/oferta/nissan-350-z-witam-ma-do-sprzedania-nissana-350-z-w-idealnym-stanie-CID5-IDfNfi5.html#c0cb7d42f2 pomijając body kit jest to warte obejrzenia? bo body na pewno do wyrzucenia. I jak jest z tą folią, bo przy kupnie nie zobaczy stanu faktycznego lakieru nie . Omijać raczej takie rzeczy czy co o tym sądzicie? Ciekawi mnie tylna tablica, niby szwajcaria a rejestracja jak w amerykańcu. Lampy sprzed liftu, nie wiem czy pod body czy już takie były. Nie uważam tego za jakąś mega okazje, ale jestem ciekaw co sądzicie, a może ktoś kojarzy tą zetkę Edytowane 25 Maja 2016 przez Asesino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 nigdy bym nie kupił auta oklejonego folią, zwłaszcza coś takiego jak z-tka, oklejają te wszystkie parchy i purchle i potem "zadbana, od forumowicza, doinwestowana...." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmati9 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 nigdy bym nie kupił auta oklejonego folią, zwłaszcza coś takiego jak z-tka, oklejają te wszystkie parchy i purchle i potem "zadbana, od forumowicza, doinwestowana...." jak można okleić parchy i purchle jak folia ( gloss) je jeszcze bardziej uwydatni i wcale nie trzeba ściągać foli żeby zobaczyć bo będą się jeszcze bardziej rzucały więc nie rozumie w czym problem a jak się kolor nie podoba to ściągamy polerka i finał a jak ktoś pisze doinwestowana to powinien mieć jakieś zdjęcia przed oklejeniem żeby udokumentować stan lakieru i po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 myślę że okleina może jedynie zakryć zarysowania lakieru, bo przez okleinę resztę można wg mnie sprawdzić. Nie wiem, ale może się po nią przejadę, bo jak się okażę egzemplarz ok to tylko wyrzucić body kit i założyć oryginalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi