TheMan Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Body-kit nie jest jakiś straszny, tylko bardzo słabo są dobrane kolory i forma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Kolega Kazik widać ze nie ma pojęcia o oklejaniu bo po przykryciu auta folia każdy burchel uwydatnia się jeszcze bardziej i dopiero wtedy to widać a okleja się m.in po to żeby łatwo było wykazać ze lakier jest nowy i nienaruszony. Jest to niewątpliwy plus w stosunku do malowania. Tablica się nie przejmuj bo jak sam zauważyłeś jest zmieniony body i zderzak jest sprowadzony z USA. Ktoś kto okleja zdrowe auto prawdopodobnie ma dokładna dokumentację fotograficzną z oklejania auta żeby pokazać jak wyglądał lakier w dniu oklejania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmati9 Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 (edytowane) Coś czuję że Kazik jest lakiernikiem:D i mu oklejanie klientów odbiera Edytowane 26 Maja 2016 przez mmati9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 w sumie przez tel to się dowiedziałem że taką już kupił oklejoną, z tym body itd. Także odnośnie świateł nie wie czy były zmieniane specjalnie pod body(bo w zderzaku nie ma kierunków) bo są sprzed liftu. org jest sredbna, na 20tkach felach niby przygotowana że tylko odpalać i jechać. Zobaczę może się po nią przejadę obejrzeć na żywo, choć jakoś nie wiem czemu nie ciągnie mnie do niej tak jak do innych co szybko zniknęły z allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 (edytowane) W żadnym modelu nie ma migaczy w zderzaku, zawsze są w lampach. Edytowane 27 Maja 2016 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 (edytowane) w sumie racja pogubiłem się, ale ma lampy sprzed liftu a to 2006 Edytowane 27 Maja 2016 przez Asesino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 To jest przedlift, widać rowniez po wnetrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 a w 2006 mogą być egzemplarze bez liftu? czy 2006 to już bankowo rocznik liftowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 2006 to jiz lift, 2005 sa i liftowe i przed liftowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 No to ten nie jest 2006r albo zmienił również środek na przedliftowy Może pisze 2006, bo to data I rejestracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hudyvolt Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 (edytowane) Tak dla usystematyzowania, Przedlift ma lampy z kierunkami w kształcie paska, grill z 3 wąskimi żebrami, maska z dwoma rowkami i we wnętrzu przycisk awaryjnych za drążkiem zmiany biegów i schowek z klapką. Polift ma lampy z kierunkiem w górnej części lampy, grill z 2 szerokimi żebrami, maska z wybrzuszeniem, a we wnętrzu przycisk świateł awaryjnych przed drążkiem zmiany biegów, a schowek z odsuwaną "roletką". To wszystko? Nie pomyliłem niczego? Edytowane 29 Maja 2016 przez Hudyvolt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Garb na masce dopiero HR, tj od 2007r, polift 2006 ma maske z rowkami, reszta jak napisales, jeszcze tylne lampy led i motor 301KM RevUp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Przedlift ma też kierunki z gory a pasek pomarańczowy z boku to odblask/obrysowka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hudyvolt Opublikowano 29 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Tak, tak. Chodzi mi o to, że w przedlifcie wewnątrz przedniego reflektora jest pasek wzdłuż zewnętrznej krawędzi lampy, a w polifcie górna połowa lampy to kierunkowskaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BogdanROX Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 http://allegro.pl/show_item.php?item=6232745893#8295b911e9Przedlift a auto z 2007r ? ( aż 2x w aukcji wymieniony rocznik ). W dodatku wydaje mi się, że przedni i tylni zderzak są źle spasowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 (edytowane) nie jestem mega znawcą ale odkąd śledzę allegro i olx to ta cena jest zbyt niska, może w 2007 go sprowadził , kupił ? Ale nick na zdjęciu może coś ukrywać Edytowane 30 Maja 2016 przez Asesino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 (edytowane) To jest przed lift 2003-2005 Edytowane 31 Maja 2016 przez TheMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Napisalem do niego z zapytaniem o rok produkcji, ale nie odpisał. Na bank to nie jest 2007r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 (edytowane) http://allegro.pl/nissan-350z-gt4-35th-ann-edition-premium-rev-up-i6236687906.html Ten ... chyba był już wystawiony z 2 miechy temu nie ? Po opisie poznaje coś mi świta. I też wszystko przed lift, a niby 2006, coraz więcej takich zetek z dziwnymi rocznikami , co jest nie tak? Edytowane 1 Czerwca 2016 przez Skylimera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skipper Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 elasnie chciałem pisac, co z nim jest, ze cena taka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 nie wiem, ale jak na prawdopodobnie jedyny egzemplarz(o dziwo kolejny wyjątkowy egzemplarz) to tanie te wyjątkowe egzemplarze u nas w kraju są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owojtek Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Była jakiś czas temu. Jeśli mnie pamięć nie myli to właściciel jest obecny na forum i zwie się ILLINX. Jakiś czas temu byłem bliski jechania po nią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 (edytowane) elasnie chciałem pisac, co z nim jest, ze cena taka? ale co Ci się w cenie nie podoba? Za mało ? My tu nie jesteśmy wróżkami - nie wróżymy ze zdjęć. Proponuje pojechać i samemu zobaczyć A jak wciąż cena za niska to mogę rozważyć sprzedaż mojego za 60 tyś Edytowane 1 Czerwca 2016 przez TheMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 (edytowane) mi bardziej chodzi o rocznik, cena, tak jak piszesz trzeba to zweryfikować na żywo a wtedy była chyba za większą kwotę, jeśli mnie pamięc nie myli, może po prostu obniżył żeby szybciej sprzedać Edytowane 1 Czerwca 2016 przez Asesino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Troche przelotu ma dużo, ale interesujacy egzemplarz. Ja bym ogladał, choć mowie, 200tys przelotu, sporo. Z drugiej strony prawie wszystkie ze Szwajcari, niemiec itd tez tyle maja w rzeczywistosci. Mi ktos proponowal ze sprowadzi ze Szwajcarii Zetke w dobrym stanie, okazalo sie ze ma przelotu 240tys, pozniej widzialem ja na allegro z plicznikeliem 150tys km chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi