10Wredny Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Panowie, czy jest tu ktoś z okolic Górnego Śląska, kto w przyszłości byłby w stanie zerknąć na potencjalną Ztke fachowym okiem? Oczywiście w grę wchodzi ew. zapłata za pomoc. Osoby znające temat 350Z z okolic baardzo prosiłbym o odezwanie się tu, czy na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 A masz już jakąś upatrzoną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
10Wredny Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 (edytowane) Nic konkretnie, zależy mi na "podłapaniu" kontaktu z ludźmi, co zobaczą przy ew. oględzinach to, czego ja nie dam rady dostrzec. W zasadzie jestem tylko zwykłym posiadaczem Golfa MK4, a przy droższej furze nie chce wbić się na mine. Edytowane 6 Maja 2017 przez 10Wredny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 https://www.olx.pl/oferta/nissan-350z-CID5-IDm0phA.html#da5d5f0937;promoted ta jest naprawde ladna. Ma idealne kanty na tylnych poszerzkach. Napewno bym sie nia zainteresowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-nissan-350z-sprzedaz-zamiana-ID6yT9j7.html#xtor=SEC-8 Ktoś w końcu kupił "to coś" i już sprzedaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 (edytowane) https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-nissan-350z-sprzedaz-zamiana-ID6yT9j7.html#xtor=SEC-8 Ktoś w końcu kupił "to coś" i już sprzedaje... to nie jest to cos, tylko aston martin. Nie znasz sie. A to przypadkiem nie sprzedaje caly czas ta sama osoba? btw jestem ciekaw co mowil lakiernik przy odbiorze auta Edytowane 6 Maja 2017 przez xpl1337 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Ten co wrzucileś na poprzedniej stronie to taki trochę składak USA/EU. Ale wygląda w miarę dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 dlaczego skladak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Nie pokazał nawet dokładnie tyłu auta, ale podpytałem o zdjęcia. USA z tego co pamiętam nie miało szpery i kontroli trakcji, temu napisałem składak nie chodziło o karoserię. Szkoda, że taka biedna wersja w szmatach zamiast skórze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Usa byly rozne wersje. Byly nawet takie ze szpera, brembo i bose. Kontroli trakcji nie bylo tylko w podstawowej wersji. Zreszta po co to komu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elczupakadra Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Takie pytanko, 350z EU DE, na zegarach przy włączaniu są dwa światełka ESP i taki obrazek "samochodu w poślizgu": jak tutaj http://seology.com/shots/2013-05-08_09-05-30.jpeg Czy po wyłączeniu ESP (świeci się wtedy kontrolka) trzyma jeszcze jakiś kaganiec czy tylko ABS zostaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 nie ma zadnych "kagancow" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Gość od Zetki ze Słupska nie wie, czy coś się działo z autem, typu dzwon czy stłuczka, udaje że nie wie, ale podejrzewa, że coś było Dziwi mnie to, że ktoś kupuje auto "na pałę" lub szuka głupiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Szkoda, że taka biedna wersja w szmatach zamiast skórze. W USA były różne wersje, ale jak auto nie ma skóry to na pewno w serii nie miało brembo i szpery. Nie jest do końca pewne bez sprawdzenia czy to pod samochodem czy na parkingu czy dana zeta z USA ma szperę, ale tym bym się nie przejmował, bo po 10-15 latach i tak jest z reguły mocno wytarta i czasami działa jak otwarty dyfer. Nawet jak kupisz zdrowe auto bez brembo to jest to łatwym kosztem do dodania, trochę gorzej ze skórami, bo fotel przykręcisz, ale zdaje się, że nie ma wiązki pod elektrykę do niego (podgrzewanie i przesuwanie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Jutro jadę po tę niebitą zobaczymy, czy warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 ten aston martin wcześniej był na innych blachach jak mnie pamięć nie myli, a raczej bym widział to "cudo" u siebie. Wcześniej przez bardzo długi czas sprzedawał to ktoś ciągle z tymi samymi zdjęciami, teraz są nowe - ale jak się mylę niech ktoś mnie poprawi. Chyba że została zarejestrowana w końcu i to ta sama osoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Nie pokazał nawet dokładnie tyłu auta, ale podpytałem o zdjęcia. USA z tego co pamiętam nie miało szpery i kontroli trakcji, temu napisałem składak nie chodziło o karoserię. Szkoda, że taka biedna wersja w szmatach zamiast skórze. Tanio ci sprzedam czarne skórzane fotele z 2008 HR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fosgen0116 Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 (edytowane) Nie pokazał nawet dokładnie tyłu auta, ale podpytałem o zdjęcia. USA z tego co pamiętam nie miało szpery i kontroli trakcji, temu napisałem składak nie chodziło o karoserię. Szkoda, że taka biedna wersja w szmatach zamiast skórze. kolego patrick1989 zetka którą komentujesz należy do mnie, jest w bardzo dobrym stanie i technicznie i wizualnie. chcesz kupić auto za 3 dychy a szkoda Ci na telefon tylko piszesz na olx. po 1. nie każdy umieć zrobić pięknie wspaniałe zdjęcia żeby auto wyglądało jak z broszury reklamowej , tak jak umiałem tak zrobiłem. po 2. jezeli dla Ciebie to składak bo wersje z usa nie miały kontroli trakcji to ok - myśl tak dalej po 3. po co sie wypytujesz o wszystko a na koniec rozmowy wyjeżdżasz że to bieda bo z usa a jutro jedziesz po europe po 4. nie wiem czy auto miało stłuczkę czy wypadek - nie mam miernika w oczach i nie chcę. dla mnie auto wygłada bardzo ładnie jedzie jak po sznurku wydaje pięknym dźwięk - nic wiecej do szczescia nie potrzeba. po 5. brak Ci skóry? Facet za tysiaka kupisz komplet foteli i pierwszy lepszy elektryk Ci je podłaczy - jezeli tylko tego brak Ci do szczęścia pozdrawiam i życzę szybkiego zakupu bo zbawka super Edytowane 7 Maja 2017 przez fosgen0116 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 kolego patrick1989 zetka którą komentujesz należy do mnie, jest w bardzo dobrym stanie i technicznie i wizualnie. chcesz kupić auto za 3 dychy a szkoda Ci na telefon tylko piszesz na olx. po 1. nie każdy umieć zrobić pięknie wspaniałe zdjęcia żeby auto wyglądało jak z broszury reklamowej , tak jak umiałem tak zrobiłem. po 2. jezeli dla Ciebie to składak bo wersje z usa nie miały kontroli trakcji to ok - myśl tak dalej po 3. po co sie wypytujesz o wszystko a na koniec rozmowy wyjeżdżasz że to bieda bo z usa a jutro jedziesz po europe po 4. nie wiem czy auto miało stłuczkę czy wypadek - nie mam miernika w oczach i nie chcę. dla mnie auto wygłada bardzo ładnie jedzie jak po sznurku wydaje pięknym dźwięk - nic wiecej do szczescia nie potrzeba. po 5. brak Ci skóry? Facet za tysiaka kupisz komplet foteli i pierwszy lepszy elektryk Ci je podłaczy - jezeli tylko tego brak Ci do szczęścia pozdrawiam i życzę szybkiego zakupu bo zbawka super Nie chcesz sie zamienic za dupowoz w dizlu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fosgen0116 Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 (edytowane) Nie chcesz sie zamienic za dupowoz w dizlu ? a co masz ? e60 3.0 ? a może a6c6 3.0 ? Edytowane 7 Maja 2017 przez fosgen0116 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Nic z tych rzeczy. Citroen c4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fosgen0116 Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 a to podziękować;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 (edytowane) no to zadna okazja Co do naklejek na slupku, to powinny byc dwie. Jedna z cisnieniem opon a druga z rocznikiem chyba i czyms tam jeszcze, nie przygladalem sie. Co tylko utwierdza mnie w przekonaiu ze ta srebrna jest skladana z 2. https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-sprzedam-lub-zamienie-ID6yzSc7.html#8295b911e9 a co jest z ta nie tak? Stoi juz 2 lata i nikt jej osrac nie chce A czy na pewno wg Ciebie to dowód na składaka z 2?Mógł samochód mieć mniejszą kolizję . Na mobile d.e sporo zetek ma sporo nie ma, jedne mają wyżej jedne niżej, Ktoś jak chce wyrobi sobie nową (tylko pytanie czy wyrobi się wtedy identycznie taką samą czy z podobnymi informacjami, ) Na podstawie samej naklejki nie można też stwierdzić o są 2, bankowo igła Ta o której pisałeś ta szara, to ta naklejka jest ciut niżej normalnie, i tam są informację odnośnie ciśnienia opon Edytowane 7 Maja 2017 przez Asesino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 (edytowane) Jesli bylo odklejane, to znaczy ze bylo w tym miejscu malowane. Dlaczego bylo malowane? Nie wiem, wrozbita nie jestem, ale mozna rozwazac pare opcji. Jesli auto zdaleka wyglada jak ulep, a w dodatku ma postrzepiona naklejke znamionowa w tym miejscu, no to bardzo prawdopodobne ze dzwon doszedl az do tego miejsca, albo byla wstawiana cwiara. Wiadomo ze nie mozna skreslac auta tylko dlatego ze nie ma naklejki. Trzeba pojechac na zywo zobaczyc. Chociaz po ta srebrna to nawet by mi sie nie chcialo jechac za taka kase. Kazda naklejka znamionowa w aucie jest tak robiona, ze jak ja odkleisz to juz bedziesz mial problem przykleic. Oczywiscie sa patenty, suszareczki itd. ale zawsze jakis slad zostanie. Od cisnienia jest nizej, ale ta znamionowa jest zaraz pod zamkiem. Jesli sa dwie, i nie widac zeby byly odklejane, to raczej nikt sie tam nie dotykal Szara czy srebrna, nie wiadomo bo taki ulep. Z jednej storny szara z drugiej srebrna. W kazdym razie chodzi o ta za 30 eu z olx Edytowane 7 Maja 2017 przez xpl1337 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 (edytowane) Jak ma kłopoty z zbieżnością i do dzisiaj tego nie ogarnął to może być to zj***na ćwiara? Jestem ciekaw czy da się zrobić ćwiarę tak żeby mało kto się kapnął że samochód miał przeszczep Niby tak, ale ktoś wymaluje, naklei dwie nowe, albo zapomni nakleić tą drugą, bo w aso sobie za to sporo krzyczą, chyba że ściągał do polerki, choć to raczej mało prawdopodobne Edytowane 7 Maja 2017 przez Asesino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi