patrick1989 Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Zauważyłem coś ciekawego, jeśli chodzi o zetkę, której właściciel niedawno się tutaj wypowiadał. Ogłoszenie z Kraśnika: https://www.olx.pl/oferta/nissan-350z-2004-3-5-v6-super-auto-CID5-IDlUfYu.html#7db9ed2460 Ogłoszenie ze Słupska: https://www.olx.pl/oferta/nissan-350z-CID5-IDm0phA.html auto wygląda na identyczne, coś szybko idzie na sprzedaż, może właściciel napisze dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolaar13 Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Nawet ma te same blachy rej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Lol, rzeczywiscie szybko. Chyba na drugi dzien juz, bo stoi juz troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 (edytowane) Może tak ... byłoby mnie stać ale nie wiem, czy aż tyle chcę wykładać. Opony aż takie drogie nie są ... pytanie kto co lubi .. ja i tak wolałbym 17. Do wersji z brembo 17 nie wsadzisz , czy się mylę ? Do tego zetka na 17stkach wygląda tragicznie wg mnie, 18 to minimum A dobre oponki 18stki to wydatek rzędu 2-3 tyś w zależności od firmy. A jak zacznie się zabawa w delikatne upiększanie samochodu, to przygotuj sobie 10+, i kolejne 10 na ewentualne rzeczy o których koledzy wyżej napisali bo nie zawsze będziesz wiedział jak poprzednik dbał o auto i pewne rzeczy kiedyś wyjdą. Ja mało robię kilometrów, przez 6 miesięcy 2,5 tyś km, a pełny bak starcza czasem na 2 dni Edytowane 8 Maja 2017 przez Asesino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BogdanROX Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 US wersja ma mniejsze zaciski i mogą jeździć na 17", EU to minimum 18". Przy zakupie nawet "igły", jak mogłoby się wydawać, trzeba doliczyć niespodziewane koszty serwisowania. Kupujesz auto sportowe, z latami na karku - będzie co przy nim robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieraś Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 (edytowane) Panowie mniej defetyzmu, więcej optymizmu Edytowane 9 Maja 2017 przez Pieraś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3dbe Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Panowie mniej defetyzmu, więcej optymizmu To nie defetyzm tylko, każdy kto ma Z powie Ci to samo bo tak jest A o 17'kach zapomnij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieraś Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 (edytowane) Spoko, rozumiem. Anyway 2k dla 18" to nie problem. Nie zrozumcie mnie źle ale trochę sceptycyzm tu się wyczuwa .... trochę opinii tu jest nt. tych aut z ogłoszeń ale mało kiedy wyczytać można fakty z realnych oględzin, a więcej tekstów "na pewno bity", "niezły składak" ... chyba, że piszecie tak dla siebie, a nie by ewentualnie doradzić "napaleńcom" - mam nadzieję, że odbierzecie to konstruktywnie. Anyway .... nie zniechęcam się, obserwuję ogłoszenia. Może coś dla siebie znajdę, a może nie ... co ma być to będzie P.S. Mając VIN amerykańca będzie historia w carfaxie? Edytowane 9 Maja 2017 przez Pieraś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Spoko, rozumiem. Anyway 2k dla 18" to nie problem. Nie zrozumcie mnie źle ale trochę sceptycyzm tu się wyczuwa .... trochę opinii tu jest nt. tych aut z ogłoszeń ale mało kiedy wyczytać można fakty z realnych oględzin, a więcej tekstów "na pewno bity", "niezły składak" ... chyba, że piszecie tak dla siebie, a nie by ewentualnie doradzić "napaleńcom" - mam nadzieję, że odbierzecie to konstruktywnie. Anyway .... nie zniechęcam się, obserwuję ogłoszenia. Może coś dla siebie znajdę, a może nie ... co ma być to będzie P.S. Mając VIN amerykańca będzie historia w carfaxie? Skąd biorą się takie madrale to nie ogarniam co tydzień nowy z pomysłem na wychowanie userow, polecam forum niań i opiekunek : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieraś Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 (edytowane) Cytrus, a ja z kolei polecam więcej kultury ... ciekawe dlaczego "co tydzień nowy z pomysłem na wychowanie". To już taki zatwardziały, że nie potrafisz wyciągnąć konstruktywnych wniosków? Come on ... czuję się powoli jak wśród negatywną sławą okrzykniętych fanów BMW. Mam nadzieję, że się mylę. Edytowane 9 Maja 2017 przez Pieraś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Weź chociaż pojedz zobacz jedna, zobacz jak to wygląda i dopiero potem sie wypowiadaj. Tylko wez ze sobą mechanika i blacharza bo wtopisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieraś Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Jak się zdecyduje to skorzystam ze zdalnej / płatnej pomocy ... z ZG to wszedzie daleko jak patrze na ogłoszenia, więc lepiej tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Kiepski pomysł... a co oni wiedza o nissanach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieraś Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Nie ukrywam, że też już o tym myślałem. Samo to co pisaliście o naklejkach na słupku to może być dość specyficzna wiedza i dla takich firm. Pewnie sprawdzają, czy mechanicznie jest ok i stan blacharki ... nie mam niestety doświadczenia z takimi firmami. Galanta sam sprawdzałem ale to miałem 70km od domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 (edytowane) Cytrus, a ja z kolei polecam więcej kultury ... ciekawe dlaczego "co tydzień nowy z pomysłem na wychowanie". To już taki zatwardziały, że nie potrafisz wyciągnąć konstruktywnych wniosków? Come on ... czuję się powoli jak wśród negatywną sławą okrzykniętych fanów BMW. Mam nadzieję, że się mylę. Lubie takich gornolotnych mówców i jeszcze ich obserwować w środowisku internetu. Twierdzacych ze sa sciezka wlasciwa i lepsza bo wiekszosc robi tak jak on. Powodzenia w szukaniu i filozofowaniu. Edytowane 9 Maja 2017 przez Cytrus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Sprawa naklejek tyczy sie kazdego auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieraś Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Cytrus dziękuję za Twoją opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 ^ Ach te internety ... from hero to zero in just a few posts lol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 To ta ze szpachlem na dachu, czy inna sztuka? https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-ID6yTnXH.html#xtor=SEC-8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 u wersja bieda bieda, dawno nie widziałem takiej bez 1 przycisku na kierownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 To nie czasem wersja base bez zadnych kontroli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Wygląda na Base, a nie pamiętam jak tamta ze szpachlem na dachu była wyposażona, ale cena była podobna. Podoba mi się kolor lakieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolaar13 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Z tego co pamiętam tamta miała chyba przyciemnione szyby i inne felgi, ale nie dam sobie ręki uciąć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasZzz Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Zgadza sie tamta byla inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szachi Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 też nie kojarzę żeby to auto było już wystawiane, co ciekawe ma tył lampy po lifcie, które tanie nie są. Przyciski na kierze można dołożyć, do tempomatu potrzebny jest jeden czujnik przy pedale sprzęgła i wgranie softu do kompa (Coobcio bo ASO nie ogarnie). Do sterowania radiem wiązka na 99% jest więc nie ma problemu. Wiązka do sterowania foteli skórzanych też powinna być (w wersjach EU jest) jak komuś lepiej trzymające i bardziej praktyczne szmaciaki nie pasują. Także biedną wersją bym się nie przejmował jak komuś ogółem wersja US odpowiada (brak brembo, szpery i ESP). Bardziej bym się martwił ile prawdy w tym "bezwypadkowy" jest i w jakim jest stanie skoro autohandel to pcha w świat dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi