patrick1989 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 nieskazitelnie, to nie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasZzz Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Co do wersji Usa bez Esp napewno bylo wiele razy walkowane ale prosilbym tylko o ktorka odpowiedz . Tak wersja bez esp po prostu nie posiada tej kontroli czy nie posiada mozliwosci jej wylaczenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 W ogóle jej nie ma, nie ma też szpery, czyli bokiem nie polatasz, no chyba że mieląc jednym kołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmati9 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 (edytowane) Cytrus dziękuję za Twoją opinię. Jest jeszcze jedna ważna sprawa czy to ma być Twoje jedyne auto do jazdy na co dzień czy tylko w weekend no i jak dużo km będziesz robił Edytowane 9 Maja 2017 przez mmati9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Do odratowania, czy wie ktoś coś więcej o nim? Podobno bezwypadkowy, mi się wydaje, że lewy tylny błotnik ma inny kolor w porównaniu do drzwi. https://www.olx.pl/oferta/jedyny-taki-nissan-350z-CID5-IDm8LRY.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Do odratowania, czy wie ktoś coś więcej o nim? Podobno bezwypadkowy, mi się wydaje, że lewy tylny błotnik ma inny kolor w porównaniu do drzwi. https://www.olx.pl/oferta/jedyny-taki-nissan-350z-CID5-IDm8LRY.html Jak to jest bezwypadkowe to ja jestem swiety. Nie napalaj sie byle co. A szpera kosztuje 500-700zl i wchodzi p&p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szachi Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 auto naprawde godne uwagi nie ma osoby ktora sie nie obejrzy za nim jadac przez miasto czy tez stojadz na parkingu. miszcz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Do odratowania, czy wie ktoś coś więcej o nim? Podobno bezwypadkowy, mi się wydaje, że lewy tylny błotnik ma inny kolor w porównaniu do drzwi. https://www.olx.pl/oferta/jedyny-taki-nissan-350z-CID5-IDm8LRY.html Odratowanie tego wyjdzie drożej niż pomalowanie całej 350Z, która ma wszystkie progi i zderzaki... tylne błotniki klepane młotkiem w stodole 7 razy + rejestracja D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Przycisnąłem bardziej o różnice w odcieniach. Dowiedziałem się, że sprzedający auto kupił jak był na nim lód i śnieg, odpalił, zapłacił i pojechał. True story nie spodziewałem się takiej szczerości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 No ja po takich informacjach otwieram piwko i przestaję się interesować. Może i tak było, może nie... kupił tanio. Może faktycznie lepiej wziąć tego poobijanego za 26, zrobisz sobie lakier po swojemu na całym aucie i przynajmniej będziesz wiedział co jest pod spodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Niecale 2 lata temu byl do sprzedania revup wersja eu z polskiego salonu z malowanym blotnikiem. Wystawiony za 35tys...Oczywiscie nie kupilem bo bylem za wolny, tydzien potem ktos go wystawil za 40. Tez sie spoznilem. Jesli ma to byc auto na lata, czekac, nie napalac sie. W koncu sie cos trafi. A jak sie trafi to jechac od razu. Te ulepy co teraz sa to jest smiechu warte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Do odratowania, czy wie ktoś coś więcej o nim? Podobno bezwypadkowy, mi się wydaje, że lewy tylny błotnik ma inny kolor w porównaniu do drzwi. https://www.olx.pl/oferta/jedyny-taki-nissan-350z-CID5-IDm8LRY.html A czy ta zetka nie była w tamtym roku też na allegro? Coś mi świtają zdjęcia, i wtedy w opisie się chwalił że zdjęcia wykonane przez profesjonalne studio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szachi Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 tamta nie była z niemcowni, ale też z takim pięknym dziubkiem... jeszcze się pojawi zapewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Do wersji z brembo 17 nie wsadzisz , czy się mylę ? Do tego zetka na 17stkach wygląda tragicznie wg mnie, 18 to minimum A dobre oponki 18stki to wydatek rzędu 2-3 tyś w zależności od firmy. A jak zacznie się zabawa w delikatne upiększanie samochodu, to przygotuj sobie 10+, i kolejne 10 na ewentualne rzeczy o których koledzy wyżej napisali bo nie zawsze będziesz wiedział jak poprzednik dbał o auto i pewne rzeczy kiedyś wyjdą. Ja mało robię kilometrów, przez 6 miesięcy 2,5 tyś km, a pełny bak starcza czasem na 2 dni Wsadzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieraś Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 (edytowane) https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-bezwypadek-ID6yRnUD.htmlWg. raportu o aucie ten wyglądał całkiem inaczej. Wyglądał tak https://img37.otomoto.pl/images_otomotopl/847022251_1_1080x720_bezwypadek-glogow_rev020.jpg Chyba, że wszędzie wali ten sam VIN. Edytowane 10 Maja 2017 przez Pieraś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 To samo auto, tylko folie zerwane. Nawet przebiegu nie poprawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharo Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Hah, bez obrazy nowych uzytkowników, bo stara gwardia mnie zrozumie, ale to co niektórzy tu wrzucają i to co chcą kupić to jakiś dramat.. Ludzie, przecież niektóre z tych samochodów nawet WIZUALNIE (i to na zdjęciach...) nie zachęcają do zakupu to strach pomyśleć co okaże się na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Wszystko jest opisane w ogłoszeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szachi Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 A ty patrick1989 nie miałeś go oglądać na żywo? Poza przebiegiem i obtarciem to może być jedyna sensowna sztuka w takich pieniądzach. Nawet jak w przyszłości remont pieca się zrobi (ok 10tyś zł) to nie wyjdzie to zły interes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 swietny interes. Ponad 40k za przedliftowa zetke z przebiegiem 350k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Oglądałem. Wrzucalem nawet krótki opis i foty. Duza inwestycja. Malowanie całego auto, akcyza. Nie wiadomo jeszcze co ze zbieżnością. Czekam na informację od sprzedającego, bo wstępnie się z nim ugadałem. auta* Do wymiany tez drzwi i blotnik, bo nie ma co tego rzeźbić i okladac tona szpachlu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Problem ze zbieznoscia jest z przodu czy z tylu? Chyba wymienil fotel, ablo mi sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szachi Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 swietny interes. Ponad 40k za przedliftowa zetke z przebiegiem 350k jak to liczysz już z kosztem remontu pieca to przebieg na piecu będziesz miał 0 właściwie więc za 40k to zły interes? Skoro tylu tu chętnych ostatnio na zakup Zetki za 30k to w czym innym chcesz wybierać ? Ta może chociaż polata z rok bez generalnego remontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Co z tego ze piec po remoncie jak buda dalej 350k. Nie wiem, ja bym napewno sie w to nie pchal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Był ostatnio Revup z zabitym silnikiem za 25k, mały przebieg europa ładna buda... trochę słabo zaczynać przygodę od wymiany/remontu silnika, ale to był dobry zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi