xpl1337 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Ten ulep za 23500? Opisywany pare stron wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szachi Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 ja też bym się nie pchał w auto w którym zamiast się cieszyć z niego to wyrywasz sobie włosy jak i u kogo i za ile go doprowadzić do porządku.. uważam że lepiej jest dozbierać na spokojnie i wziąć jakąś bardziej zadbaną sztukę z potencjałem. No ale jak ktoś woli dać teraz 30 a potem dokładać 15 powoli od warsztatu do warsztatu to też jest to jakaś droga, zależy jeszcze jaki efekt końcowy chcemy osiągnąć.. czy to ma być auto tylko do katowania w weekend, czy wymuskana perełka bez skazy do lansu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 (edytowane) Do katowania nie ma co kupowac perelki, bo predzej czy pozniej i tak sie zgruzuje Zawsze mozna pojsc na maly kompromis http://allegro.pl/show_item.php?item=6814059459#thumb/4 Edytowane 10 Maja 2017 przez xpl1337 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 (edytowane) I opis tego infi jakis w miare sensowny, bo przy niektorych opisach z350 to Mirek handlarz moze poklony bic za fantazje. Ja doradzam na poczatek komus kupic cos sprawnego, jesli nie ma sie pojecia, bo ja kiedys kupilem zabawke uszkodzona za 40tysi (uzywana taka 120tys, nowa 500) i ogarnialem temat 2lata, zamiast sie cieszyc uzytkowaniem, fakt na koniec wyszlo cos bardzo custom extra, ale sama naprawa i przerobki wyszly z 60tysi no i w silniku ford cobra proboss V8 gt40 jestem juz mocny (rok walki) Edytowane 10 Maja 2017 przez Kazik_R52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 (edytowane) G35 okrutnie mi się nie podoba. Nad tamtą zetką nadal intensywnie myślę i czekam na info od właściela, bo buda mimo przebiegu, wydaje się być kompletnie bezwypadkowa. Przy okazji malowania, trzeba zrobić konserwację podłogi. Wtedy wiem, co mam. Widziałem, że jeździł na oleju 5W40, pewnie stan oleju i interwały wymiany były też pilnowane, to silnik się trzyma dzielnie mimo przebiegu. Fotel nie był wymieniany, tylko potraktowany jakąś chemia. Pewnie jakiś spray koloryzujący, do regeneracji skór. Ale, jak pojawi się coś sensownego, co oczywiście nie będę się oglądał. Jestem bez auta od 2 tygodni, sezon nadchodzi, coś trzeba kupić Auto chce doprowadzić do stanu bliskiego ideałowi i cieszyć się nim przez lata. Edytowane 10 Maja 2017 przez patrick1989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Do katowania nie ma co kupowac perelki, bo predzej czy pozniej i tak sie zgruzuje Zawsze mozna pojsc na maly kompromis http://allegro.pl/show_item.php?item=6814059459#thumb/4 Inf poliftowy lampy przedlift tył miał jakąś przygodę jak to inf z Usa Ale auto ogólnie bardzo fajnie się prezentuje na zdjeciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Pytanie z innej beczki, czy znaczki Nissan'a z przodu i z tyłu auta są klejone, jak w Nissanie GT-R, czy są wciskane na trzpieniach w jakieś dziurki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Klejone Na belce tylnej tylko znaczek jest wczepiany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 z tyłu jak zdejmiesz zostają 2 dziurki w klapie, a z przodu zostaje wgłębienie w zderzaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 To różni się jeśli chodzi o wersje 2003-2006 i 2007-2008? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Znaczki się nie różnią, przedni zderzak ma trochę inny dół. Różnice pre vs polift, to ledy z tyłu, inny zderzak i światła z przodu, trochę inne wnętrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 W tej za 26 masz zaszpachlowane miejsce na znaczki. Musial bys kupic nowy zderzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Bardziej podoba mi się bez, ale dobrze myślisz, te szczegóły chciałem ustalić Wygląda ciekawie. https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-nissan-350z-premium-pack-brembo-europa-ID6yTOFr.htmlJak ktoś ma blisko, warto obejrzeć. Ja niestety mam 600km i nie dysponuje taka gotówka na te chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-perfekcyjny-1wlas-przez-12lat-film-jedyny-taki-w-pl-ew-zamiana-ID6yPCax.html#8295b911e9 okazja jedyny taki zobacz dla kolekcjonera felgi za 25k Jak by kogos interesowalo to arcydzielo z chinkimi felgami za 1000zl to moge podjechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Widziałem ją, w dzień wystawienia. Filmik mówi sam za siebie :E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Czemu go nie wziąłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 W senie, widziałem ogłoszenie. Nie oglądałem auta, nawet mnie nie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 taka perelka dla kolekcjonera a ciebie nie interesuje. Chyba juz byl wystawiony albo go widzialem na miescie kiedys bo kojaze tego raka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolaar13 Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Ten egzemplarz stoi już od około 2, a może nawet 3 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Ciekawe czemu jeszcze ta miętowa za 47 się nie sprzedała :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Moze dlatego ze cena jest z kosmosu. Ktos ja w ogole ogladal ze niby taka super? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Wiele osób ja widziało bo od forumowicza, zrobił dużo to i sobie ceni nic w tym szczególnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Na stronie 317 była opinia, że jest niby rdza, szpachel na dachu itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 (edytowane) No moja tez byla od forumowicza a szpachle to chyba w betoniarce mieszali. Wachacz posmarkany elektroda, gdzie nowy kosztuje 100zl. Szkoda ze sie dopwiedzialem o tym dopiero przy sprzedazy, bo bym sie tak nie rozpedzal 47k za przedliftowa zetke, cala malowana to jakies 5k za duzo. Ostatnio za tyle znajomy pogonil ladnego revupa. Ja wiem ze moze i dobra sztuka, ale wiem tez jakie ludzie maja podejscie przy kupnie auta Edytowane 15 Maja 2017 przez xpl1337 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 No i kolor mało męski, że tak się wyrażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi