xpl1337 Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 (edytowane) a w niektórych nie bo może świadczyć o tym ze element nie był aż tak masakrycznie zniszczony by trzeba było go wycinać (tylny błotnik, ogólnie poszycia). Mowie to odkad jestem tu na forum, ale tylko wyzywaja mnie od debila. btw. pokaz co tam masz Edytowane 20 Maja 2017 przez xpl1337 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol007 Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Bo mierniki są za tanie i każdego stać . A nie każdy potrafi zinterpretować wskazania miernika tylko krzyczy że szpachla A reklamy nie chce za bardzo robić bo kto zechce to znajdzie . Jeden jest za 42 na otmoto drugi może jutro będzie wystawiony.Widziałem że był omawiany ten srebrny ze zdjęta okleiną 320 tys przebiegu to dodam jako ciekawostkę że jest wystawiony po kosztach bo znam wyniki licytacji (sam go chciałem jako baze na rajdówke ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 No juz sie tak nie ślimtaj xpl1337, kolega sie zarejetrowl na forum zeby wesprzec, jest dobrze lol Ja tez mam kumpli co sprowadzaja auta i lepia z nich bezwypadki ... dlatego sam sobie sprowadzilem lekko stukniete i naprawilem i wyszlo mnie polowa ceny takiego na polskim rynku!!! I przynajmiej wiem co bylo i mam zdjecia jakbym chcial kiedys sprzedac. Naiwnosc i skapstwo to cecha Polakow, handlarze to wykorzystuja. Trudno sie jednak dziwic komus kto chce kupic swoje wymarzone sportowe auto jak najtaniej, zwlaszcza jak ledwo co kase na nie ma. Takie smutne realia w tym za***nym kraju. Mlody wiek i napalenie tez robi swoje. Ja powtarzam po raz kolejny nowicjuszom - wejdz tu, poczytaj z rok lub kilka miesiecy, rozpoznaj temat i jak sie zdecydujesz to nie pisz tu wklejajac ogloszenie! Tylko dzwon i sie umawiaj na jazde probna i ogledziny i kupuj! A jak ktos bardziej ogarniety i odwazny, to samemu polowanie polecam za granica ... nie dosc ze taniej, to bez ukrytych niespodzianek od polskiego handlarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 No ten z 320k to wiadomo ze po kosztach, poszedl chyba za niecale 6k. Ale raz sie traci, raz zarabia. Takie zycie. Ile bedziesz za tego drugiego chcial? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol007 Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 jeszcze musimy to przemyśleć bo tamten ma 100 przebiegu , raysy w fajnym kolorze , fabryczne navitroszke droższy byłpojawi sie to pewnie zaraz ktoś doda link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Ten czarny mat miał wypadek prawie dwa lata temu : ) oglądałem jak kupowałem swojego infa wtedy szedł w okolicy 20k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 jeszcze musimy to przemyśleć bo tamten ma 100 przebiegu , raysy w fajnym kolorze , fabryczne navi troszke droższy był pojawi sie to pewnie zaraz ktoś doda link Pochwal się, które autko sprzedajesz. Jest parę w tym przedziale cenowym. Ciekawe, czy to ja wrzuciłem link do niego, jeśli to ta sztuka, o której myślałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lalamido Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Części sie kupuje po kodzie, a jak miałeś wczesniej malowane auto albo części byly malowane to odcien sie roznil. Ktos sobie zadal trud żeby więcej zarobić a nie żeby bylo porządnie. Sam składam auta, potem sprzedaje. Tak sobie dorabiam. Polowa moich znajomych z tego zyje. Ale ok nie znam sie, żyjcie dalej w nieświadomości i bądźcie naiwni jak dzieci, w końcu na kimś trzeba zarabiać. Ja się juz nie będę produkowal bo i tak wiecie lepiej. Kolego, a czy potraficie też podrobić lakier, żeby wyglądał na dajmy na to 13-letni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Jestem dzis umówiony na oględziny zetki. Tej świeżej ospojlerowanej obejrzę ile warta i wróciłaby do serii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol007 Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 (edytowane) moja srebrna z chełma ma dwa komplety raysówkompletnie nowe extreme vr1 (miałem jechać do białej, nie doszedł olej na wymianę i nie pojechałem )nowe amortyzatory w Szwajcarii założone po 88-93 %i ogólnie taka zwarta nie rozklekotana w kwesti lakierniczej cała prawa strona ,dach itd fabryka tj. w okolicach 100-120 (miernik z tolerancją 30)malowany już u mnie w Polsce przedni lewy błotnik od serca położone do 300 , drzwi lewe wyglądają na malowane w Szwajcarii 160-180 mierzone po centymetrze i bez szpachli , zapewne miały ryski bo osłona progu ma jakies delikatnie a jej nie malowalidrugi ma przebieg mniejszy o 60 , trochę to widać , katalizatory zmienione na downpipe-y z nierdzewki bez katów , jakies lampy z tyłu fajniejsze depo itp.i jakby mi ktoś zarzucił że się reklamuję to na usprawiedliwienie dodam ze miałem 4 telefony ludzi proszących o informację o aucie i wysyłanie zdjęć osobno a czwarta się wygadała że wszyscy dzwonią od jednej osoby i w praktyce zawracają mi tylko głowętakże już lepiej jak tu sobie ktoś przeczyta Edytowane 21 Maja 2017 przez Smol007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X4viers Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 (edytowane) Jestem dzis umówiony na oględziny zetki. Tej świeżej ospojlerowanej obejrzę ile warta i wróciłaby do serii. Ta zeta nie wygląda tak źle mi tyle skrzydło się nawet podoba Daj znać co wyszło bo jestem ciekaw. - może Smol007 wyrośnie tutaj na forumowego handlarza co będzie ogarnia zetki zainteresowanym Edytowane 21 Maja 2017 przez X4viers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol007 Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Nie ukrywam że bym chciał ale kupić dobra zetke za granicą i jeszcze coś na niej zarobić to ciezki temat. Jak z każdym sportowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Kolego, a czy potraficie też podrobić lakier, żeby wyglądał na dajmy na to 13-letni? no pojade 2 razy na szczotki i bedzie wygladal jak 20 letni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Widziałem i wrzuciłem tutaj ogłoszenie tej z Chełma (czyli intuicja mnie nie myli ) Fajna sztuka, ale jeszcze nie dysponuje taką kwotą i mam tam ponad 600km w jedną stronę. Ta zeta nie wygląda tak źle mi tyle skrzydło się nawet podoba Daj znać co wyszło bo jestem ciekaw. - może Smol007 wyrośnie tutaj na forumowego handlarza co będzie ogarnia zetki zainteresowanym Dam znać Przedni zderzak to trochę dramat, reflektory też wolałbym seryjne. Będzie to pewnie kosztować z dobre tysiąc + reflektory z 2k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 tylny spoiler to nismo v2, ale chyba w troche powiekszonej wersji, albo mi sie tylko wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Wychodziły wersje EU z Brembo, ale bez reflektorów ksenonowych? Przedni zderzak, wynika z rozmowy, że to oryginał z zamontowanym spojlerem, no i po demontażu nie siadło spasowanie. Zastanawiało mnie właśnie, czemu nie ma zaślepek spryskiwaczy - dowiedziałem się, że to auto fabrycznie nie miało ksenonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Wychodziły wersje EU z Brembo, ale bez reflektorów ksenonowych? Przedni zderzak, wynika z rozmowy, że to oryginał z zamontowanym spojlerem, no i po demontażu nie siadło spasowanie. Zastanawiało mnie właśnie, czemu nie ma zaślepek spryskiwaczy - dowiedziałem się, że to auto fabrycznie nie miało ksenonów. Gościu niezły bajkopisarz... Wersje EU posiadają lampy z xenonem jako "krótkie", zwykłą żarówką na "długie" i posiada spryskiwacze reflektorów (wymóg w unii europejskiej). Do tego zderzak wygląda na tą podróbe z allegro do wersji US i to chyba jeszcze polift (patrząc na układ odblasków po bokach). Warko obejrzeć ale nie nastawiaj się na dobry deal. No chyba że utargujesz trochę na powrót do normalności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Dzięki, pomocne info. Z tego, co sobie googluje to wychodziły też zetki bez ksenonu, ale raczej w USA. Zobaczę też, czy w aucie jest przycisk od spryskiwaczy ksenonow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 To auto to zaden bargain. Zderzak i tak bedziesz musial zmienic bo sa dziury po nitach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolaar13 Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 (edytowane) Forumowa Zetka znowu na sprzedaż. Ogłoszenie z teraz ( przebieg ) 97tyś - https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-doinwestowany-unikat-ID6yUwLF.html /// Ogłoszenie z ubiegłego roku ( przebieg 95tyś ) - https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-doinwestowany-okazja-unikat-zamiana-ID6ys2cl.html Patrząc na to co jest napisane w ogłoszeniu gdy przebieg rośnie, a czas wymiany części eksploatacyjnych takich jak klocki i tarcze oraz olej cały czas stoi na " było wymienione 1000km. " Wiem, wiem, że to drobnostka, lecz nie mogę strawić osób które piszą takie bajki w ogłoszeniach. Edytowane 21 Maja 2017 przez stolaar13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 patrzcie na to. Wlaciciel jest chyba uposledzony, podobnie jak jego auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol007 Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 (edytowane) Odnośnie drugiego nissana i pytania o cene to ten z ciemnymi raysami. Cena 45 przy pełnej fakturze 23 . Wysoka bo ładny i jest chęć zatrzymania go na trochę. BTW. W ofercie też inne jdmy: 300zx Twin turbo . 300zx cabrio i kilka mazd rx7 Edytowane 21 Maja 2017 przez Smol007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 (edytowane) te rx7 to jakie? fc fd? na allegro nie widze Edytowane 21 Maja 2017 przez xpl1337 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol007 Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Rx7 fd Narazie nie ma na allegro bo 2 się sprzedały, a zostały 3 z tym ze jedna się stroi, inna nie zarejestrowana i tak się odwleka. Kierownica po prawej. Zxy europa . Cabrio unikat w sumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 (edytowane) No cabrio unikat, a najciekawsze, ze ostatnio taki za 9k poszedl, tylko ze rhd Ale zx-a nie chce, bo to nie sprzedawalne praktycznie, a rx7 jak rhd to tez nie Edytowane 21 Maja 2017 przez xpl1337 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi