MaBlo Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 A no ok, to można i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X4viers Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Zamiast od razu wydawać 40 zł warto zapytać na dwóch stronach związanych z bezwypad* mi na jedno odpisali, więc jak coś mają to pomogą ustalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Zamiast od razu wydawać 40 zł warto zapytać na dwóch stronach związanych z bezwypad* mi na jedno odpisali, więc jak coś mają to pomogą ustalić i cos ciekawego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X4viers Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Podobno nie ma danych z aukcji :/ mozliwe ze gosciu nie kupowal z ogloszenia albo nigdzie nie wpisali ze cos bylo robione jesli bylo (wyczytalem, ze nie zawsze to wpisuja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Kupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 chcesz sprzedac tylna lote? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 A juz myslalem ze ci sie nie podoba Ale jednak nismo v2 to jest sztos. Proponuje zrobic reszte, jak lotke juz masz, zamiast wracac do ori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Kupiłem Gratulacje - witaj w gronie szczęśliwych posiadaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qiervu Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Kupiłem Zazdroszczę... ja muszę czekać jeszcze ponad rok... bezawaryjnej jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Czy ja napisałem o tym, że auto zrobiło 2tyś km ? Nie, tylko jak już podajesz przebieg kiedy co robiłeś to nie rób kopiuj -> wklej tylko tam również wprowadź korektę jako korekte ? Nie badz delikatny, wiekszosc mysli to co Ty i ja, ze to klamstwo i sciema. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elczupakadra Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Kupiłem Z tyłu mam mieszane uczucia, ale z profilu bardzo ciekawie się prezentuje! Gratulację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Którą w końcu kupiłeś, pokaż link... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolaar13 Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Tą z Pobiedzisk za 38? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X4viers Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Skoro napisał, że nie chce sprzedać tylnej lotki to na bank ta za 38 z ala nismo v2 Niech się sprawuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Tak z Pobiedzisk. To rzut beretem, jeśli chodzi o odległość Jak rozpoznać oryginalne reflektory? Dostałem parę do auta, ale nie widzę żadnych oznaczeń Nissana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X4viers Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Oglądałem drugi raz ta niebieska 350 z AUTO-REDUTA z kolegą z forum (nie podaje, jak będzie chciał sam się ujawni). Ja się kompletnie nie znam a kolega wszystko wypunktował. Ogólnie szrot nie zawracajcie sobie nim głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 (edytowane) To tak na szybko: Blacharsko - lakier igła 80-100 niemal cały samochód - zrobiony pod klienta, natomiast tam gdzie dostał we wlewie 150+ oraz miejsce gdzie lakier nie sięgnął wiec widać przygody, ogólnie lakier bardzo świeży... - klapa bagażnika źle spasowana dokupiona pod kolor - siłowniki martwe klapy - klapka paliwa w innym kolorze - spróchniała podłużnica prawy tył + jakieś druty jako łączniki elementów - czołowa wymieniona - nieprawidłowe odległości pomiędzy błotnikiem a drzwiami pasażera Wyposażenie -golas totalny w szmatach niestety Elektronika - błędy, Check, ABS , BREAKE - OBDII nic nie wykrywa - dziwne - brak kontrolki o niskim stanie paliwa - brak kontrolki o włączeniu świateł Mechanicznie -SUCHY SILNIK - bagnet miał dwa punkciki oleju i z żadnej stronie na min/max nie miał oleju, zalany 5w40 -Paski popękane i wypalone -w płynie chłodniczym jakieś bagno, jakby olej się trosze dostał... -pokrywa zaworów mokra (prawa) -dolot przedłużony i schowany przed powietrzem w nadkolu (a to ci zonk) -sprzęgło łapie późno, dwumas hałasuje i stuka -piąty bieg wszedł za którymś razem bez obciążenia, drugiego nie było jak zweryfikować -opona klejona 20' koła gumy wszystkie do wymiany -gałka malowana -ogólnie zamulony trochę ten samochód zaczyna coś brać od 3500 -Tarcze nawiercane i nacinane wygląda jak jakaś mikoda, klocków już brak O ciśnieniu oleju specjalnie nic nie piszę, bo bez dogrzania nie ma sensu weryfikować Historia: -Sprowadzony z USA 20.04.2008 zarejestrowany po 7 MIESIĄCACH 04.11.2008 - jak widać było co robić -BRAK Aktualnego OC Przebieg: 02.08.2015 - 48 608 km 29.07.2016 - 47 056 km 19.04.2018 - 48 570 mil Reasumując: Kwintesencja samochodu za 30+ z USA - dobry do upalenia za znacznie mniejsze pieniądze, nie wart do odratowania i jazdy jako daily car, Edytowane 23 Maja 2017 przez Rolandinho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 nawet nie bede tego kometowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X4viers Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Skomentuj jak się robi oryginalną grubość lakieru na malowanym elemencie zdziera się farbę do 0? bardzo mocna polerka? jak to się robi pod czujnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Przynajmniej przebieg typowy na zetke, raz do gory raz do dolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 (edytowane) takiej wiedzy nikt ci za darmo nie sprzeda, ja sam nie wiem, mowilem, nie jestem lakiernikiem. Ale jesli to auto mialo dzwona w tyl i ma ori lakier to na bank ma wstawiona cwiare, albo nawet pol auta Edytowane 23 Maja 2017 przez xpl1337 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_211 Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 (edytowane) ktos cos wie na temat tej nyski http://allegro.pl/nissan-350-z-280km-super-stan-127-tys-km-okazja-i6823024994.html#thumb/1 ciekawe czy to jedna i ta sama walona po kolei z każdej strony https://www.google.pl/search?q=350z+deszczno&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjY9cGcyobUAhWIJZoKHVnQALgQ_AUIBigB&biw=1366&bih=638 Edytowane 23 Maja 2017 przez mlody_211 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieraś Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Tą ktoś obczajał? https://www.olx.pl/oferta/nissan-350z-europa-CID5-IDmlEaE.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jay Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 (edytowane) Dziś coś takiego się pojawiło http://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-2004-3-5-nissmo-ID6yUL4R.html Jak go oceniacie? Wg mnie na pierwszy rzut oka maska i prawy błotnik różnią się odcieniem od reszty. Czy na podstawie tych zdjęć da się ocenić czy ma hamulce brembo? Zazwyczaj w takiej wersji zaciski były żółte/złote. Czy zawsze tak to wygląda? Czy podgrzewane i skórzane siedzenia występuje razem w pakiecie z lepszymi hamulcami + LSD, czy są to oddzielne opcje? Edytowane 24 Maja 2017 przez Jay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi