Batman Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Tanie, kolorowe i krzywe, nie ma brembo, szpery raczej też nie. Fotele mógł wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Najlepiej od razu powiedzieć ze krzywe jak sie nawet auta na oczy nie widzialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Mój błąd, krzywe na zdjęciu, być może na żywo będzie proste. Z mojego doświadczenia jest na odwrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol007 Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Moje 2 zetki poszły w jeden dzień mimo że jedno ogłoszenie było Jak się coś pojawi fajnego napewno tu napisze. Na pamiątkę foto jeszcze zrobilismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Fajne foto. To żółte to rx7? Napisz coś o niej? Co było robione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 (edytowane) Mój błąd, krzywe na zdjęciu, być może na żywo będzie proste. Z mojego doświadczenia jest na odwrót. dobry jestes jak potrafisz zobaczyc po zdjeciu czy auto jest krzywe Same felgi nismo warte 1/3 tego auta Edytowane 24 Maja 2017 przez xpl1337 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
verial Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-3-5v6-280kmbosekarbonskoramanualxenon-ID6yRdqt.html#8295b911e9 A ten żółtek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elczupakadra Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-3-5v6-280kmbosekarbonskoramanualxenon-ID6yRdqt.html#8295b911e9 A ten żółtek? Opisywałem już ten samochód: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/44552-par%C4%99-pyta%C5%84-o-350zchcesz-kupi%C4%87-tu-ocena-komentarz/?view=findpost&p=1166701 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szachi Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 (edytowane) już był opisywany, ktoś go na żywo oglądał i sobie odpuścił, na pewno była mowa że każdy element w innym odcieniu lakieru ale więcej nie pamiętam, musisz przewertować strony wstecz Edit:O już nawet kolega podesłał link. Edytowane 25 Maja 2017 przez Szachi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Ja mam propozycje zrobcie baze po vin number, szyko beda wszystkie zetki w pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Konkret: https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-nissan-350-z-wersja-europejska-lift-full-opcja-polecam-zamiana-ID6yUTFF.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Aż tak szybko ten konkret znikł że ogłoszenie nie aktualne i nie ma nawet archiwum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-nissan-350-z-wersja-europejska-lift-full-opcja-polecam-zamiana-ID6yUTFF.html kolega źle link wkleił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 W tamtym roku ją też sprzedawał, nie oglądałem bo pojechałem po salonówkę. Tyle co pamiętam, ma ją chyba rok lub dwa już teraz, i jej nie przerejstrował - a czy to w czymś przeszkadza nie wiem. Wtedy też stała na tych blachach . Jeżeli ktoś oglądał niech się wypowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 ciekawe czemu tylny zderzak jest od wersji us. W przypadku tych za 30-35 to takie cos mozna olac, ale ten kozstuje 53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Niby go zmienił bo mu się taki podobał, tyle pamiętam. Jak ktoś zainteresowany niech dzwoni, bo to było rok temu już nie pamiętam wszystkiego co mi gadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 http://allegro.pl/show_item.php?item=6833340709#thumb/7 ten jest ciekawy. Salon pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 No to rzadkość z salonu... warto zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 (edytowane) jak sie uda. Zaraz go nie bedzie, jesli juz po niego nie jada Na malowaniu tylnego zderzaka to chyba przyoszczedzil Edytowane 25 Maja 2017 przez xpl1337 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puszkinen Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 https://www.google.pl/search?q=350z%20deszczno&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjY9cGcyobUAhWIJZoKHVnQALgQ_AUIBigB&biw=1366&bih=638#imgrc=SEC4442W3kmifM: Brewki te same:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaBlo Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 (edytowane) Panowie, Rzeczywiscie fajna ta zetka z salonu PL co wrzucilisci e z Kołobrzegu, stoi już u mnie na parkingu Słowem podsumowania: Zeta wrzucona wczoraj na aukcję, takze od razu telefon jak ja zobaczyłem, rezygnacja z zajęć oraz z pracy dzisiaj dwoch osób, wyjazd o 3 rano nad morze z Łodzi, wrocilem o północy - kwintesencja kupowania tego auta hehe Sprawdzony przeze mnie wstępnie dzieki temu co sie juz nauczylem z forum oraz również w ASO Nissan Koszalin. Wg serwisantow najlepsza jaka mieli do tej pory, byli pod wrazaniem stanu, silnik miodzio, zawieszenie tez, original lakier na calym bez szpachli, zderzak tyl tylko malowany, przedni chyba też,ciśnienie trzyma jak nalezy i volty, reszta tez fajnie, bez dzwona, wszystko proste pod spodem, brak śladów spawów Ciesze się bardzo ze w końcu i mi sie udało bo po black bitch Simona mialem jechać rano zaraz po tym jak wystawil typek ale mnie w ch.. zrobil sprzedajacy ciężko ale nvm No i ciesze sie ze spalanie z nad morza 500km 9,9 litra/100km benzyny Wiecej info wkrótce, pisze z tel takze sory za haos Edytowane 26 Maja 2017 przez MaBlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharo Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 No i pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 27 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Gratulacje ładna sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 27 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Dobrze ze ktos z forum zawinal. Chyba okazja roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remzu Opublikowano 27 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Gratulacje Tak przy okazji czy ktoś wie gdzie można dostać takie nakładki na światła? Oprócz sciągania ze stanów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi