revolas Opublikowano 27 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 (edytowane) > kwintesencja kupowania tego auta hehe Ciężko się nie zgodzić Identycznie miałem, zresztą również z Gdańska kupiłem.Gratuluję Ja jeszcze muszę poczekać 38 dni, bo się załapałem 3 miesięczną banicję, więc uważaj @Remzu też po Toruniu jeździsz? Edytowane 27 Maja 2017 przez revolas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 27 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Gratulacje Tak przy okazji czy ktoś wie gdzie można dostać takie nakładki na światła? Oprócz sciągania ze stanów... Pamiętam że ktoś kiedyś na forum zrobił takowe z taśmy izolacyjnej... Bieda edyszyn! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolaar13 Opublikowano 27 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 @Remzu https://www.aliexpress.com/item/Carbon-Fiber-Headlight-Cover-Eyelid-Eyebrow-For-Nissan-350Z-Z33-Coupe-2003-2006/32709968219.html 2/3 tygodnie i są u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Były też na ebayu uk i są sporo szybciej . Wystarczy poszukać. Chociaż mi kiedyś paczka z ali expres przyszła w ciągu 6 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miniu46 Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Nissan 350 Z 2008 rok 313KM EUROPA https://www.olx.pl/oferta/nissan-350-z-2008-rok-313km-europa-CID5-IDmxd8I.html Myśle ze warto się nią zainteresować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 no fajna cena jak za hrka, zrobienie nawet dobrze nie powinno wynieść grubych tysięcy, tylko dostała w próg i może być banan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miniu46 Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 no fajna cena jak za hrka, zrobienie nawet dobrze nie powinno wynieść grubych tysięcy, tylko dostała w próg i może być banan na moje oko nie jest to mocne uderzenie , fakt jest taki ze gdybym nie kupił swojej już bym tam po nią był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolaar13 Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Miniu46, ten egzemplarz zapewne został już po części naprawiony, żeby zatuszować jak było mocne uderzenie. Błotnika praktycznie nie ma, a zderzak, próg i drzwi juz całe? Zapewne jest tak jak pisze Batman. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miniu46 Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Miniu46, ten egzemplarz zapewne został już po części naprawiony, żeby zatuszować jak było mocne uderzenie. Błotnika praktycznie nie ma, a zderzak, próg i drzwi juz całe? Zapewne jest tak jak pisze Batman. Fakt widzę ze jest podleczony , zetka ma bardzo mocne progi Wiec może być tak jak mówicie( banan ) Ale to HR a mnie De wyniosła sporo więcej :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Mieszkając w Polsce nie wolno wierzyć w okazje przy zakupie używanego samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 I jeszcze do opłat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolaar13 Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 (edytowane) Mieszkając w Polsce nie wolno wierzyć w okazje przy zakupie używanego samochodu Nie ma znaczenia czy samochodu, czy motocykla. Znajomy raz pojechał 2lata temu po zx10r z 2009r, która niby była okazją w cenie 18tyś. Motocykl wyczyszczony, ładnie poskładany itd, przyjeżdża, zachwala jak udało się tanio kupić itp. Po moich oględzinach wyszło, że rama strzelona pod bakiem i tyle z tego było. Wniosek z tego jest jeden - okazje czasem naprawdę sie trafiają, ale nie ma co się na to aż tak napalać i do tego trzeba podchodzić na spokojnie. Edytowane 30 Maja 2017 przez stolaar13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 (edytowane) Mocno dostał ten hr i na 100% trzeba go prostować sanki są przesunięte bo nie ma innej możliwości. Szukałem rozbitej zetki oglądałem 4 egzemplarze właśnie tego typu i zawsze sanki mają przesunięcie kolega z forum 13e7 dużo słabiej uderzył w okolicy progu i musiał też prostować. Do wydrutowania i sprzedania ok ale na ideał zrobić będzie ciężko. Czemu poduchy nie wywalone.... Edytowane 30 Maja 2017 przez Cytrus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gjentek Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Hej, jestem nowy na forum Dzwoniłem dzisiaj do kolesia od tej czarnej zetki HR. Auto do opłat+akcyza, jeśli on był załatwiał akcyzę cena skaczę o 4 tysiące w górę. Jak zapytałem sie o dokumenty to usłyszałem krótkie i konkretne "Nie ma", po zapytaniu jak to nie ma Pan poinformował mnie, że jeśli ktoś będzie chętny to ściągnie papiery z francji. A wiecie coś może o tych dwóch egzemplarzach? Numer 1: https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-sprzedam-lub-zamienie-ID6yzSc7.html#9170709d60 Numer 2: https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-ID6yTnXH.html#9170709d60 Co do drugiego ogłoszenia, to podchodzę do niego z dużym dystansem z racji tego, że wystawiony jest przez komis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Oba opisywane już były i to całkiem niedawno - warto zacząć czytać forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gjentek Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Oba opisywane już były i to całkiem niedawno - warto zacząć czytać forum Mea culpa, przeczytałem już info odnośnie tych zetek po fakcie W niedziele jadę oglądać czarną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Zdaj relacje odnośnie tej zetki, bo ponoć ulep - tylko szczegółową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gjentek Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Zdaj relacje odnośnie tej zetki, bo ponoć ulep - tylko szczegółową Nie ma problemu, jak tylko ją obejrzę dam znać. Powiedz mi jeszcze, czy w budżecie 37-38 tysięcy plnów mam czego szukać, czy raczej odpuścić sobie poszukiwania zetki? Naturalnie chodzi mi o manual. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Za tyle znajdziesz przyzwoitą Zetkę, będzie wymagać kilka poprawek/kosmetyki, ale raczej nie puści Cię z torbami. Nie nastawiaj się na zakup w ciągu tygodnia, dobre sztuki rzadko się pojawiają i szybko znikają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gjentek Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Za tyle znajdziesz przyzwoitą Zetkę, będzie wymagać kilka poprawek/kosmetyki, ale raczej nie puści Cię z torbami. Nie nastawiaj się na zakup w ciągu tygodnia, dobre sztuki rzadko się pojawiają i szybko znikają. Właśnie najbardziej mi zależy na takiej która będzie potrzebowała jakiejś ingerencji z mojej strony, żeby nie przekroczyć górnej granicy mojego budżetu jaką jest 40.000 zł. No to cóż nie zostaje mi nic innego niż czekać Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Papiery z Francji zawsze przychodzą poczta. Musial byś pewnie dać jakas zaliczkę i wtedy juz przysylaja papiery na ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimp_Daddy Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 (edytowane) Witajcie. Sprawdzał ktoś może te sztuki?https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-dla-kolekcjonera-japonskiej-motoryzacji-ID6yQl7p.html#8295b911e9https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-nissan-350z-sprzedaz-zamiana-ID6yT9j7.html#xtor=SEC-8Pozdrawiam forumowiczów Edytowane 1 Czerwca 2017 przez Pimp_Daddy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolaar13 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Były opisywane kilka stron wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimp_Daddy Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 (edytowane) Kurdebele nie moge znalezc tej pierwszej z Gdanska na LPG w szukajce. Wiadomo +/- ktora strona? Za to do drugiej sie dokopalem PS: Tylko mi sie zdaje, ze w tej pierwszej maska jakos dziwnie spasowana? Edytowane 1 Czerwca 2017 przez Pimp_Daddy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelosek142 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 (edytowane) Kurde,jak ja kupywalem zetke to po 40-45 tys bez problemu schodzily z 2004/2003r.Swoja kupilem za 45 (2004r,ale dodatki maska seibon itp.) i zero problemow po kupnie,zero jakis cudow,,i kompletnie z autkiem sie nic nie dzieje,a troche juz kilometrow zrobione serio teraz idzie kupic zetke zadbana za 35 tys teraz? Edytowane 1 Czerwca 2017 przez pawelosek142 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi