Batman Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 to, że ktoś palił kapora na parkingu to nie ma nic wspólnego z driftem, w bmw z dieslem też się da tak robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 zetka jest idealnie wywazona do driftu, troche ma malo mocy ale torun spokojnie caly przeleci bokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banannba12 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-3-5-v6-automat-skora-ID6yWYE9.html#8295b911e9 Co sądzicie o tej ? Wyglada spoko widać ze inne fotele i chyba coś z dachem nie tak ale to tylko moje podejrzenia ze dach byl robiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warmooz Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-wspaniale-auto-najlepszy-stosunek-jakosci-do-ceny-ID6yRtG7.html Czy ktoś go oglądał? Wydaje mi się że kiedyś już był wystawiony za większą kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolaar13 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-wspaniale-auto-najlepszy-stosunek-jakosci-do-ceny-ID6yRtG7.html Czy ktoś go oglądał? Wydaje mi się że kiedyś już był wystawiony za większą kasę. Stoi bardzo długo, cena zaczynała się chyba od 33/34k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skipper Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 panowie z Wwa, gdzie przegląd robicie, żeby przeszedł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 jak masz sprawne auto tylko jakiś rozsądnie głośniejszy wydech czy minimalnie wystające koła to burakowska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skipper Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 decaty i xenon, tego sie czepiał ostatnio, przejdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 dekaty spoko, xenon jak nie świeci panu bogu w okno pewnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 i rób już na stacji takiej że masz pewność że przymrużą oko na pewne rzeczy, bo w tym lub w następnym roku się przepisy zmieniają i nie pojedziesz na inną stację jak ci nie podbiją tylko będziesz się musiał pozbyć usterki . a tak btw coś ucichło kupowanie zetek a sezon trwa coś tu cisza, nikt nic nie kupił z poszukujących ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Co tu się odjaniepawla z tą zmiana przepisów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 w radiu coś wspominali o tym i czytałem ale nie mogę art znależć - ale to i tak nic na większa skalę nie zmieni , ma sie znajomości będzie po staremu :] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
10Wredny Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Panowie, jak to jest z bocznymi kierunkowskazami w 350Z, od jakiego momentu te boczne logo "Z" to kierunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 To zdaje się wersja usa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolaar13 Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Tylko wersja EU ma boczne kierunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Dopiero w 370Z logo Z to kierunki, można sobie wymodować jak ktoś ma amerykańca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
10Wredny Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 w EU nie da rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 kierunkowskaz na pewno da się zmienić na taki z Logo Z, tylko pytanie czy to logo Z nad kierunkiem jak jest montowane? By nie pozostał po nim jakiś ślad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 (edytowane) http://moto.gratka.pl/tresc/nissan-350-z-22220057.html#76d61555a593a8f4,1 Jak by ktos byl zainteresowany to tak: Zacznijmy od dobrych rzeczy. Auto ma rzeczywiscie w okolicach 100 mikornow na calym aucie, jest zero szpachli i wnetrze jest calkiem ladne nie sciuchrane. I to tyle. Przyjzyjmy sie blizej. Zaczne od tego ze auto jest na 99% po powodzi. Jest doslownie cale przezarte. Podwozie wyjebane bitexem, zawaisy drzwi przezarte, kielichy przezarte, na zewnatrz tez ogniska korozji. Auto cale malowane oprocz dachu i tylnej klapy. Wstawiana tylna cwiara, albo nawet dwie. Przod tez dostal. Wydech caly polatany, katy owiniete bandazem i przepuszcza w tym miejscu prawdopoodobnie bo pierdzi. Tlumik srodkowy wgiety. Poduchy migają, boczna w fotelu kierowcy byla wyjebana i poszyta. Silnik ma za niskie obroty, telepie sie troche. Cisnienie tez nie najwyzsze, bo woda jeszce nie doszla a juz mial 30 psi. Auto cale az ocieka plakiem. Sprzedawca to typowy mirek w dresiku. Jak mu powiedzialem ze auto jest pomalowane pod miernik, to ze zloscia wylaczyl silnik i zaczal zmykac auto. Zaczal wyzywac od debila i juz mial ochote mi wy***ac. Po czym powiedzial ze pomalowac pod miernik jest niemozliwe, nastepnie przyznal sie ze malowal przedni blotnik ktory tez mial 100 mikronow xd. Ogolnie sciemnia i gubi sie w tym co mowi. Pokazal mi jakies zdjecia niby z niemiec, gdzie auto stalo cale w glonach z wyjebana poducha w siedzeniu, ale juz cale. Tylko ciekawe czemu poducha byla wywalona. Autem nawet nie jezdzilem i nie bylem na podnosciku bo nie ma aktuanie ubezpieczenia, jedyne co to zagladalem pod spod. Cena mega okazyjna, ale nawet ja odpuscilem Edytowane 2 Lipca 2017 przez xpl1337 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
350z Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Czesc, tak sie zlozylo ze szukam jakiegos fajnego autka, poprzednio mialem Honde S2000 AP2, pozniej ponad 330konne bmw z V8, obecnie chce wrocic i kupic bmw z4 lub 350z wlasnie, obojetnie czy coupe czy cabrio. Budzet jaki chcialbym przeznaczyc to prawie polowa wartosci mojej bylej S2000 czyli 30-40tys. Czy ktorys z obecnych wedlug was patrzac fachowym okiem jest warta uwagi? A moze juz na pierwszy rzut oka widac jakies niedociagniecia? Nigdy w 350z nie siedzialem, wiem tylko czym rozni sie US od EU wiec bylbym wdzieczny za rzuceniem okiem na te linki: https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-ID6yXguB.html https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-nissan-350z-cabrio-kabrio-europa-xenon-manual-ID6yWW55.html http://allegro.pl/nissan-350z-350z-2006-niebieski-i6826149631.html#thumb/7 https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-3-5-v6-automat-skora-ID6yWYE9.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolaar13 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Zerknij kilka stron wcześniej, kilka z nich było już tu opisywane. : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Wygląda ładnie https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-limitowana-edycja1-wlasciciel-od-nowoscidoinwestowanyeuropa-ID6yYtiw.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qiervu Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Piękna jest... Przynajmniej na zdjęciach. Gdybym miał teraz kasę to jechałbym oglądać, no ale niestety jeszcze rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 +7k akcyza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 (edytowane) A ktoś mnie uświadomi co limitowanego jest w tej Zetce? Trochę odstrasza ta gadka hadlarzowa, jeden właściciel 66 rok (ale jeździł wnuczek i każdy zakręt brał bokiem dlatego musiałem doinwestować w opony pirelli po sprowadzeniu). Nie rusza mnie przebieg i może jest prawdziwy, bo fotel kierowcy niezbyt wytarty, ale za to wygnieciony jakby 150 kilowego knura woził. Poza tym jak auto jest solidne, to te 42k nie jest złą ceną, ciekawe co oprócz drzwi było robione. Edytowane 4 Lipca 2017 przez Batman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi