wojtasZzz Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Ladnie ja zrobiles ,jakbym mial hajsik teraz to bym bral:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Słodycze dorzucasz w gratisie? Jak tak to bierę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragOn Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Słodycze dorzucasz w gratisie? Jak tak to bierę Aaaa co tam mogę dorzucić parę kartonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 no chyba przesadzacie troche. 40 tys to max, a jak pojdzie za 38 to bym sie cieszyl komentarz eksperta który kupił zetkę i po chwili sprzedał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawxxx666 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 A co sądzicie o tym? Niby automat i USA, ale dobra wersja, niezła cena i już polift: http://moto.gratka.pl/tresc/nissan-350-z-automat-wersja-usa-22267637.html?utm_source=ap_moto&utm_campaign=powiadamiacze&utm_medium=email&sesja_gratka=e7d75c715cea971f1bf15b4b4f8d70e4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 komentarz eksperta który kupił zetkę i po chwili sprzedał... A co to wnosci do tematu? Niech se wisi za 45 pazdzierz bez poduszek obklejoy folia. Zycze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel508 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 A co sądzicie o tym? Niby automat i USA, ale dobra wersja, niezła cena i już polift: http://moto.gratka.pl/tresc/nissan-350-z-automat-wersja-usa-22267637.html?utm_source=ap_moto&utm_campaign=powiadamiacze&utm_medium=email&sesja_gratka=e7d75c715cea971f1bf15b4b4f8d70e4 Tak na szybko to czerwone pole powinno być na 7000 skoro to polift Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Reflektory przednie, także powinny być inne, bixenon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 ale wszystko inne się zgadza, wnioski rozkmińcie se sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remzu Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 (edytowane) Ale to wtedy na oryginalnych alu 18" Aaa i dla jasności bo niektórzy pewnie myślą że sprzedaję bo się sypie czy coś Gdyby było nieco więcej miejsca w postaci tylnych siedzeń to by na pewno został parę lat i bym wszystko dopracował do stanu może nie idealnego ale napewno bardzo dobrego, ale niestety mimo że mam firmowy samochód to czasami gdy firmowy ktoś inny weźmie to jestem zmuszony jechać zetką po jakiś towar, zakupy itp. Przykład foto z zakupów: https://drive.google.com/file/d/0By6RLqeYqcFta3hGdjJITWZLbzg/view?usp=sharing Cały bagażnik i przednie siedzenia zajęte przez słodycze Zetka naprawdę zaje....ty samochód do np weekendowych wyjazdów z dziewczyną ale jako daily w firmie to już trochę słabo Także niestety idzie na sell.... no chyba że spadnie mi z nieba 40 tys to wtedy zrobię prezent dziewczynie i zetka dalej zostanie w rodzinie Jak dla mnie zetka jest dość specyficznym autem i w sumie pójdzie za tyle co ktoś chce dać... To nie jest tak często spotykane auto, więc ciężko powiedzieć ile. Tak przy okazji gdzie robiłeś środek? jest całkiem ładnie wykończony. Edytowane 13 Lipca 2017 przez Remzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragOn Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Jak dla mnie zetka jest dość specyficznym autem i w sumie pójdzie za tyle co ktoś chce dać... To nie jest tak często spotykane auto, więc ciężko powiedzieć ile. Tak przy okazji gdzie robiłeś środek? jest całkiem ładnie wykończony. Zajmuje się na co dzień oklejaniem także sam wszystko wykonałem. Zabudowę pod tablet także dość łatwo zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolaar13 Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 http://allegro.pl/rudy-nissan-350z-3-5i-280km-2003r-skora-xenon-i6893007783.html#thumb/2 Fajny rudzielec z ładnym ciśnieniem oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elex Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 bardzo ladne cisnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 (edytowane) Samochód typu: KUPUJESZ I REMONTUJESZ Edytowane 15 Lipca 2017 przez TheMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 (edytowane) A może ma mało oleju? Nie każdy zagląda regularnie. Trzeba by sprawdzić. Ale autko, w grupie dużego ryzyka Edytowane 15 Lipca 2017 przez patrick1989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 poziom oleju nie ma nic wspolnego z cisnieniem. No chyba ze oleju juz nie ma to cisnienia tez nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 może jakaś tłusta woda zamiast oleju zalana ryzykowny zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Powróciła https://www.olx.pl/oferta/nissan-350z-godny-uwagi-CID5-IDnepTv.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 22 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Oglądał już ktoś ?\ https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-oplacony-bezwypadek-kola-18-ID6z02sT.html możecie coś więcej powiedzieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharo Opublikowano 22 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 już z własnego doświadczenia jak widzę taki komis to nic dobrego to nie zwiastuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaneczai Opublikowano 22 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-nowa-cena-okazja-doinwestowany-unikat-ID6yUwLF.html Oglądał ktoś? Wiem, że forumowa, widziałem temat. Tutaj bodajże też była wspominana, ale nie mogę się dokopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharo Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Była bardzo szczegółowo opisana w tym wątku, nie chce robić żadnej "reklamy" ale wisi już dobry rok. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-nowa-cena-okazja-doinwestowany-unikat-ID6yUwLF.html Oglądał ktoś? Wiem, że forumowa, widziałem temat. Tutaj bodajże też była wspominana, ale nie mogę się dokopać To może jednak poświęć 10 min i się dokop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 https://www.otomoto....t-ID6yUwLF.html Oglądał ktoś? Wiem, że forumowa, widziałem temat. Tutaj bodajże też była wspominana, ale nie mogę się dokopać 0 Odpowiedz Cytuj W końcu pojechała z Torunia a nowy właściciel wystawił ją z prędkością światła na sprzedaż prawdopodobnie pisał ogłoszenie wracając po zakupie do domu auto było kupione jak widać po niezmienionych blachach w Katowicach. Na śląsku miało bum przodu (nie jakieś poważne) wymienione na nowe zostały zderzak/maska(o innych przygodach nie mam wiedzy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolaar13 Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Nie pojechała z Torunia, tylko właściciel mieszka teraz w Warszawie. Przed zakupem swojej zetki rozmawiałem z kilkoma osobami, które oglądały tą zetkę i każdy ją odradzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi