TheMan Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Nie pojechała z Torunia, tylko właściciel mieszka teraz w Warszawie. Przed zakupem swojej zetki rozmawiałem z kilkoma osobami, które oglądały tą zetkę i każdy ją odradzał. Czemu ? Była naprawiana u coobcia i potem dobrze podawała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolaar13 Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Nie będę tutaj pisał z kim rozmawiałem dokładnie, jeśli te osoby będą chciały to na pewno się tutaj ujawnią. Dwie osoby potwierdziły tezę, że właścicielowi starczyło pieniędzy na zakup auta, lecz na serwisowanie już brakuje i koszty eksploatacji po prostu go przerastają. Rozmawiając z właścicielem na początku roku auto miało uszkodzoną instalację LPG, niby wtrysk który za jakiś czas miał być naprawiony, tak samo jak miała być wizyta u lakiernika na usunięcie defektów z lakieru, później dostałem informację że wszystko zostało zrobione. W międzyczasie jeden z forumowiczów oglądał ten egzemplarz i niestety instalacja LPG dalej jest niesprawna - przy wyższych obrotach rozłącza lpg, szarpie czy coś podobnego, a lakier wygląda bardzo średnio i w kilku miejscach przebija się srebrny lakier chyba na zderzakach oraz jest pęknięty plastik nad oknem. Swoją drogą nawet Coobcio wypowiadał się gdzieś w temacie tej zety, że auto widziało cały czas spalanie stukowe i został usunięty skutek, a nie przyczyna dlaczego tak się działo. Dodam, że ja jedynie przekazuję informacje, które dowiedziałem się od osób oglądających ten egzemplarz. Osobiście mi one wystarczyły, żeby dać sobie spokój z tą zetką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel508 Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Tak czytam i się zastanawiam jakiego stanu oczekujecie od zetki w okolicach 30k PLN? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolaar13 Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Ja nigdy w aucie które ma ponad 10lat nie będę oczekiwał salonowego stanu, lakieru bez najmniejszej rysy itd. Odpuściłem z tego względu, że informacje które dostałem od sprzedającego znacząco się mijają z prawdą i jak dla mnie szkoda było robić ponad 200km na marne, żeby się po prostu przejechać i stracić pół dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Tak czytam i się zastanawiam jakiego stanu oczekujecie od zetki w okolicach 30k PLN? Racja. Mimo, że zaraz ktoś będzie pisał, że zetki to już leciwe auta - to ich eksploatacja jest dość kosztowna. Za darmo nic nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaneczai Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 No dokładnie, ale z tego co pamiętam to jej cena zaczynała się od poziomu ok 40tys? Za to można już czegoś oczekiwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skipper Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Nie będę tutaj pisał z kim rozmawiałem dokładnie, jeśli te osoby będą chciały to na pewno się tutaj ujawnią. Dwie osoby potwierdziły tezę, że właścicielowi starczyło pieniędzy na zakup auta, lecz na serwisowanie już brakuje i koszty eksploatacji po prostu go przerastają. Rozmawiając z właścicielem na początku roku auto miało uszkodzoną instalację LPG, niby wtrysk który za jakiś czas miał być naprawiony, tak samo jak miała być wizyta u lakiernika na usunięcie defektów z lakieru, później dostałem informację że wszystko zostało zrobione. W międzyczasie jeden z forumowiczów oglądał ten egzemplarz i niestety instalacja LPG dalej jest niesprawna - przy wyższych obrotach rozłącza lpg, szarpie czy coś podobnego, a lakier wygląda bardzo średnio i w kilku miejscach przebija się srebrny lakier chyba na zderzakach oraz jest pęknięty plastik nad oknem. Swoją drogą nawet Coobcio wypowiadał się gdzieś w temacie tej zety, że auto widziało cały czas spalanie stukowe i został usunięty skutek, a nie przyczyna dlaczego tak się działo. Dodam, że ja jedynie przekazuję informacje, które dowiedziałem się od osób oglądających ten egzemplarz. Osobiście mi one wystarczyły, żeby dać sobie spokój z tą zetką. koszty eksploatacji mnie przerastają? okej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferris Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Tak czytam i się zastanawiam jakiego stanu oczekujecie od zetki w okolicach 30k PLN? Żeby to jeszcze była kwestia ceny...ja mam 50 tysięcy na ten cel i też nie mogę znaleźć nic wartego tej kwoty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Żeby to jeszcze była kwestia ceny...ja mam 50 tysięcy na ten cel i też nie mogę znaleźć nic wartego tej kwoty... z takim budżetem na pewno już coś znajdziesz - kwestia czasu Swoją drogą, w Otwocku była zadbana sztuka ( ze zdjęć ) wlasnie za 50 tyś, ale po 2 dniach już jej nie było ;O ... i wciąż nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 (edytowane) Oglądał już ktoś ?\ https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-oplacony-bezwypadek-kola-18-ID6z02sT.html możecie coś więcej powiedzieć ? oglądaliśmy... i nie został kupiony - niestety samochód po powodziowy :/ A mimo to już sprzedany... Coraz bardziej się upodlamy aby tylko mieć 350z... Edytowane 25 Lipca 2017 przez Rolandinho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferris Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 z takim budżetem na pewno już coś znajdziesz - kwestia czasu Swoją drogą, w Otwocku była zadbana sztuka ( ze zdjęć ) wlasnie za 50 tyś, ale po 2 dniach już jej nie było ;O ... i wciąż nie ma... Hehe - akurat ten konkretny egzemplarz z Otwocka znam, nawet bardzo dobrze - oglądałem go plus prześwietlilem na wylot "od A do Z" i niestety super wyglada na zdjęciach ale nie oddają one całości plus opis nie jest do konca uczciwy i stąd jeszcze się waży czy ją faktycznie kupie - bo znaków zapytania troche tam jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaneczai Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 (edytowane) https://www.olx.pl/oferta/nissan-350-z-pl-salon-lpg-piekna-mozliwa-zamiana-CID5-IDnDhnk.html Wydaje mi się, że stał rok temu za 28, na identycznych kołach stal z LPG, pamięta ktoś? Edytowane 25 Lipca 2017 przez Kaneczai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Była - charakterystyczne dekielki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
revolas Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 (edytowane) Dobrze pamiętasz. http://www.thepicta.com/tag/deeclique Nie wiem czemu, ale ten egzemplarz często zmienia właścicieli. Niecały rok temu był w Toruniu, później Brodnica, teraz patrzę że Poznań już Edytowane 25 Lipca 2017 przez revolas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycek Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Ja wciąż rozważam sprzedaż, 2007 HR stan idealny ale.. jeszcze nie podjąłem decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 nie podejmuj , a tak na poważnie znudzony już zetą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragOn Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 (edytowane) Panowie PILNIE sprzedam swoją Z za śmieszną cena ponieważ pilnie potrzebuje $$$ Może znajdzie się ktoś kto szuka Zetki i mi pomoże ? W ostateczności bd zmuszony oddać go do komisu za jeszcze mniej :/ Dwa dni temu znikła z tego działu "mini-giełda", było wyraźne info, jest od tego typu ogłoszeń jeden wspólny dział z ofertami kupna / sprzedaży, więc otrzymujesz kolego ostrzeżenie na piśmie i blokadę klawiatury na 5 dni Edytowane 27 Lipca 2017 przez Andrzej G Regulamin i śmiecenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 (edytowane) Ja tą zetke konkretna w wawie bardzo często widzę albo widziałem zawsze z ziomeczkiem z szlugiem lub e szlugiem jest bardzo charakterystyczna ze względu na środek rejestrację itd : p Granatowa SK Edytowane 27 Lipca 2017 przez Cytrus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycek Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 nie podejmuj , a tak na poważnie znudzony już zetą? Potrzebuję wygodniejszego auta. Następny właściciel będzie miał bonus bo świeżo wymieniłem sprzęgło, olej w skrzyni, w moście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Jeżeli używacie zety na codzień jako jedyne auto to podziwiam Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 (edytowane) Hot a co tu podziwiać to, że się jeździ jak beton to akurat dla mnie frajda - czuje, że żyje Kwestia dostosowania trochę tego samochodu aby łatwiej było parkować... Potrzebuję wygodniejszego auta. Następny właściciel będzie miał bonus bo świeżo wymieniłem sprzęgło, olej w skrzyni, w moście... Mycek a ogarnąłeś adaptacje przepustnic ? Edytowane 28 Lipca 2017 przez Rolandinho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycek Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Tak wszystko działa, wymieniłem przepływki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
10Wredny Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Panowie, Ztka 07, EU Brembo, jakie dobre klocki i tarcze na przód proponujecie? Jazda codzienna, zwykła, okazyjne przyciśnięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Jest o tym temat, tam jest kilka polecanych opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferris Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Hehe - akurat ten konkretny egzemplarz z Otwocka znam, nawet bardzo dobrze - oglądałem go plus prześwietlilem na wylot "od A do Z" i niestety super wyglada na zdjęciach ale nie oddają one całości plus opis nie jest do konca uczciwy i stąd jeszcze się waży czy ją faktycznie kupie - bo znaków zapytania troche tam jest... Tak tylko w temacie nadmienię, że odpuściłem definitywnie. Przy okazji, gdyby kogoś interesowała ta: https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-nissan-350-z-wersja-europejska-lift-full-opcja-polecam-zamiana-ID6yUTFF.html#9249cee326 to też odradzam - była bita ze wszystkich stron...auto wygląda jakby było malowane w stodole i pierwotnie było kupione za...13700 PLN Nie chcę nawet myśleć jak musiało wyglądać kiedy było faktycznie kupowane... Także z mojej strony nadal szukam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi