Łukasz83 Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Naklejka takata i dolot stillena pozwalają Ci domyślać się że auto bylo jezdzone po torze???? Czy to nie zbyt śmiała hipoteza???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monteskiusz Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Naklejka takata i dolot stillena pozwalają Ci domyślać się że auto bylo jezdzone po torze???? Czy to nie zbyt śmiała hipoteza???? Niska cena plys maly przebieg. Przyznaje hipoteza jest smiala Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharo Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Dajcie spokój z tą zetka, powypadkowy amerykaniec wiszący na otomoto ponad rok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 (edytowane) Ona wisi już pewnie z 2 lata, to handlarzyk który ściąga samochody z usa, rok temu bodajże jak dzwoniłem z ciekawości to już wtedy mówił że ją ściągnął nie cały rok temu . Czysty goły amerykaniec, tylni zderzak od EU, pewnie w kraju ją robił i taki zderzak kupił bo handlarzyk by nie patrzył na to że zderzak od USA mu nie pasi Edytowane 21 Października 2017 przez Asesino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davey Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 panowie, co to za otwór w zderzaku ? Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Dolot zimnego powietrza do filtra powietrza i układu dolotowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Ona wisi już pewnie z 2 lata, to handlarzyk który ściąga samochody z usa, rok temu bodajże jak dzwoniłem z ciekawości to już wtedy mówił że ją ściągnął nie cały rok temu . Czysty goły amerykaniec, tylni zderzak od EU, pewnie w kraju ją robił i taki zderzak kupił bo handlarzyk by nie patrzył na to że zderzak od USA mu nie pasi Bład..ja swoją zetkę mam ponad 3 lata i jak się rozglądałem za swoją to już wisiała na allegro ( ciągle te same foty ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharo Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 no także tego, wrosła już w otomoto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Byla u mnie ta zetka takze duzo rdzy ma na dachu przy zawiasach tylnej klapy. Strzal w tyl był... Z tylu za zderzakiem wstawiane miala tylna scianke bagażnika. I sporo rdzy ma na podwoziu... Za to woz prosty i mechanicznie bardzo okey ! Jak ktos chce to opisze bardziej szczegolowo co tam z nia jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 (edytowane) Mówisz coobcio to jej ? Czy o tej wklejonej wyżej z tym dolotem powietrza https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-ID6ylOT9.html Edytowane 22 Października 2017 przez Asesino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawxxx666 Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 http://allegro.pl/nissan-350z-nismo-i7011103076.htmlDodał 4 naklejki i już "NISMO" w tytule ogłoszenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kszaczu Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 O tej coobcio mowi https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-lift-2006-doinwestowany-serwis-tylko-aso-dokumentacja-ID6z4FFG.html rdza najbardziej postąpiła przy wlewie paliwa, trzeba wstawić nowy. Niestety dach tez ruszyła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davey Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 http://allegro.pl/nissan-350z-nismo-i7011103076.html Dodał 4 naklejki i już "NISMO" w tytule ogłoszenia... a ktoś się może wypowiedzieć w temacie tej zetki ? Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Pare dni temu wyglądał tak... na grupie opisane są bajki o tym szrocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 juz pomijajac ten opis i tarcze sprowadzane prosto z australi, to nawet nie chcialo sie zmyc napisu z chlodnicy. warty max polowe tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kszaczu Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Na jakiej grupie jest opisany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monteskiusz Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Pare dni temu wyglądał tak... na grupie opisane są bajki o tym szrocie Czarny rzeczywiscie wygladal jakos smutno Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davey Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Pare dni temu wyglądał tak... na grupie opisane są bajki o tym szrocie przyłączam się do pytania, na jakiej grupie jest opisany ? Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Zetkowej na FB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davey Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Zetkowej na FBmożna prosić o link ? Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 (edytowane) Grupa nazywa się " Zet Klub "Link (nie wiem czy działa) https://www.facebook.com/groups/159933750815494/ Edytowane 23 Października 2017 przez Jagoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davey Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Grupa nazywa się " Zet Klub " Link (nie wiem czy działa) https://www.facebook.com/groups/159933750815494/ link wygasł, grupa bardzo ukryta ;-) Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Bo to zamknięta grupa, natomiast 1000 razy lepiej funkcjonuje niz forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davey Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Bo to zamknięta grupa, natomiast 1000 razy lepiej funkcjonuje niz forum.czy w jakiś sposób można się dostać do grupy ? Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 czy w jakiś sposób można się dostać do grupy ? Trzeba opierdzielić Kaktussa na ćwiartkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi