reju15 Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 witam, przymierzam sie do kupna 350z, ogladal ktos ten egzemplarz, lub wie cos o nim? https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-ID6ylOT9.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 weź VIN od gołego amerykańca i sprawdź jak to bite było, swoją drogą bardzo długo już wisi, za tą kasę szukałbym EU i to dobrego DE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reju15 Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 weź VIN od gołego amerykańca i sprawdź jak to bite było, swoją drogą bardzo długo już wisi, za tą kasę szukałbym EU i to dobrego DE w raporcie nie ma zadnych informacji, gosc mowil, ze uderzony w tyl byl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość plottmen Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 W którym raporcie? Podaj VIN najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reju15 Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 JN1BZ34D28M784673 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość plottmen Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 (edytowane) Na pewno dobrze ktoś przepisał ten VIN? NHTSA pokazuje mi błąd sumy kontrolnej- cyfra dziewiąta. Edytowane 12 Listopada 2017 przez plottmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reju15 Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 JN1BZ34D28M704673, teraz podał dobry, jedną cyferke sie pomylił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 ja ją widziałem że od 2 lat się sprzedaje, a ktoś ostatnio pisał że jeszcze rok wcześniej stała. Kucharo miał chyba ją dla kogoś oglądać ale nie wiem czy w końcu pojechał ją zobaczyć. Jak ja wtedy dzwoniłem nic mi nie mówił o tym że była uderzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reju15 Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 A tego ktoś oglądał, coś wie o nim? https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-nissan-350-z-wersja-europejska-lift-full-opcja-polecam-zamiana-ID6yUTFF.html?utm_source=refferals&utm_medium=traffic_exchange&utm_campaign=olx#xtor=SEC-8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość plottmen Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 JN1BZ34D28M704673, teraz podał dobry, jedną cyferke sie pomylił Z Pensylwanii z tego co widzę, ostatni notowany przebieg 25k mil w sierpniu 2013. Ale ma notkę junk/salvage. Korzystałem z carsforsale.com. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 (edytowane) Oglądał ktoś może? http://allegro.pl/nissan-350z-i7037608093.html On jest w jakim kolorze jasny srebrny czy ciemny Edytowane 12 Listopada 2017 przez Cytrus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Wygląda jak mój czyli WV2 - szary (silverstone) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reju15 Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 (edytowane) No trochę walniety, daje raport Raport_autoDNA_JN1BZ34D28M704673.pdf Edytowane 13 Listopada 2017 przez reju15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micho196 Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 czy jesli wpisze VIN w AutoDNA i w polu "Historia pojazdu" jest 0 wpisów to znaczy ze auto jest bezwypadkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 czy jesli wpisze VIN w AutoDNA i w polu "Historia pojazdu" jest 0 wpisów to znaczy ze auto jest bezwypadkowe? Raczej bardziej nie ma danych, ale tez jest opcja ze niebite No trochę walniety, daje raport nie tak troche, dosyc mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość plottmen Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 No trochę walniety, daje raport Jak to jest trochę to ja nie wiem co to jest bardzo dla Ciebie. 45 koła na pewno nie jest wart, pytanie czy w ogóle jest coś warte... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 jak by to byl przod to spoko, ale to jest tyl i zeby to dobzre naprawic to trzeba wstawic praktycznie cale dupsko, a ta szara jest pewnie pociagnieta i wyrzezbiony bltonik z gowna. Przy nastepnym dzwonie w tyl zlozy sie jak harmonijka. Ogolnie to mogl bym tym jezdzic alenapewno nie za taka kase. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reju15 Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 W Niemczech będę szukał, w Polsce to chyba nic sensownego nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość plottmen Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Chyba w ogóle poczekać do pierwszych ciepłych dni, bo widzę wraz z nadejściem prawie zimy skończyły się zetki. Chociaż na logikę ktoś powinien sprzedawać na zimę, żeby nie podbijać rocznika, ale to Polska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 W Niemczech będę szukał, w Polsce to chyba nic sensownego nie ma. Jest, tylko wymaga to cierpliwości i czasu. W Niemczech nie znajdziesz taniej, ale większy wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 (edytowane) 45k PLN za 2004?! NIe, nie, nie, nieeeee, nie! https://media.giphy.com/media/FEikw3bXVHdMk/giphy.gif I nawet nie patrzyłbym na zdjęcia! Nie patrzcie w ogole na oferty tego goscia z Tarnowskich Gor!!! https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-ID6ylOT9.html Edytowane 14 Listopada 2017 przez GodISmE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BonzaiBugNewZeland Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 No trochę walniety, daje raport Typowy total loss. Samochód jak dla mnie warty tyle co graty wyjęte z niego plus reszta na kilogramy. Jak to jest trochę to jak wygląda mocno? Przecież to jest złom:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Widze atak januszow specjalistow od wszystkirgo i od niczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reju15 Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 https://www.autoscout24.pl/oferty/nissan-350z-350-z-_leder_xenon_19-zoll_gewindefahrwerk-benzyna-czarny-331651262 , ciekawy z Niemiec, wiadomo trzeba go sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaBlo Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 https://www.autoscout24.pl/oferty/nissan-350z-350-z-_leder_xenon_19-zoll_gewindefahrwerk-benzyna-czarny-331651262 , ciekawy z Niemiec, wiadomo trzeba go sprawdzić. USA, golas (podstawowa wersja wyposażenia), zderzak tył wymieniony, przód też o ile mnie wzrok nie myli bo to chyba nie z tego rocznika typ. Rok produkcji 2005 a pisze o 300 km (czyli tak jak w rev up) więc może nie wie co ma chyba, że jakieś naklejki dały mu trochę mocy Jak się mylę to niech mnie ktoś poprawi Zalecam ostrożność i cierpliwość, ja też czekałem ja się ciepło zrobi bo rzeczywiście w zime trudniej, no i po pół roku się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi