dziubas Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 tydzień temu był fajny szary parę rzeczy do zrobienia dobra euro wersja poszedł za 22 koła plus robota i opłaty 27 wyszedł ,krótko stał 2005r albo 6sty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BonzaiBugNewZeland Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Widze atak januszow specjalistow od wszystkirgo i od niczego i wtedy wchodzisz ty, cały na biało 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowik86 Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Ktoś coś więcej powie o nim? Bo wygląda chyba na zadbaną sztukę... http://allegro.pl/nissan-350z-2004-eu-i7049237722.html#thumb/1 no i ten chyba dość fajna seria: https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-nissan-350z-wersja-europejska-ID6zjaR0.html?utm_source=refferals&utm_medium=traffic_exchange&utm_campaign=olx#xtor=SEC-8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Bez wahania leciałbym po pierwszą, klubowa zetka bardzo zadbana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 jak wyżej, leć oglądać pierwszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Pierwsza już nieaktualna Jednak zostaje ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 I słusznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolekcjoner Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 (edytowane) Witam,z góry sorki za offtop.Mam na sprzedaż Zetkę i przez 2 tygodnie żadnego telefonu i tak się zastanawiam czy przypadkiem za bardzo z ceną nie poszalałem,auto za***iste dostałem w rozliczeniu za Bmw X5, niestety w chwili obecnej nie bardzo mogę sobie pozwolić na zetkę,gdyż mam problem z kasą i teraz do was pytanko jaką cenę wystawić,żeby w miarę szybko poszło,zecie rozliczyłem za 34tys. https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-stan-bdb-mozliwa-zamiana-ID6zgVef.html Jedyne mankamenty auta to nie trzyma siłownik w tylnej klapie,no i miało malowany prawy bok.Z góry dzięki za pomoc w wycenie,sorki jeśli zły dział, pozdrawiam. Edytowane 20 Listopada 2017 przez Kolekcjoner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Słaby moment na sprzedawanie Zetki, nikomu niepotrzebne takie auto na zimę. Porób lepsze zdjęcia i lepszy opis, obawiam się, że będziesz musiał schodzić z ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 (edytowane) Idz inna droga.. Podnies cene do 42tys, osmalcuj auto jakims woskiem, napisz ze cale zycie jezdzila na 10w60, doinwestowana, serwisowana regularnie na oryginalach no i skoro juz tu jestes dopisz "forumowa" i ze warta kazdej zlotowki a jak ktos tego nie rozumie to niech kupi strucla za 25tysi. Jak przyjdzie klient to powiedz tylko for you teraz tylko teraz spuszczasz cene o 5 tysi bo potrzebujesz kombi bo baba Ci rodzi za pare dni. Edytowane 20 Listopada 2017 przez Kazik_R52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharo Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Taaa, ale najpierw sprawdź Carfaxa, nastepnie wsadź normalne fotele, dołóż szpere, zmień hamulce na brembo... Masz amerykańska wersję i sprzedajesz "poza sezonem" więc nie chce straszyć, ale nie wiem czy 3 dychy dostaniesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolekcjoner Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Taaa, ale najpierw sprawdź Carfaxa, nastepnie wsadź normalne fotele, dołóż szpere, zmień hamulce na brembo... Masz amerykańska wersję i sprzedajesz "poza sezonem" więc nie chce straszyć, ale nie wiem czy 3 dychy dostaniesz... Szperę poprzedni właściciel dokładał,a w internecie nie znalazłem żadnych informacji o jej przeszłości,podaję nr VIN jakby się komuś chciało pogrzebać,sam jestem ciekawy jej historii. NR VIN: JN1AZ34D54T152954 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharo Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 tu możesz sprawdzić samemu historię, w przypadku amerykańców sugerowałbym sprawdzić przed zakupem/wymianą bo często się można zdziwić. https://www.carfax.eu/pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolekcjoner Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 tu możesz sprawdzić samemu historię, w przypadku amerykańców sugerowałbym sprawdzić przed zakupem/wymianą bo często się można zdziwić. https://www.carfax.eu/pl Dzięki wielkie, stronkę zapamiętam,przyda się pewnie w przyszłości Teraz w sumie w moim przypadku to bez sensu płacić 150zł,bo auto już dawno u mnie,ale niewątpliwie skorzystam z niej jak będę miał kupować coś z USA,dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davey Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 (edytowane) usunięte Edytowane 20 Listopada 2017 przez davey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Davey przenieś wiadomość do tematu o 370z. Tam tez chyba bylo cos o tej sztuce o ile pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 (edytowane) Witam,z góry sorki za offtop.Mam na sprzedaż Zetkę i przez 2 tygodnie żadnego telefonu i tak się zastanawiam czy przypadkiem za bardzo z ceną nie poszalałem,auto za***iste dostałem w rozliczeniu za Bmw X5, niestety w chwili obecnej nie bardzo mogę sobie pozwolić na zetkę,gdyż mam problem z kasą i teraz do was pytanko jaką cenę wystawić,żeby w miarę szybko poszło,zecie rozliczyłem za 34tys. https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-stan-bdb-mozliwa-zamiana-ID6zgVef.html Jedyne mankamenty auta to nie trzyma siłownik w tylnej klapie,no i miało malowany prawy bok.Z góry dzięki za pomoc w wycenie,sorki jeśli zły dział, pozdrawiam. Jak szukałem swojej Zetki, to ta dość często zmieniała właścicieli w dość krótkim czasie. Pisałem o tym przypadku jakoś przed wakacjami. Jeden gość kupił ją, a dosłownie drugiego lub trzeciego dnia sprzedawał chyba w niższej cenie. Z tego co pamiętam, chyba ma szperę, co jest na plus, ale ma zwykłe heble. Jeśli faktycznie jest w dobrym stanie (nie widziałem jej na żywo, to się nie wypowiem) to w końcu się sprzeda. Ludzie raczej szukają Europy w pełnym pakiecie. Widziałem, jeśli mnie pamieć nie myli, miała bodajże blachy LKR. Edytowane 20 Listopada 2017 przez patrick1989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 https://www.otomoto.pl/oferta/infiniti-g-kolejna-okazja-od-anycars-2-5-benz-bi-xenon-klima-skory-alu-ID6zdpcp.html Panowie pilna prośba bo tu każdy zagląda, czy ktoś z was ma tam blisko muszę szybko ogarnąć temat dla taty : ) ktoś jest w stanie pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szachi Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 najlepiej VIN sprawdzić wpierw w carfaxie (czy innej bazie) bo to amerykaniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 po carfaxie jest sprawdzony wiem jak dostał mam zdjęcia itd... na zdjęciach dostał bardzo delikatnie i to jest często złudne wrażenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 pokaz te zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elmont Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 witam, czy ktoś coś może powiedzieć o tym egzemplarzu? https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-w-zestawie-dodatkowy-mocniejszy-wydech-i-nowe-zimowe-opony-ID6zhoa1.html#31daf85eec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshMan Opublikowano 27 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 (edytowane) Witam szanowne grono . Przymierzam się już od dłuższego czasu do spełnienia marzeń zanim stuknie mi 40 i zakupu 350z. Pytanie czy ktoś może widział ten egzemplarz ? http://allegro.pl/nissan-350-z-wersja-europejska-orange-pack-rays-i7043600377.html lub też ten https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-300ps-super-wersja-wyjatkowy-z-niemiec-gwarancja-serwis-salon-ID6yZr7n.html Warto w toto się pakować ? Edytowane 27 Listopada 2017 przez FreshMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 27 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Był chyba kiedyś opisywany w tym dziale kilka ms temu o ile się nie mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshMan Opublikowano 27 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Był chyba kiedyś opisywany w tym dziale kilka ms temu o ile się nie mylę Mówisz o tym z orangepack czy o czarnym ? Ciężko będzie odkopać przy nieaktualnych linkach :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi