Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Parę pytań o 350Z...chcesz kupić? Tu ocena, komentarz

worm#21
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

powinniście jak się pytacie o auto to zamiast linku dawać zrzut ekanu i na imgura albo coś wrzucać, wtedy jak wygaśnie ogłoszenie to potomni będą mogli wyszukać

dokładnie, tak jak wyżej, osobny post, wkleić zdjęcie z ogłoszenia(screena) link do ogłoszenia plus opis po obejrzeniu samochodu i nic więcej - taka baza

Witam,

Od jakiegoś czasu rozmyślałem o zakupie Z-tki no w końcu nadszedł ten czas. Do tej pory jeździłem Focusem ST 225 i myślę nad zmianą. Oglądałem już 2 egzemplarze ale niestety się rozczarowałem. Mój budżet to 35 tyś zł. Jak trzeba będzie to pewnie coś dołożę. Szukam raczej roczników De.

Kojarzy ktoś może Z- tkę z tej aukcji ?

http://allegro.pl/nissan-350-z-orangepac-brembo-europa-lpg-i7073996935.html

Na wiosnę (a jak się trafi, to i wcześniej) chcę kupić Z-tkę. Czy ktoś z forumowiczów rozważa sprzedaż swojej sztuki? Jak coś, to proszę o PW.

Za 35k mozesz znalezc dobra sztuke, ae zawsze cos za cos. W nizszych cenach chodza usa, ale tam czesto nie ma szpery brembo etc. co w sumie moim zdaniem ma znaczenie. Pieniadze to jedno a to ze malo jest sensownych egzemplarzy w ogole do sprzedania to drugie. Trzeba ubroic sie w cierpliwosc.

Edytowane przez elczupakadra

Wiem ile trzeba dać za zadbany egzemplarz i będę przygotowany, spokojnie.

Szukam wersji Europy i na 100% nie chcę cabrio oraz automatu. Reszta raczej ma mniejsze znaczenie.

Edytowane przez Nowik86

Jeśli jesteś cierpliwy to nie ma problemu. Ja objechałem Polskę i przetestowałem 5 sztuk zanim kupiłem taką, która spełniała moje oczekiwania. Nie zawsze droższa = lepsza, ale czasem jak się pojawi fajna sztuka to trzeba wsiadać i jechać przez pół Polski, bo takich jak Ty jest więcej :D

Edytowane przez elczupakadra

Jestem cierpliwy. Pisałem, że plan na kupno to wiosna 2018 :)

Ile ?

Na pewno nie 25k-30k. Myślę, że można się rozglądać powoli od 35k w górę - bez górnej granicy.

Edytowane przez Nowik86

Gość jeyjey344

Witajcie,

To mój pierwszy post, więc chciałem się również z Wami przywitać :) Jestem szczęśliwym posiadaczem Nissana Almery, który od ponad 20 lat jest w rodzinie i kocham go całym sercem. Niestety czas mojej zielonej strzały już pomału nadchodzi i zacząłem poważnie myśleć o nissanie z350.

Mam garaż, więc nie straszne mi kupowanie autka na zimę, a może coś ciekawego właśnie teraz się znajdzie. Niestety nie da się wyczytać "doświadczenia" dlatego chciałbym z Wami skonsultować moje wybory. Poniżej dwa linki (tak, szukam cabrio):

https://www.mobile.de/pl/Samochod/Nissan-350-Z-Roadster-SHZ-VOLLLEDER/vhc:car,ms1:18700_6_,prx:10000,dmg:false,vcg:cabrio/pg:vipcar/250449485.html

https://www.mobile.de/pl/Samochod/Nissan-350-Z-T%C3%9CV-NEU/vhc:car,ms1:18700_6_,prx:10000,dmg:false,vcg:cabrio/pg:vipcar/251639569.html

Chylę się raczej ku drugiemu.

Czy możecie wspomóc swoją wiedzą? :)

Pozdrawiam,

Jędrzej

Te ceny juz sie robia smieszne. Btw sprzedam seryjne s13 cena 100 tys zl, albo nie 150 do nego

Auto jest tyle warte za ile się sprzeda. Uważam że ta szara pójdzie mniej więcej za tą cenę.

Nie pojdzie. Przod jest chyba zlozony na trytytki, do tego 2 zdjecia przy samochodzie za ponad 60k. Smiech na sali. Za taka kase mozna juz kupic m3, a to juz jest liga wyzej

Taka dygresja, myślę, że nie każdy woli m3 nawet w tej samej cenie, ba nawet w niższych niektórzy by nie chcieli. Co do cen powyższych to faktycznie są troszkę na wyrost, nawet w porównaniu do innych sztuk na allegro.

Nie no ja mysle ze kazdy woli, tylko poprostu nie wie ze woli i kieruje sie stereotypami. Juz pomijajac kwestie wykonczenia wnetrza itd. to gdzie porownywac zamulone v6 do r6 na itb. No ale tez sa tacy co wezma gorsze tylko dlatego ze inni beda sie krzywo patrzec.

Może śmieszne , może nie śmieszne, przecież sprzedający nikogo nie zmusza do kupna. -zawsze można kupić taniej przecież. M3 na pewno inna liga, ale dla mnie jest brzydkie i wole wolną zetkę, nie każdy się kieruję osiągami,są gusta i guściki a o nich się nie dyskutuje

Edytowane przez Asesino