Łukasz83 Opublikowano 27 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Oba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Powinniscie zalozyc baze vin i opis auta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 powinniście jak się pytacie o auto to zamiast linku dawać zrzut ekanu i na imgura albo coś wrzucać, wtedy jak wygaśnie ogłoszenie to potomni będą mogli wyszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 dla mnie to powinien byc przypiety post i tam wrzucane auta z vinem i zdjeciami jak ktos ogladal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 dokładnie, tak jak wyżej, osobny post, wkleić zdjęcie z ogłoszenia(screena) link do ogłoszenia plus opis po obejrzeniu samochodu i nic więcej - taka baza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burnfeel Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Witam, Od jakiegoś czasu rozmyślałem o zakupie Z-tki no w końcu nadszedł ten czas. Do tej pory jeździłem Focusem ST 225 i myślę nad zmianą. Oglądałem już 2 egzemplarze ale niestety się rozczarowałem. Mój budżet to 35 tyś zł. Jak trzeba będzie to pewnie coś dołożę. Szukam raczej roczników De. Kojarzy ktoś może Z- tkę z tej aukcji ? http://allegro.pl/nissan-350-z-orangepac-brembo-europa-lpg-i7073996935.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowik86 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Na wiosnę (a jak się trafi, to i wcześniej) chcę kupić Z-tkę. Czy ktoś z forumowiczów rozważa sprzedaż swojej sztuki? Jak coś, to proszę o PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Min 40, inaczej same truchła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elczupakadra Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 (edytowane) Za 35k mozesz znalezc dobra sztuke, ae zawsze cos za cos. W nizszych cenach chodza usa, ale tam czesto nie ma szpery brembo etc. co w sumie moim zdaniem ma znaczenie. Pieniadze to jedno a to ze malo jest sensownych egzemplarzy w ogole do sprzedania to drugie. Trzeba ubroic sie w cierpliwosc. Edytowane 3 Grudnia 2017 przez elczupakadra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowik86 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 (edytowane) Wiem ile trzeba dać za zadbany egzemplarz i będę przygotowany, spokojnie. Szukam wersji Europy i na 100% nie chcę cabrio oraz automatu. Reszta raczej ma mniejsze znaczenie. Edytowane 4 Grudnia 2017 przez Nowik86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elczupakadra Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 (edytowane) Jeśli jesteś cierpliwy to nie ma problemu. Ja objechałem Polskę i przetestowałem 5 sztuk zanim kupiłem taką, która spełniała moje oczekiwania. Nie zawsze droższa = lepsza, ale czasem jak się pojawi fajna sztuka to trzeba wsiadać i jechać przez pół Polski, bo takich jak Ty jest więcej Edytowane 4 Grudnia 2017 przez elczupakadra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Wiem ile trzeba dać za zadbany egzemplarz. Ile ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowik86 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 (edytowane) Jestem cierpliwy. Pisałem, że plan na kupno to wiosna 2018 Ile ? Na pewno nie 25k-30k. Myślę, że można się rozglądać powoli od 35k w górę - bez górnej granicy. Edytowane 4 Grudnia 2017 przez Nowik86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dieselLPG Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Nie no jakas gorna tez istnieje i to na pewno nie jest 72k jak za ten pokazowy egzemplarz z olx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jeyjey344 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Witajcie, To mój pierwszy post, więc chciałem się również z Wami przywitać Jestem szczęśliwym posiadaczem Nissana Almery, który od ponad 20 lat jest w rodzinie i kocham go całym sercem. Niestety czas mojej zielonej strzały już pomału nadchodzi i zacząłem poważnie myśleć o nissanie z350. Mam garaż, więc nie straszne mi kupowanie autka na zimę, a może coś ciekawego właśnie teraz się znajdzie. Niestety nie da się wyczytać "doświadczenia" dlatego chciałbym z Wami skonsultować moje wybory. Poniżej dwa linki (tak, szukam cabrio): https://www.mobile.de/pl/Samochod/Nissan-350-Z-Roadster-SHZ-VOLLLEDER/vhc:car,ms1:18700_6_,prx:10000,dmg:false,vcg:cabrio/pg:vipcar/250449485.html https://www.mobile.de/pl/Samochod/Nissan-350-Z-T%C3%9CV-NEU/vhc:car,ms1:18700_6_,prx:10000,dmg:false,vcg:cabrio/pg:vipcar/251639569.html Chylę się raczej ku drugiemu. Czy możecie wspomóc swoją wiedzą? Pozdrawiam, Jędrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
revolas Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Nie lepiej czegoś poszukać na miejscu? Cena wraz z akcyzą wyjdzie dość wysoka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycek Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Co tu taka cisza ? Czekający, pojawiły się 2 sztuki, ładne: https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-nissan-350z-ID6zoc4E.html https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-nissan-350z-ID6zoCRd.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Te ceny juz sie robia smieszne. Btw sprzedam seryjne s13 cena 100 tys zl, albo nie 150 do nego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hudy_Edd Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Jak nikt nie kupi to i tak zejda z ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycek Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Te ceny juz sie robia smieszne. Btw sprzedam seryjne s13 cena 100 tys zl, albo nie 150 do nego Auto jest tyle warte za ile się sprzeda. Uważam że ta szara pójdzie mniej więcej za tą cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Nie pojdzie. Przod jest chyba zlozony na trytytki, do tego 2 zdjecia przy samochodzie za ponad 60k. Smiech na sali. Za taka kase mozna juz kupic m3, a to juz jest liga wyzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elczupakadra Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Taka dygresja, myślę, że nie każdy woli m3 nawet w tej samej cenie, ba nawet w niższych niektórzy by nie chcieli. Co do cen powyższych to faktycznie są troszkę na wyrost, nawet w porównaniu do innych sztuk na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Nie no ja mysle ze kazdy woli, tylko poprostu nie wie ze woli i kieruje sie stereotypami. Juz pomijajac kwestie wykonczenia wnetrza itd. to gdzie porownywac zamulone v6 do r6 na itb. No ale tez sa tacy co wezma gorsze tylko dlatego ze inni beda sie krzywo patrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharo Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Sprzedawca sprzedaje więc ustala cenę, nie ma co dyskutować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 (edytowane) Może śmieszne , może nie śmieszne, przecież sprzedający nikogo nie zmusza do kupna. -zawsze można kupić taniej przecież. M3 na pewno inna liga, ale dla mnie jest brzydkie i wole wolną zetkę, nie każdy się kieruję osiągami,są gusta i guściki a o nich się nie dyskutuje Edytowane 14 Grudnia 2017 przez Asesino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi