boberek91 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Jeśli jest tak jak mówisz, to naprawdę cena powala. Czasami ktoś kupuje nowsze autko i nie zależy mu aż tak na gotówce, ale to naprawdę rzadko się zdarza, mimo wszystko warto się przyjrzeć temu egzemplarzowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drewisz Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 koleś od tego pomaranczowego pisze że auto można sprawdzić i jest tylko sprzęgło do wymiany więc chyba ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 6kopek9 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 koleś od tego pomaranczowego pisze że auto można sprawdzić i jest tylko sprzęgło do wymiany więc chyba ok docisk pewno 2500 zł :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Witam noszę się zamiarem kupna Z-tki Cabrio co możecie powiedziec na temat tej oferty , może ktos widział to autko? Dziękuję z góry. http://otomoto.pl/nissan-350-z-kabriolet-3-5-v6-fv-23-C23826763.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Pewnie było już omawiane bo ogłoszenie wisiało chyba już w 2011roku , o ile się nie mylę . Raczej już nie jedna osoba je oglądała i pewnie napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Nie mam za dużej wiedzy o 350z więc proszę o pomoc samochód ma być użytkowany latem właściciel w rozmowie telefonicznej nie były wylewny stwierdził ze do wymiany są opony tylne to chyba standard i ze był po wypadku ale nie wie co i jak :/ cena jest atrakcyjna , tylko zależy ile trzeba i czy warto w niego inwestować. Czekam na info klubowicze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Witam noszę się zamiarem kupna Z-tki Cabrio co możecie powiedziec na temat tej oferty , może ktos widział to autko? Dziękuję z góry. http://otomoto.pl/nissan-350-z-kabriolet-3-5-v6-fv-23-C23826763.html Dlatego proszę o pomoc bo nie ma co wròżyć z fusòw Dlatego proszę o pomoc bo nie ma co wròżyć z fusòw żeyb nie było że się opatrzył mam jeszcze kilka http://otomoto.pl/nissan-350-z-cabrio-manual-eu-xenon-alu19-C23974653.html http://moto.allegro.pl/nissan-350z-i2441066149.html http://otomoto.pl/nissan-350-z-cabrio-idealny-C24690341.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 6kopek9 Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 (edytowane) http://otomoto.pl/nissan-350-z-C23613002.html ta jest całkiem przyjemna jak na usa możecie mi coś o niej powiedzieć co w niej nie tak bo napewno coś jest nie tak XD i czy trudno do takiej usa wsadzić szperung bo Brembo już wiem ze sie da za około 2500 zł Edytowane 2 Lipca 2012 przez 6kopek9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IceManPL Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Fachowo zamontowana tylna tablica Jeśli ktoś pozwala sobie na taką ekstrawagancję to aż strach pomyśleć co może być dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 6kopek9 Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 (edytowane) Fachowo zamontowana tylna tablica Jeśli ktoś pozwala sobie na taką ekstrawagancję to aż strach pomyśleć co może być dalej no tym to ulelpił strasznie XD hehe ale ogólnie chodzi mi o wersie czy cos po podmieniane tam czy to wersja goła BASE Edytowane 2 Lipca 2012 przez 6kopek9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 http://allegro.pl/nissan-350z-328km-bose-brembo-drift-i2448700938.html wie ktoś coś więcej n/t tej Zeci ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlynarz86 Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 http://allegro.pl/ni...2448700938.html wie ktoś coś więcej n/t tej Zeci ?? Toż to nissan z gazem, na bogato . Nie ma to jak kupować 350z z myślą o oszczędzaniu. Ciekaw jestem na czym jeszcze właściciel próbował oszczędzać Jak dla mnie zderzak przedni trochę źle spasowany i brakuje znaczka, w opisie brak bezwypadkowości więc mógł dostać strzała w przód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 ładne pasy z izolacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Aż musiałem zadzwonić Właściciel powiedział, że to samochód, który służył do pracy i przemieszczania z punktu a do bunktu b i że nie był bity tylko pękł mu przedni zderzak przez krawężnik. A i gaz da się wymontować. Nie powstrzymałem się od śmiechu niestety :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marekmks Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 nie był bity tylko pękł mu przedni zderzak przez krawężnik. to ciekawe czemu przy okazji wymienił przednie błotniki na te od wersji US Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Filon Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 (edytowane) to ciekawe czemu przy okazji wymienił przednie błotniki na te od wersji US Nie dość, że zamontował gaz to jeszcze lał olej Orlnena Koleś kiedyś zalał Orlena Platinum do dwu letniej Corolli i zaczęła brać olej. Po wymianie na dobrej klasy olej auto wróciło do normy. Pewnie nie tylko na tych dwóch rzeczach przyoszczędził Ta duża i nierówna szpara miedzy maska a zderzakiem o czymś świadczy. No i te błotniki co kolega wspomniał. Zeta musiała dużo przejść. W Polsce potrafią naprawdę dobrze walone auta odzyskać. Tylko nie zawsze zostawiają dwa ślady Edytowane 2 Lipca 2012 przez Filon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 6kopek9 Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 (edytowane) http://otomoto.pl/ni...-C23613002.html ta jest całkiem przyjemna jak na usa możecie mi coś o niej powiedzieć co w niej nie tak bo napewno coś jest nie tak XD i czy trudno do takiej usa wsadzić szperung bo Brembo już wiem ze sie da za około 2500 zł oglądałem no nie bite to nie jest dramatu nie ma mnie nie zachęciła właściciel nic nie wie to co sie wypatrzy to mówi że taką kupił miernik lakieru pokazał błotniki drzwi 500 ` 600 dach 120 we wlewie paliwa w środku u góry widać szpachle i korek spryskany farbka - ale po za tym i paroma sprawami o k Pytanie czy w każdej Z tce jak wcisnę sprzęgło to jest ciszej a jak nie wciskam to bardziej szumi coś ? bo tu tak było Edytowane 2 Lipca 2012 przez 6kopek9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Pytanie czy w każdej Z tce jak wcisnę sprzęgło to jest ciszej a jak nie wciskam to bardziej szumi coś ? bo tu tak było W nowych pewnie nie szumiało ale we wszystkich tych które oglądałem przed zakupem był taki efekt (w niektórych ciszej w innych głośniej). W mojej też lekko szumi, zrobiłem już ok 10kkm od zakupu i szum się nie zmienia (cały czas tak samo, nie pogarsza się ani nie polepsza). Przyczyną jest pewnie jakieś łożysko w skrzyni ale z tego powodu nie będę wywalał skrzyni, bo biegi nie haczą i wchodzą prawidłowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 To norma ale z tego co się orientuje to od skrzyni biegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 6kopek9 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 jak to jest z przyciskiem TCS w wersji usa wciskałem i nie działa to jest od trakcji i co wtedy ze szpera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 hałasuje raczej dwumas ak to jest z przyciskiem TCS w wersji usa wciskałem i nie działa to jest od trakcji i co wtedy ze szpera ? ? nie rozumiem pytania? TCS jest zawsze włączony, klikajac przyciskiem mozesz go tylko odłączyć, ale po ponownym zapaleniu auta samoczynnie sie wlacza...TCS to kontrola trakcji, ogranicza moment przy poslizgu kół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 6kopek9 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 hałasuje raczej dwumas ? nie rozumiem pytania? TCS jest zawsze włączony, klikajac przyciskiem mozesz go tylko odłączyć, ale po ponownym zapaleniu auta samoczynnie sie wlacza...TCS to kontrola trakcji, ogranicza moment przy poslizgu kół tak rozumie tylko ze wczoraj ogladałem tego nissana po wciśnięciu tego nic się nie pojawiło na kokpicie że jest wyłączone gość chce sie dzisiaj zemną umówić na oglądanie do mechanika a ja dalej nie wiem co i jak :/ i wskazówka obrotów jak spadała to się zacinała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utaszo Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 TC jest polaczona z czujnikem ABS - korzysta z niego - więc coś jest nie halo, może bezpiecznik jest walnięty, albo jakiś czujnik i coś ktoś zrobił w instalacji. Poza tym jak będziesz próbował wprowadzić auto w poślizg to kontrolka SLIP powinna zacząć mrugać i automatycznie auto straci moment i sie zmuli - z wyłączonym TCS rzecz jasna auto będzie jechać do odcinki i palić gumy jak młody źrebak. Odnośnie obrotomierza to historia jeszcze nie omawiana na forum, więc nie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Odnośnie obrotomierza, to może być znany problem. Opisywany na forach 350z. Problem dotyczy wtyczki czujnika obrotów wału korbowego. U mnie też był ten problem, przeczyściłem wtyczkę i po problemie. P.S. U mnie objawy były trochę inne, wskazówka skakała tak jak tutaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 6kopek9 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 (edytowane) Odnośnie obrotomierza to historia jeszcze nie omawiana na forum, więc nie pomogę. Któryś z forumowiczów miał podobną zaćinke obrotomierza przy zmianie biegu np z 1 na 2 tu w skazówka jak by po troszku jak spada zacinała się jak auto było na luzie i się dało gazu Edytowane 3 Lipca 2012 przez 6kopek9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi