hot_rider Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 (edytowane) tez mam jak na filmie i jestem w tym skakaniu zakochany uwielbiam jak chodzi ten obrotomierz , jest agresywnie i jak w starych autach sportowych Edytowane 3 Lipca 2012 przez hot_rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 6kopek9 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 (edytowane) http://moto.allegro....2408455269.html http://otomoto.pl/nissan-350-z-zamiana-alu-20-a-c-piekny-C24985274.html co gość z tym autem kombinuje hehe juz go tyle razy widziałem za różne pieniądze wystawionego ze szok XD Edytowane 3 Lipca 2012 przez 6kopek9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Z wyglądu ładna ale stany no i cena coś podpowiada, że nie może być dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 6kopek9 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Z wyglądu ładna ale stany no i cena coś podpowiada, że nie może być dobrze jeśli pamięć mnie nie myli pamiętam jak była za 38 XD kiedyś albo nawet 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 chyba było o tym aucie z kilka stron wczesniej ze bylo walone dosyc mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Teraz kupić nie waloną 350Z to ciężko. Mój kolega interesował się i te co oglądał to żaden nie był taki jak w opisie. Wiadomo auta sportowe a i cenowo ok 80 tyś. to nie dużo więc wiele osób nie umiejących jeździło i się rozbijali za to mamy części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 6kopek9 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 (edytowane) 136 to spory przebieg na nissana można sie czegoś obawiać ? Edytowane 6 Lipca 2012 przez 6kopek9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IceManPL Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 A co za roznica jaki przebieg ? Jedz do fachowca od licznikow, zaplac i bedziesz mial 60 tys A tak powaznie, mysle ze taki przebieg to pelen luzik dla takiego duzego motoru. Jak ktoś ma talent to i w 20 tys zajeździ auto. Przebieg często nie odzwierciedla stanu auta, więc nie traktował bym go jako wyrocznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 6kopek9 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 No pewnie, że tak, ale zawsze lepiej mieć mniejszy przebieg niż większy. Myślę, że to nawet nie chodzi o motor, bo motorownia przejedzie spokojnie dwa razy tyle, ale jeżeli już to bym się martwił o inne rzeczy chociażby zawieszenie, które trochę jednak obrywa na naszych drogach. no i skóry i plastiki pokazują już że maja najech spory :/ to też denerwuje ze wykładasz tyle kasy a w środku już pachnie myszką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek91 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Sprzedawca wystawia auto za 33k, gdzie jest to naprawdę okazja, ale ludziom zawsze coś musi nie pasować. Jeśli auto okazałoby się dobre, to moim zdaniem, nie warto aż tak patrzeć na przebieg, bo nie znajdzie się w tych pieniądzach perełki, mającej na liczniku 50 tys. Przecież renowacja wnętrza kosztuje może z 2k zł, co daje razem 35k zł, a to i tak kwota, za którą normalnie nie kupi się porządnego 350Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 6kopek9 Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Sprzedawca wystawia auto za 33k, gdzie jest to naprawdę okazja, ale ludziom zawsze coś musi nie pasować. Jeśli auto okazałoby się dobre, to moim zdaniem, nie warto aż tak patrzeć na przebieg, bo nie znajdzie się w tych pieniądzach perełki, mającej na liczniku 50 tys. Przecież renowacja wnętrza kosztuje może z 2k zł, co daje razem 35k zł, a to i tak kwota, za którą normalnie nie kupi się porządnego 350Z. tak ale przy od sprzedaży nikt ci za to nie zpałąci potem beda mowic ze bita ze zalana bo srodek zmieniany bo to bo tamto :/ i jeszcze 4 rok i najech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek91 Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Rozumiem, co masz na myśli, ale kupując auto używane, musisz się liczyć z tym, że będzie nosić jakieś ślady użytkowania. Skupiłem się na tym aucie za 33k (co ma najechane 136 tys.), cena w stosunku do jakości (jeśli auto jest bezwypadkowe) naprawdę powala. Środek, przebieg itp. można uważam w tym momencie pominąć, bo znaleźć dobre 350Z za ok. 40 tys. jest trudno, a co dopiero za mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 (edytowane) http://otomoto.pl/ni...-C25137969.html z serii ciekawostka auto jakiś rok temu było na sprzedaż za ok.35tys. i jak rozmawiałem z wlascicielem to miało 2 błotniki malowane..dzisiaj jest w 100% oryginalnym lakierze oczywiscie jest to wersja base Edytowane 13 Lipca 2012 przez hot_rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 http://otomoto.pl/nissan-350-z-C23557573.html co mozecie powiedziec o tej czy ktoś ją oglądał ....? nr vin JN1AZ36AX6M457897 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Na pewno wersja ze stanów. Jakoś w ten przebieg nie wierzę bo ja mam ten sam rocznik i samochód oczywiście w zimę stoi i mam 50 tyś. kilosów. I trzeba wziąć poprawkę, że jest bity lub zalany jak to ze stanów często bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Roadsterem się jeździ znacznie mniej niż Coupetką... W Polsce moze i tak (chociaz chyba nie ma zasady - zależy jaki właściciel), ale w stanach? Wiesz, ten lans na wybrzeżu... ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 6kopek9 Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 autka z za oceanu lubią się zamoczyć w kontenerze :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 6kopek9 Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 (edytowane) chciałem wszystkim Forumowicza serdecznie podziękować za słuszne uwagi przy kupnie Zetki niestety nie kupiłem 350Z nie było żadnej dobrej skończyłem w Seacie Leonie Cupra z 2009 roku na przedniej osi może za rok się uda tył 370 więc do usłyszenia Edytowane 18 Lipca 2012 przez 6kopek9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Szkoda :/ ale czekamy takto do następnego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snifery Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Co sądzicie na tego konkretnego egzemplarza?? Pierwsze co się rzuca w oczy to lakier czarny mat....czyli według kupującego pewnie bita jak malowana ;] Sprzedawca przez telefon poinformował mnie że auto było tylko przerysowane ale wszystkie elementy nośne nie były naruszone. Właściciel nie potrafił stwierdzić jaka to wersja wyposażenia. Wie tylko że ma odpowiednik ESP. Zdjęć wnętrza też mu się nie chcę zrobić ;/ http://allegro.pl/nissan-350z-zamiana-zamienie-motocykl-st-fjr-gtr-i2470452616.html Ktoś może jest z okolic by podjechać zobaczyć autko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utaszo Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 no co, autko z USA. Może nawet nie ma skóry. Możliwe, że przedni zderzak był źle spasowany. Sprzedający przeprowadził znany zabieg - zrobił zdjęcia kiedy auto jest mokre- przec co auto lepiej sie prezentuje. Jak Ci nie przesle zdjęć wnętrza, to nie sprzeda auta nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snifery Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 (edytowane) Dalej są takie same procedury co do opłat samochodów sprowadzonych z USA: Urząd Celny: 1. Cło- 10 % od wartości samochodu, 2. Podatek Akcyzowy: • 3,1% pojemność silnika do 2 l. • 13,6% pojemność silnika powyżej 2 l., 3. Podatek VAT- 22% Wszystkie artykuły na ten temat jakie znalazłem pochodzą z lat 2008-2010 i nie wiem czy od tamtej pory coś się zmieniło. Interesuję się tym autem http://allegro.pl/nissan-350z-350-z-do-porawek-okazja-i2487567762.html Właściciel twierdzi że trzeba tylko zakupić obudowy filtrów po pękły i tylną lampę. Ktoś z was może na tym zdjęciu widzi których filtrów brakuje, lub zauważył jeszcze coś niepokojącego?? Trochę dziwne bo facet trochę handluję częściami do samochodów a nie może skompletować Nissana....I jak wykupię pakiet w carfaxie to mogę sprawdzić dowolną liczbę aut w przeciągu 30 dni?? A może ktoś z was wykupił już taki pakiet lub ma dostęp do darmowego sprawdzania bo pracuje np. w serwisie?? Edytowane 23 Lipca 2012 przez snifery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utaszo Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 (edytowane) Za około 45 $ sprawdzisz 5 aut. Nawet fajna sprawa sam jak szukałem to wykupiłem ten abonament. Nie jestem pewien , ale chyba to auto było kiedyś oferowane jako zdekompletowane po kradzieży i nie miało wtedy lamp i zderzaka przedniego. Pozdr! Polecam jeszcze tą firmę http://sprawdzanievin.pl/#6 kiedys z ciekawości kupiłem u nich raport i sie zgadzało. Maja również dostęp do zdjęć z aukcji. Edytowane 24 Lipca 2012 przez utaszo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 (edytowane) Zwrócił bym uwage na silnik i skrzynię biegów bo zetka była bita przodem i tyłem, dlatego sprzedający zaoferował auto do skompletowania bo go nie uruchomisz i nie sprawdzisz a to może okazać najistotniejsze. Edytowane 24 Lipca 2012 przez ADIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Polecam jeszcze tą firmę http://sprawdzanievin.pl/#6 kiedys z ciekawości kupiłem u nich raport i sie zgadzało. Maja również dostęp do zdjęć z aukcji. Przed chwilą kupiłem. Niestety, formularz do sprawdzania VINu nie działa (trzeba przepisać kod z obrazka ale obrazek się nie wyświetla). Dodzwonić się nie można, na GG i Skype także cisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi