hot_rider Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 (edytowane) sprawdz na carfaxie/autocheck...ja wykupilem taka usuluge na allegro i placiłem cos ok. 30zl.. ale cena adekwatna pewnie do stanu cena niszczy: http://moto.allegro.pl/nissan-350z-300-km-idealny-i2686479712.html nismo! http://otomoto.pl/nissan-350-z-nismo-C26313910.html Edytowane 7 Października 2012 przez hot_rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 cena niszczy: http://moto.allegro....2686479712.html Kurde, może się pomylił...? No bo to niemozliwe chyba... Masakra... :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michalgdb Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 ale coś mi nie pasuje w tym "NISMO" Licznik do 260 km/h ? gdzie wersje 300 km mają do 280 km/h ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Kurde, może się pomylił...? No bo to niemozliwe chyba... Masakra... :/ Pewnie się nie pomylił. Podejrzewam, że jest coś w tym samochodzie co powoduje taką cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawell31 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 (edytowane) Skoro cena 350z tak spada. To jak myślicie po ile będą stały za 3 do 5 lat?? Bo g35 w przeciągu roku czy 2 lat spadło też masakrycznie... Ale moj samochodzik i tak ma chyba u mnie dozywocie. Niedługo przyjdzie gwint i poliuretany Edytowane 8 Października 2012 przez pawell31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 To nie jest kwestia tego, że cena 350z spada, tylko sprowadzają do Polski szrot z zagranicy i obniżają ceny tego modelu. Wtedy ciężko sprzedać dobry egzemplarz za cenę którą powinien kosztować. Jakby wprowadzili zakaz importu aut powypadkowych to by się cena dźwignęła. Zakładam, że to co jest napisane na aukcji to prawda. Jesli tak jest to ta cena jest masakrycznie niska. I może świadczyć tylko o tym, jak bardzo cena jest zaniżona. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Michał.... na aukcji jest napisane że jest w 100% bezwypadkowe, więc jeśli zakładam że to, co na aukcji to prawda, to czemu mi piszesz że jest mniej lub bardziej bezwypadkowy? Tak czy siak, cena jest mega niska... Zaraz zadzwonie do goscia i zapytam się dlaczego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michalgdb Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 (edytowane) Mi chodziło o ten http://otomoto.pl/ni...-C26313910.html Zastanawiam sie czemu licznik tylko do 260 po lifcie dostały na liczniku 280 a co do tego za 30 tyś to nie mam zdania. Nie przemawia do mnie ta aukcja. Wyposażenie: PODŁOKIETNIK dobrze że ja też mam podłokietnik ... Pewnie Handlarz Edytowane 8 Października 2012 przez michalgdb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cukier19 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 (edytowane) http://moto.allegro....2686479712.html jezeli chodzi o te auto to bylem ogladalem.... masssakra...sprzeglo wsadzil spiekowe kij wie po co wali jak cholera wal przez to i poduchy pod silnikiem oglolnie samochod do doinwestowania sporego a z ceny zjechal do 28 tys:) co mozecie powiedziec o jeszcze o tym nissanie w salonie z gadnska ? Edytowane 8 Października 2012 przez Cukier19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Jeżeli chodzi o stany to 100% Zetek jest po wypadku i najczęsciej ściągają walone i tu naprawiają. Oglądałem co jedną i moi znajomi siedzą w ściąganiu aut zza oceanu i to potwierdzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 (edytowane) Jeżeli chodzi o stany to 100% Zetek jest po wypadku moj carfax i autocheck twierdza inaczej a raczej to miarodajne źródło a powiem wiecej, najgorzej jest z europejczykami bo tu już zero jakiejkolwiek kontroli auta i totalna loteria... też mam kolegów co sprowadzają auta całe dla siebie także jest różnica czy ściągają auta osoby fizyczne czy handlarze Edytowane 8 Października 2012 przez hot_rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 (edytowane) A tu jeszce "TANIEJ" : http://otomoto.pl/ni...-C26292272.html tego sprzedaje lakiernik z bydgoszczy http://moto.allegro....2679232674.html a w tym pan twierdzi ze jest super tylko raz opuszczanie szyby dziala raz nie - moze po powodzi Edytowane 8 Października 2012 przez ADIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 http://moto.allegro....2679232674.html a w tym pan twierdzi ze jest super tylko raz opuszczanie szyby dziala raz nie - moze po powodzi niekoniecznie, było tu dużo takich przypadków... mam wrażenie że to ten typ tak ma.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 http://moto.allegro....2679232674.html a w tym pan twierdzi ze jest super tylko raz opuszczanie szyby dziala raz nie - moze po powodzi to akurat znany problem w Zetkach , wystarczy przeczyścić silniczek chyba że faktycznie było coś grzebane albo po powodzi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawell31 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Cabrio coraz bardziej mi się podoba. Polatał by takim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Cabrio coraz bardziej mi się podoba. Polatał by takim Jak dla mnie to rozłożony dach jest ok, ze złożonym - kuuupaaaaaaa...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IceManPL Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Moja miała dwa silniczki wymieniane... Stosując internetową forumową podejrzliwość i wróżenie z fusów to wychodzi że po dwóch powodziach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Stosując internetową forumową podejrzliwość i wróżenie z fusów to wychodzi że po dwóch powodziach ? W mojej zaczyna szwankować szyba od strony kierowcy... więc po jednej powodzi... ale nie...chwila... mam z USA czyli po Katrinie oraz lakier użyty w fabryce to farbki plakatowe, plastiki mam z opakowań po Ramie a silnik ma 100KM... ale się z nim wkitowałem Na szczęście trochę amelinium zostało w nadwoziu... sprzedam na skupie to się trochę odzyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michalgdb Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 jeśli chodzi o opuszczanie szyb to szwankuje silniczek. Starte szczotki lepią się do wirnika zalepiając wycięcia i silnik nie wie w którą stronę się kręcić i stoi w miejscu. Wystarczy rozkręcić i przeczyścić wirnik. Chyba że naprawdę po powodzi jest to wtedy nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IceManPL Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 tu prawdziwa okazja http://otomoto.pl/nissan-350-z-C26311154.html 20 nie jest to warte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michalgdb Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 a moim zdaniem własnie takie sztuki w takim stanie są warte te 25-30 tys a jeżdżące, zadbane powyżej 40 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Takie powinny być od razu przecinane na pół i służyć już tylko jako dawca części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Takie powinny być od razu przecinane na pół i służyć już tylko jako dawca części. Nie, dlaczego... Mój znajomy przykadowo miał rozwalony silnik i jak ojciec mu wiózł samochód do mechanika to laweta dachowała... Auto było bardziej zniszczone niż to z aukcji... znajomy kupił sobie nowe BMW a to stare zrobił i jeździ nim w zawodach driftingowych 350z też się nadaje do różnych takich zastosowań więc po co go od razu uśmiercać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michalgdb Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Tak jak w filmiku "miota nim jak szatan" ? hehe Ta zetka ma uszkodzenie wyłącznie blacharskie więc nadaje sie do wszystkiego. To tylko blacha gorzej jak by tył bokiem stał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Myślę, że cena jest adekwatna... U nas jak już mówiłem handlarze strasznie zanirzają niestety ceny Zetek i nawet niemcy po nie potrafią tu przyjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi