Gość michalgdb Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Dokładnie, Mobile de i wszystko widać. Zetki średnio po 12-15 tyś euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Tak jak w filmiku "miota nim jak szatan" ? hehe Miota nim jak szatan to z moich okolic, utaszo miał od niego zetkę ale niemiotaną A u kumpla była własnie dokładnie Miotnęło nim jak szatan... cały tył zgnieciony.. w sumie z hatchbacka zrobiło się cabrio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 (edytowane) tu prawdziwa okazja http://otomoto.pl/ni...-C26311154.html 20 nie jest to warte cena trochę wysoka ,ale nie ma jakiegoś strzała w geometrię trzeba dołożyć na blachy i lakiernika z 9 koła i będzie jeżdzić tylko wyjdzie 35pln za amerykańca golasa bez zawieszenia i hamulcy tak więc żadna rewelacja bo zetki spadają z ceny i trzeba się pogodzić to nie to co 2 lata temu za europejczyka 55 koła amerykance zbijają cenę Edytowane 9 Października 2012 przez dziubas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 znajomy kupił sobie nowe BMW a to stare zrobił i jeździ nim w zawodach driftingowych tylko brzydki ten compact, ale zamiata dobrze;p 3 czarną ma spasowaną idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Nie... no jasne, samochód zaliczył rolkę i geometria jest ok... dach wytną i wstawią nowy (bo ten 100 lat by klepali), geometrię będzie trzymać do pierwszego garbu lub dziury w asfalcie i "będzie Pan zadowolony" P.S. Przecinanie na pół było w przenośni. Jeśli mam być precyzyjnie to powinienem napisać "zabierać prawo do rejestracji". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej6411 Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Toż ku..... na złom sie nie nadaje.Zrobić geometrie ..., NO NIE.LUDZIE SZANUJCIE SWOJE ŻYCIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Toż ku..... na złom sie nie nadaje.Zrobić geometrie ..., NO NIE.LUDZIE SZANUJCIE SWOJE ŻYCIE. Paaaanie... jaka powódź? Jechałem sobie delikatnie, wydachowała mi i wpadła do stawu... 2 x Like! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Wycinanie i wstawianie dachu to juz przegiecie...to wolal bym taka naprawiac niz ta z jeb...m dachem: http://suchen.mobile.de/auto-inserat/nissan-350z-350-z-berlin-tempelhof/166515496.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=17&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=18700&makeModelVariant1.modelId=6&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 tylko brzydki ten compact, ale zamiata dobrze;p 3 czarną ma spasowaną idealnie Nooo... kiedyś pokazywał mi jak on to robi bokiem lata, podczas moich prób, to mu się trochę nadkola poobcierały ALe ona była jeszcze minimalnie wyżej, jakieś 3 mm.... Chyba Strider byłeś wtedy ze mną co nie? A compi jak compi... nigdy się nikomu nie podobał A robotę robił od dawna Ale dobra... bo zaraz Pan Moderator na nas nakrzyczy, że OT robimy :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ukcio86 Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 co myślicie o tym http://otomoto.pl/nissan-350-z-nismo-C26313910.html ??? cena kusząca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 jak dla mnie bomba a cena jak za nismo dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michalgdb Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 (edytowane) http://otomoto.pl/ni...-C26313910.html Dla mnie podejrzane jak już pisałem. Licznik do 260 a po lifcie były 280. Jeździ na rezerwie mocnej Edytowane 10 Października 2012 przez michalgdb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 wszystko jest tak jak byc powinno.. co tu widzisz podejrzanego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michalgdb Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Aha no to teraz już wiem Ale to licznik się zamknie pewnie bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 A to nie sa USA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 (edytowane) to co pokazalas jest przedliftem na dodatek automatem i raczej nie US , bo główna skala jest w km/h było kilka wersji nismo i pewnie z stąd różnice NISMO R-Tune (2004) NISMO S-Tune GT (2005) NISMO 350Z (2007–2008) NISMO Type 380RS (2007) Edytowane 10 Października 2012 przez hot_rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 To z wersji na UK & Japan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michalgdb Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Japan ma po prawej kierownice a na zdjęciach mają po lewej wiec USA ? I Nawet Nismo automat był ? Ale szczerze nie chce obrażać nissana ale nismo zrobił słaby tuning jeśli chodzi o moc ;/ 20-30 km wiecej to ja w garażu wyciągnę z niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 a moje `nismo` ma jeszcze inszy licznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michalgdb Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 no i jeszcze całe body z nismo zakładaj i za 80 na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 (edytowane) Co to za wersja ..? http://otomoto.pl/nissan-350-z-japonia-fairlady-z-100-bezwyp-C26397999.html Edytowane 13 Października 2012 przez ADIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 nasza EU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Dosyć długo wisi to ogłoszenie, ciekawe jaki stan . Wygląda ładnie , podobna do mojej tylko ma czarne skóry . Nawet radio to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Tzn jak dlugo juz wisi to ogloszenie ?? Wogole jak to jest ze sprzedaza 350z - latwo sprzedac czy trzeba swoje kilka miesiecy oczekac na sprzedaz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 raczej to nie jest passat w tdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi