hot_rider Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 za ta cene wolalbym to: http://otomoto.pl/nissan-350-z-remium-pack-salon-pl-bezwypad-C26499019.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Weź numerek i ustaw się w kolejkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 A to kolejka jest ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek91 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 (edytowane) Hmmmm... Jeszcze raz się przypomnę, jeśli ktoś jest zainteresowany Z33, EU, to zapraszam na priv. Edytowane 24 Listopada 2012 przez boberek91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 (edytowane) Sezon "ogórkowy....." życzę Wszystkim Wesołych Zdrowych Świąt Bożego Narodzenia Edytowane 19 Grudnia 2012 przez ADIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promo Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Ja swojego już sprzedałem 2 tygodnie temu. Pojeździłem 8 miesięcy i straciłem 2k na cenie i ok 10k w paliwie Warto było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Gratulacje!...!!! I co w związku z tym....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promo Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 nawiazywalem do hot ridera i CMQ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 i teraz czym pojedziesz do ślubu?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promo Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Jeszcze nie wiem, może kolega CMQ ogarnie jakąś sztukę. Jest jeszcze trochę czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Swietyy Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Jestem posiadaczem ładnej GT, ale zamierzam zmienić na z 350. Czytam dyskusję na forum mógłby ktoś ocenić http://otomoto.pl/nissan-350-z-C26243886.html cena śmieszna auto było uderzony w tył, szyby są orginalne, zna ktoś ten egzemplarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 (edytowane) Zeta jest w najuboższej wersji wyposażenia czyli "Golas" z USA , ale nie wiem skąd ta moc 316 KM (może w felgach jest ...) Edytowane 30 Grudnia 2012 przez ADIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Swietyy Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 znasz ten egzemplarz może ? Ogólnie mój plan jest taki żeby pomalować na biał, dach czarno, felgi zmienić i siedzenia na pomarańcz. Ale chce to wszystko sam zrobić a nie kupić już taką zrobiona a co o tym sądzicie http://szukaj.pl.mobile.eu/samochod-ogloszenia/nissan-350z-bydgoszcz/170577199.html?useCase=SearchSession&__lp=14&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=18700&makeModelVariant1.modelId=6&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&makeModelVariantExclusion1.searchInFreetext=false&siteId=POLAND&negativeFeatures=EXPORT&lang=pl&pageNumber=1 http://szukaj.pl.mobile.eu/samochod-ogloszenia/nissan-350z-350-z-xenon-leder-lpg-gas-sonderpeis-salzgitter/167228630.html?useCase=SearchSession&__lp=14&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=18700&makeModelVariant1.modelId=6&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&makeModelVariantExclusion1.searchInFreetext=false&siteId=POLAND&negativeFeatures=EXPORT&lang=pl&pageNumber=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 (edytowane) jak ja nie nawidze tych dotz`ów.pachną wioską, nie pchaj sie w wersję base bo bedziesz załował Edytowane 30 Grudnia 2012 przez hot_rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Swietyy Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Wersja base czyli czego nie ma ? siedzen podgrzewanych, elektrycznie ustawianych siedzen cos jeszcze czym sie rozni wizualnie zewnatrz? no na ta chwile ten niebieski wyglada jak wioska jeszcze taki do oceny http://szukaj.pl.mobile.eu/samochod-ogloszenia/nissan-350z-350-z-xenon-leder-lpg-gas-sonderpeis-salzgitter/167228630.html?useCase=SearchSession&lang=pl&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=18700&makeModelVariant1.modelId=6&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&makeModelVariantExclusion1.searchInFreetext=false&siteId=POLAND&negativeFeatures=EXPORT&tabNumber=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 powyzszy link nie dziala a co do reszty to masz wszystko na forum http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/86123-350z-modele-na-rynek-usa/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Swietyy Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 jeszcze takie http://szukaj.pl.mobile.eu/samochod-ogloszenia/nissan-350z-bydgoszcz/170577199.html?useCase=SearchSession&lang=pl&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=18700&makeModelVariant1.modelId=6&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&makeModelVariantExclusion1.searchInFreetext=false&siteId=POLAND&negativeFeatures=EXPORT&tabNumber=1'>http://szukaj.pl.mobile.eu/samochod-ogloszenia/nissan-350z-bydgoszcz/170577199.html?useCase=SearchSession&lang=pl&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=18700&makeModelVariant1.modelId=6&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&makeModelVariantExclusion1.searchInFreetext=false&siteId=POLAND&negativeFeatures=EXPORT&tabNumber=1 http://szukaj.pl.mobile.eu/samochod-ogloszenia/nissan-350z-bydgoszcz/170577199.html?useCase=SearchSession&lang=pl&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=18700&makeModelVariant1.modelId=6&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&makeModelVariantExclusion1.searchInFreetext=false&siteId=POLAND&negativeFeatures=EXPORT&tabNumber=1 a opis wersji po PL jesli mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 (edytowane) no ta czerwona gitara...popros o vin i sprawdz ja w carfaxie chociaz cudu za ta cene bym sie nie spodziewał Edytowane 30 Grudnia 2012 przez hot_rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil208 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 znajomy brał carfax tej czerwonej i odrazu zrezygnował. Naiwnym trzeba byc ogladajac Z 05r za 29900zł;-) Nie mowie zeby odrazu kupowac taką za 60tyś (bo i takie wystawiają) ale szukając samochodu dla siebie trzeba być realistą, w komisie nikt dobrego auta nie odda za "pół darmo" A jeżeli już ktos sie uprze to jechac brać i niezawracać d*py i nie płakać póżniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michalgdb Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 jeszcze komis musi zarobić czyli cena czerwonej to pewnie 27-28 tyś no to dużo przy mało nawet jak za 02-03 rok, ktoś miał problem żeby ją sprzedać i oddał do komisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 słuchajcie, mecze się i mecze..nie umiem korzystać z manuala... nie wiem gdzie jest klapka od pompy paliwowej > potrzebuje ją odłączyć żeby ktoś mi nie ukradł auta < jak by ktoś obrazowo wytłumaczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 powiem ci na pw bo tu moga złodzieje zagladac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 ok, dziękuję swoją drogą kto i jaką metodę stosuje zabezpieczającą przed kradzieżą ?uważacie (tzn kto ma ten ma, bo nie w każdym Z jest) że immoblizer coś daje w dzisiejszych czasach? ja trochę obsesyjnie podchodzę do tego tematu kradzieży, tacie ukradli 2 samochody, ja trzymam w garażu, ale drugie Z które sprzedaje trzymam pod domem, bo w garażu stoi mój "biedronek" < ktoś też dał "imię" Z? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil208 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Immo nic ci nie da, kazde praktycznie auto odjezdza w minutę. Trzeba zakładać swoje odcięcia (wydłuży czas odpalania zanim ktoś znajdzie) albo jeżeli stoi nie jezdzony wyciągnąć, przekażnik, bezpiecznik, odpiąć kostke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surus10 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 ok, dziękuję swoją drogą kto i jaką metodę stosuje zabezpieczającą przed kradzieżą ?uważacie (tzn kto ma ten ma, bo nie w każdym Z jest) że immoblizer coś daje w dzisiejszych czasach? ja trochę obsesyjnie podchodzę do tego tematu kradzieży, tacie ukradli 2 samochody, ja trzymam w garażu, ale drugie Z które sprzedaje trzymam pod domem, bo w garażu stoi mój "biedronek" < ktoś też dał "imię" Z? mistrzuniu jest jeden sprawdzony sposob AC w obecnych czasach i na nissana niejest takie drogie ja place ac od samej kradzierzy i spalenia ok 700zl na rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi