Gość Swietyy Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 czyli ta czerwona opuscic? ogolnie mi zalezy zeby bylo auto nie uderzone.. na kolorze mi nie zalezy bo i tak ja przemaluje;p ?czym sie rozni wersja basic od innych wizualnie z zewnatrz? http://szukaj.pl.mobile.eu/samochod-ogloszenia/nissan-350z-350-z-xenon-leder-lpg-gas-sonderpeis-salzgitter/167228630.html?useCase=SearchSession&lang=pl&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=18700&makeModelVariant1.modelId=6&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&makeModelVariantExclusion1.searchInFreetext=false&siteId=POLAND&negativeFeatures=EXPORT&tabNumber=2&picture=3 wlasnie dzwonilem z ciekawosci czerwony sprzedany;) http://otomoto.pl/nissan-350-z-C26440146.html http://otomoto.pl/nissan-350-z-nissan-350z-C26937640.html mozecie rzucic okiem na te? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil208 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 z zewnątrz niczym się nie różni. Jeżeli chodzi ci o to żeby był bezwypadkowy, niemalowany to szykuj z 50tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 kazdy sie rzuca na byle okazje...pojezdzi, pokatuje i dalej do żyda, a osoba która odziedziczy takie auto będzie miała liste wydatków wielkości Gortata o tej było: http://otomoto.pl/nissan-350-z-nissan-350z-C26937640.html z tego co pamietam bita niemiłosiernie i była kiedys srebrna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Swietyy Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 http://szukaj.pl.mobile.eu/samochod-ogloszenia/nissan-350z-350-z-xenon-leder-lpg-gas-sonderpeis-salzgitter/167228630.html?useCase=SearchSession&lang=pl&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=18700&makeModelVariant1.modelId=6&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&makeModelVariantExclusion1.searchInFreetext=false&siteId=POLAND&negativeFeatures=EXPORT&tabNumber=2&picture=3 plus 3 ty akcyzy i bym mial niemalowany za 38 malowany moze byc bo i tak go przemaluje chodzi mi zeby nie byl roz....bany blotnik czy drzwi lekko ujdzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 tanio jak na niemcy...ale moze warto sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 dorzuć jeszcze z dychę opłat i kosztów rejestracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 (edytowane) sugeruje sie cenami rynkowymi w de ,nie licze opłat zwiazanych z przeprowadzką auta....jak auto jest u jakiegoś Turasa to odrazu podziekuj, bo to tacy sami kombinatorzy jak w PL Edytowane 31 Grudnia 2012 przez hot_rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michalgdb Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 co do zabezpieczeń Zetki ja mam pluskwę ukrytą (hehe) że jak jej nie naciśniesz to zapłonu nie ma, 0 prądu, nawet radia nie włączysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 i to zabezpieczenie jest bardzo czytelne dla złodzieja, bo odrazu wie z czym ma do czynienia...lepsza opcją jest odciecie paliwa, bo wtedy wszystko działa a auto nie zapala, wiec jest wiecej możliwości ..oczywiscie dla profesjonalisty to i tak żaden problem ale dla amatora juz utrudnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michalgdb Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 czujniki ruchu w środku też mam tak że u mnie troche się namęczy zanim zakosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michalgdb Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 (edytowane) , żartowałem przecież ... Edytowane 2 Stycznia 2013 przez michalgdb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 ja mam taką pluskwę w samochodzie odcina paliwo ,ale nie powiem w jakim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Chyba nie było o nim mówione Ja przed zakupem swojego byłem i oglądałem to... http://otomoto.pl/nissan-350-z-xenon-zamiana-czarne-szyby-C26994640.html Uploaded with ImageShack.us Okolice podwarszawskich Błoni. Auto to niesamowita pisanka twórcza i odtwórcza w zdecydowanej wiekszosci malowane, malowane byle jak, złożone i spasowane niesamowicie niedbale. Zderzaki pozakladane na słowo honoru, brak 1/3 spinek w nadkolach, pod maska braki... Szyby...kazda inna. Korozja na nadkolach. Idąc dalej... brak czujnikow ciśnienia, Check enigne soon Nawet nie chciałem tym sie przejechac:) a Sprzedawca zdecydowanie stoi przy cenie Szczerze nie polecam tego auta. A sprzedawca ktory byl bardzo mily przez telefon nie zawsze mowi o wadach...a zawsze o zaletach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 (edytowane) http://moto.allegro....acf77d00be2ff62 polift a jednak przedlift szrajbnełem maila aby uświadomić właściciela co ma w garazu i że 280KM a 300 to jest różnica..i tylko zapomniałem dodac ze hamulce pisze się przez samo Hy odp:ma 301 KM i jest po lifcie ! http://moto.allegro....acf77d00be2ff62 Polift a silnik vq35de, wlasciciel kazał mi sie edukowac bo nie wiem jak wyglada seria HR nie mam pojecia jak mozna jezdzic i nie wiedzieć tak naprawde czym sie jezdzi Edytowane 29 Stycznia 2013 przez hot_rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 (edytowane) silnika nie pokazał pewnie na hamowni wyszło by 270hp,a to już różnica dopiero ps.36 koła można dać Edytowane 28 Stycznia 2013 przez dziubas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Resak Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 może ktoś mi pomoże rozwiązać zagadkę przycisków na kierownicy? Chodzi o te po lewej stronie (nie te od tempomatu) są tam 2 duże do sterowania radiem ale pytanie moje dotyczy 2 pozostałych (małych) jeden z ikonką słuchawki a drugi hmm coś jakby NIM (naciśnij i mów?) problem w tym że one nie działają więc ? Trochę skomplikowałem... moje pytanie czemu one nie działają i czy powinny działać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 a masz blutufa wyciągniętego przy radiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Temat juz kiedys byl. Trzeba dokupic chyba jakas koncowke, ktora montuje sie w podlokietniku (wstawialem foty). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Resak Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 nie , nie mam , dobra chyba będę się musiał wybrać do ASO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ick56 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Witam, Ostatnio oglądałem gołego 350Z USA Auto niebieskie (piękne!) z 58tyś. km przebiegu, bezwypadkowe, za 42k. zł. Niestety aukcja juz padła, więc linku nie ma... Co myślicie? Lepiej doinwestować do wersji EU ? Czy szukać dalej? Dziękuję za wszelkie wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil208 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 zależy do czego go potrzebujesz i co lubisz. Do normalnej jazdy bez wypadów na tor w 100% wystarczy różnica to brembo i szpera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ick56 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 (edytowane) Cena nie za wysoka jak na golasa? Jak z awaryjnością? I rozumiem że do amerykańca leję 95pb? Bo oni w usa mają 91 prawda? Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane 10 Lutego 2013 przez ick56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michalgdb Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 lej paliwo "premium" czyli u nas 98 a w USA 93 (usa nie daje jakis tam 5% uszlachetniaczy paliwa) czyli ich 93 = nasze 98 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Filon Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 (edytowane) lej paliwo "premium" czyli u nas 98 a w USA 93 (usa nie daje jakis tam 5% uszlachetniaczy paliwa) czyli ich 93 = nasze 98 To nie chodzi o uszlachetniacze tylko o proporcje w składzie paliwa, dlatego inaczej się mierzy. Z resztą było już o tym na forum. Edytowane 10 Lutego 2013 przez Filon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michalgdb Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 no było było, słowa uszlachetniacze użyłem w przenośni Chodzi o to że amerykańskie premium 93 = polskie premium 98 Mam racje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi