Gość decniety Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Szczerze to sam nie wiem. Nigdy nie mialem auta z napedem na tyl. Wczesniej mialem audi tt quattro ale to calkiem inna bajka. Narazie chcialbym zeby auto sluzylo mi to przemieszczania sie z punktu a do b. Ale nigdy nie wiadomo czy nie zaraze sie tuningiem:p a co do tego to czy wersja touring ma szpere? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 chyba lepiej regenerowac ogrinalne koło jak kupowac za 2500pln LUK-a mylisz sie i to bardzo...luk-a masz w swoim wozie tylko ze z logo nissana proponuje poczytac sobie o regenerowanych kołach 2 mas....juz w takim pasku ledwo co wytrzymują a co dopiero jak massz przekazać blisko 280km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil208 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 W tym przypadku bardziej chodzi o NM niz o KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 wiem...ogólnie to burdel sie robi, było już o kole i jest o tym temat... kto nowy przyjdzie nie popatrzy tylko pyta 100 raz o to samo i w dodatku nie w tym dziale co trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HIXX Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 (edytowane) wiem...ogólnie to burdel sie robi, było już o kole i jest o tym temat... kto nowy przyjdzie nie popatrzy tylko pyta 100 raz o to samo i w dodatku nie w tym dziale co trzeba Sorry:> z tematu nic nie wynikało może tyle że kupujesz Luk-a , żeby zakończyć gadanie o kołach 2 masowych i cała reszte chociaż nazwa tematu ,,parę pytan o 350z mówi sama za siebie,, powie tyle że niekt tutaj nie regenerował koła 2 masowego do zetki w Poznaniu więc ciężko zakładać że będzie żle tym bardziej że wiekszość sprzedawanych takowy nowych 2 masów jest po regeneracji !!!! więc poświęce się i zrobie regeneracje :> dodatkow na wszelki wypadek zamówie sobie streetlit-a jak bedzie ok to komuś sprzedam:> tak na koniec zrobienie koła 2 masowego plus regeneracja sprzęgła 1000pln do zetki i 12mc gwarancji bez limitu km TYLE na ten temat Edytowane 15 Marca 2013 przez HIXX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michalgdb Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 (edytowane) Automat jest dobry w 350z. Ciekawe czemu w super sportowych furach siedzi pół automat ? masz 2 ręce caly czas na kierownicy, max kontorli Ja Ci kolego szczerze polecam automat, świetnie sobie radzi. 350z to namiastka sportowego samochodu i nie ma tu czym za bardzo poszaleć tak że nadaję się do normalnej codziennej jazdy a nie do wegetowania w garażu. Edytowane 15 Marca 2013 przez michalgdb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HIXX Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 (edytowane) Mam pytanie górne dokładki te co są nad drzwiami , one są wciskane? klejone , można je wymieniac na inne? po każdym zamknieciu drzwi szyby dosuwają sie , to norma? Edytowane 16 Marca 2013 przez HIXX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 jak chcesz w samochodzie co nie ma ramek, żeby szyba się nie dosuwała - to jak otworzyć drzwi zatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 norma kto nowy przyjdzie nie popatrzy tylko pyta 100 raz o to samo i w dodatku nie w tym dziale co trzeba spoko relax pyta to brzydkie słowo chłopak się w końcu ogarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HIXX Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 jak chcesz w samochodzie co nie ma ramek, żeby szyba się nie dosuwała - to jak otworzyć drzwi zatem hahaha w sumie racja:> a te ramki sa wciskane nad drzwiami ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 jakie znów ramki, nie ma żadnych ramek - ja się na samochodach nie znam, ale już w takie abstrakcje nie popadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 to sie nazywa listwa dachowa...ma wkret od strony okienka bocznego...reszta zatrzaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HIXX Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 to sie nazywa listwa dachowa...ma wkret od strony okienka bocznego...reszta zatrzaski Dzięki mam folie i huhu widać , są większe i bardziej wystające od seryjnych jakis klaus czy inny szwab to robił , na całym dachu mam wypukłą litere Z :> sie narobili przy tym szwabki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 swoją drogą `odważny` jesteś kupując auto obklejone folią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 ja sprzedaje nie bite, do sprawdzenia w aso, z czujnikami lakieru itp, nic do ukrycia, goła prawda - zapraszam do działu mini giełda hixx pokaż fote tego dachu oklejać to można tak, żeby było fajniej zdj nismo z hawaii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil208 Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Fabrycznie te listwy/slupki dachowe maja ok 10 wkrętów pod uszczelka wnęki drzwiowej, jeden wkręt pod nakładką słupka B, kilka zatrzasków na całej długości listwy. Zaczynasz sciagąc od strony klapy a na koniec wysuwasz spod błotnika przedniego bo tam taka wsuwka jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 (edytowane) Trzeba to robic ostroznie bo latwo polamac ta listwe - o czym sie przekonalem 2 dni temu - nowa/uzywana kosztowala mnie 600 zl + lakierowanie. A co do skrzyni to tym automatem fajnie mi sie jezdzi - sa pewnie niedociagniecia ale dla laika to nie problem. Bardzo czuly jest na gaz ;] - po dzisiejszej strasie 700 km stwierdzam ze tylko automat! Ale ja uzywac bede auta na codzien. A pod mody to manual. Edytowane 17 Marca 2013 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość decniety Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Ja caly czas nie moge sie zdecydowac czy kupic automat czy manual. W usa wygodniej sie jezdzi napewno automatem. Chociaz z drugiej strony nie ma frajdy tak duzej jak sie jezdzi:) nic mam jeszcze caly tydzien na namysly. Narazie mam upatrzonego czerwonego nissana w wersji touring w automacie. Jak nikt mi go nie zwinie przez tydzien to go wezme:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HIXX Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 swoją drogą `odważny` jesteś kupując auto obklejone folią Powiem ci tak jak ktos ma cie sprzedać bitą fure to i tak ci sprzeda:> kupowane elementy ma;owane fabrycznie pasowane na spawach fabrycznych , tak to i cwiartke wspawasz ze nie widac , dla mnie wazna byłą podłoga i silnik reszte mozna sobie zrobic , mam samochod do codziennej jazdy :> ja sprzedaje nie bite, do sprawdzenia w aso, z czujnikami lakieru itp, nic do ukrycia, goła prawda - zapraszam do działu mini giełda hixx pokaż fote tego dachu oklejać to można tak, żeby było fajniej zdj nismo z hawaii u mnie tez jest fajnie nawet fajniej jak na tym NIsmo bo JDm-owo nie garwolińsko :> powodzenia w sprzedaży , czemu sprzedajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 co z tym zdjęciem hixx? sprzedaje bo nie będę jeździł 2oma, mam EU i Nismo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HIXX Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 (edytowane) co z tym zdjęciem hixx? sprzedaje bo nie będę jeździł 2oma, mam EU i Nismo Edytowane 18 Marca 2013 przez HIXX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 noo, ale poco zdj koła, jak miało być tego misternego dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 (edytowane) Uwaga na ten egz niedość że bity to jeszcze po zalaniu jest , jakies pół roku temu był do sprzedania w okolicach Wrocławia rej OB ..... za 29tys !!!! http://otomoto.pl/nissan-350-z-cabrio-3-5-v6-mozliwa-zamiana-C28475335.html Teraz sprzedaje handlarz z małopolski. Edytowane 26 Marca 2013 przez ADIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elor Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Czy byłaby szansa spotkac sie z kims z warszawy lub okolic zeby sie spotkac w weekend, zobaczyc na żywo Nissana, wsiasc, przejechac sie chociaz ze 100 metrów, bo napalilem sie na samochód, którym nie jechałem. Chetnie dowiedziałbym się na żywo co sprawdzic z elektroniki, na co zwrócić uwagę w środku itp. Dojadę, kwestia czy komus chciałoby się poświecić mi godzinę czasu. Najlepiej kogoś obytego z autem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Ja mogę się spotkać ale po świętach Chyba, że jakoś jutro byśmy się zgadali Mieszkam na mokotowie jak coś to pw lub daj esa na 536553366 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi