Gość HIXX Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Ja mogę się spotkać ale po świętach Chyba, że jakoś jutro byśmy się zgadali Mieszkam na mokotowie jak coś to pw lub daj esa na 536553366 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 hixx coś słabo dajesz riposty - same cytowanie nie urządza mam pytanie do osób z warszawy i okolic - idzie wiosna, jeszcze z tydzień i będzie na plusie, kiedy zrobimy spot ? tzn ja wiem że Bartek, czy Tomek pewnie by się pisali, ale jak przeglądam i zapamiętuje od kilku miesięcy dane użytkowników tego forum to jest dość sporo osób z warszawy, chyba że w "Skąd" jak wypisują W.. to nie jest warszawa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 (edytowane) chyba że w "Skąd" jak wypisują W.. to nie jest warszawa.. 'W' pizdu i jeszcze dalej ;] ej cos nie tak z pisanie postow jest dlatego HIXX'a zacytowal i dal odpowiedz a nie wyswietlila sie ja mialem podobnie przed chwila Edytowane 26 Marca 2013 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 (edytowane) Problem jest od czasu zmiany oprogramowania na forum , podobno czyszczenie historii i tempa w przeglądarce pomaga , u mnie pomogło. Edytowane 26 Marca 2013 przez ADIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 JA bardzo chętny na spota jestem XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 przemal, HIXX - kto jeszcze? robimy coś w ten weekend czy jakieś propozycje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Ja w ten nie dam rady, musze jechac do tesciow do Parczewa (bo rozumiem ze o swiatecznym mowisz) Chetnie dopalil bym zimowe opony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 no mówie o tym teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HIXX Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 (edytowane) Ja bardzo chętnie tylko Aura jakaś na sanki raczej:> udało się napisać cud:> miałem problem z pisaniem postów :< , samochód gotowy będzie na środe , dla mnie najważniejsze że jest BARDZO zdrowy i nie bity:> przyznam że przed kupnem sprawdzałem tylko VIn ale jak zwykle miałem fart , mam nadzieje że juz w przyszłym tygodniu będzie można się spotkać i zrobić otwarcie Nissanowo zetkowego sezonu , jakie miejsce wam pasuje w Warszawie? Edytowane 31 Marca 2013 przez HIXX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 możemy spotkać się na Conrada na stacji Statoil, obok Mc, a potem polecieć na most północny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateus350Z Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 możemy spotkać się na Conrada na stacji Statoil, obok Mc, a potem polecieć na most północny Może się jeszcze wstrzymajmy aż zrobi się trochę cieplej i coś fajnego się zorganizuje bo póki co żadna przyjemność marznąć na ulicy po kostki w śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 nie powiedziałem że w taką pogodę - ja mogę jak się ustabilizuje pogoda - np taka jaka była w czwartek teraz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HIXX Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 (edytowane) dobre miejsce:> ja wracałem całe szczęscie Hondą fwd:> z Poznania wczoraj MASAKRA !!! droga jak na jakims POLU , parę samochodów po rowach nic fajnego , bardzo chętnie to spotkanie czekamy tylko na aurę pogodową , może ktoś chce dołączyc na gokardy w środe po 20stej tor F1 Jagiellońska?? http://f1k.pl/kontakt/ Edytowane 1 Kwietnia 2013 przez HIXX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 http://moto.allegro.pl/nissan-350z-full-opcja-nasimo-i3145184247.html NASIMO!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HIXX Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 (edytowane) http://moto.allegro.pl/nissan-350z-full-opcja-nasimo-i3145184247.html NASIMO!!!!!! Padłem w pracy ze smiechu:>:> Nasimo hahahahah , oddam w gratisie :> biorę , może to Nysa , ale jasno jest napisane że tubingowej firmy Nasimo , tubing :> Edytowane 3 Kwietnia 2013 przez HIXX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycek Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 http://moto.allegro.pl/nissan-350z-full-opcja-nasimo-i3145184247.html NASIMO!!!!!! Kolekcjonerski, jedyny :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HIXX Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 To lepiej by było Nissan PokeMOn:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 hahahahaha leżę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 (edytowane) Czy ktoś się orientuje gdzie znajduje się filtr oparów paliwa-(spalin z silnika )w Zetce.... dochodzi spod maski może zapach nie tyle co spalin benzyny jakby odma. Edytowane 7 Kwietnia 2013 przez ADIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 od oparow benzyny masz z tyłu tak puszkę pod zderzakiem z prawej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HIXX Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) Dobra sprzęgło i koło 2 masowe zrobione tip top , natomiast jest problem który pojawił sie dzisiaj jak wyjehaliśmy po zrobienieu sprzęgła , samochód nie ma mocy , strzela czasmi cos z mieszanką jak wkładam filtr K&n to gasnie jak zwykly to mulii mega zero mocy , pali 30l , mam wizyte w ASO w srode ale może ktos wie o co chodzi , moze od stania ze zdjetą skrzynią wilgoć gdzieś wlazła? , lub przepływomierz?aha nie wywalała zadnego błędu po zdjeciu czujnika od dolotu dopiero wywyaliło , wciskają gaz praktycznie 30% reakcji Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez HIXX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 (edytowane) Nyska była do sprzedania za 33tys w Wawie teraz handlarz sprzedaje za 39tys. autko na pewno było bite i malowane i nie jest igła. I jest to wersja USA a nie Niemcy jak to pisze sprzedający-udający http://otomoto.pl/nissan-350-z-czarny-manual-xenon-iglaaa-C28664515.html Edytowane 10 Kwietnia 2013 przez ADIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 ale ma chujowate felgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Uwielbiam te zdjecia w ogloszenia prosto spod myjni... A skad pewnosc ze bite i nie jest to igla ?? - tak z ciekawosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi