Gość michalgdb Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) Elo, moj nissan sprzedany ale wziął go kolega z naszego forum :) w serwisie nissana okazało się bezpowypadkowe, jedynie szlify były po 2 stronach bez ingerenci w konstrukcje auta i były 2 błędy na kompie które po skasowaniu sie nie pojawiły, czyli autko było naprawdę warte koło 40 tyś. Szkoda było sprzedać ale teraz niech się obecny właściciel cieszy :) ps: i był to USA i w tak super stanie wniosek ? auto z usa też może być w bdb stanie Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez michalgdb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil208 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Nie mam na celu się czepiać ale pisanie bezwypadkowy bo nie było ingerencji w konstrukcję auta jest smieszne. Śmiało więc można wymienić wszystkie elementy przykręcane auta: drzwi, błotniki, maska, klapa itp. i dalej nie ma ingerencji w konstrukcję czyli dalej jest bezwypadkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michalgdb Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 to twoim zdaniem jak przytrzesz samochód o słupek na parkingu to już samochód jest powypadkowy ? skoro tak to gratulacje Samochody od 21 wieku mają tzw strefę zgniotu tak że wypadek ciężko ukryć wymieniając "blachy" .... albo masz wygórowaną selekcje samochodu, A jak ci doniczka spadnie z balkonu na maskę to też powypadkowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 wniosek ? auto z usa też może być w bdb stanie może ale nawet po obcierkach to golas nadający się do modów Nie mam na celu się czepiać ale pisanie bezwypadkowy bo nie było ingerencji w konstrukcję auta jest smieszne. Śmiało więc można wymienić wszystkie elementy przykręcane auta: drzwi, błotniki, maska, klapa itp. i dalej nie ma ingerencji w konstrukcję czyli dalej jest bezwypadkowe. za 30 koła 350z bez cenne nawet amerykaniec golas i to z automata po przejsciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) Elo, moj nissan sprzedany ale wziął go kolega z naszego forum :) w serwisie nissana okazało się bezpowypadkowe, jedynie szlify były po 2 stronach bez ingerenci w konstrukcje auta i były 2 błędy na kompie które po skasowaniu sie nie pojawiły, czyli autko było naprawdę warte koło 40 tyś. Szkoda było sprzedać ale teraz niech się obecny właściciel cieszy :) ps: i był to USA i w tak super stanie wniosek ? auto z usa też może być w bdb stanie Komu gratulować ..... Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez ADIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
violar Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Mnie, a czy gratulować to zobaczymy Dziś czeka mnie trasa powrotna do domu (Białystok - Katowice) to pewnie sporo pytań i wątpliwości się nasunie. Na pewno niebawem będziecie ze mną mieli utrapienie na forum ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Mnie, a czy gratulować to zobaczymy Dziś czeka mnie trasa powrotna do domu (Białystok - Katowice) to pewnie sporo pytań i wątpliwości się nasunie. Na pewno niebawem będziecie ze mną mieli utrapienie na forum ;] No to będziesz miał okazje żeby sprawdzić spalanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HIXX Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Jak juz jestesmy przy spalaniu to jestem w SZOKU!!! trasa 30km srednia predkosc 100 8l na 100km!!!! jakas miazga , upalanie plus jazda miasto plus trasa 12,5 , NAJWSPANIALSZA FURA NA SWIECIE , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krysp1n Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Witam, jesteście Panowie stanie powiedzieć coś na temat tegoż oto nissana ? http://allegro.pl/nissan-350z-i3193649339.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 trasa 30km srednia predkosc 100 8l na 100km!!!! jakas miazga normalka nawet 0,5 l. mi spala mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Witam, jesteście Panowie stanie powiedzieć coś na temat tegoż oto nissana ? http://allegro.pl/nissan-350z-i3193649339.html wiem,ze sprzedaje się o 2 lat i poczatkowa cena wynosila blisko 50tys. chciałem go kupic ale cena mi nie odpowiadala...na zywo nie widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Jak juz jestesmy przy spalaniu to jestem w SZOKU!!! trasa 30km srednia predkosc 100 8l na 100km!!!! jakas miazga , upalanie plus jazda miasto plus trasa 12,5 , NAJWSPANIALSZA FURA NA SWIECIE , Zapraszam na naukę upalania. Spalanie 20+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HIXX Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Wychodzi i 25:> ja mówię o średnim spalaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Żartuję sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HIXX Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Chociaż możemy popałowac jak masz chwile w Majówkę , będzie też kolega Tomek od Nismo , wczoraj latalismy było mega pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej6411 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Witam, jesteście Panowie stanie powiedzieć coś na temat tegoż oto nissana ? http://allegro.pl/nissan-350z-i3193649339.html "Ciekawy" mix usa/eu, takiej kierownicy jeszcze nie widziałem w wersji eu. Zdjecia " artystyczn" nic nie wnoszące do oceny auta , dodatkowo robione jeszcze prawie po ciemku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Kolejna zguba lol http://otomoto.pl/nissan-350-z-lepszy-lexus-sc430-cabrio-full-C28869034.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 the worst car in the history of the world Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 te lexusy na zakrętach składają się jak zapałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
violar Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Nie każdy zagląda do działu giełda, więc zapytam jeszcze tutaj - czy ktoś z forumowiczów zajmuje się serwisowaniem zetek na Górnym Śląsku? Długo się nią nie nacieszyłem i już zaczynam szukać paru części, a każde spojrzenie kogoś z większym doświadczeniem byłoby na wagę złota. Samochód jeździ, więc gdzieś mogę podjechać - zarówno po poradę jak i od razu do naprawy jeśli jest taka możliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 a co sie ci dzieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
violar Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 (edytowane) Uszkodzony prawy przód po spotkaniu z Mondeo. Wg znajomego mechanika-blacharza do wymiany zderzak, lampa, prawdopodobnie niestety maska (lekko się wybrzuszyła) oraz wzmocnienie zderzaka (nie bardzo wiem jak to opisać - taka poprzeczna belka która łączy okulary, a do niej przymocowany jest zderzak). Chłop jest zaufany i sprawdzony, ale nigdy nie miał do czynienia z zetką i na pewno doświadczona osoba w tym temacie mogłaby sporo podpowiedzieć (a może i naprawić). e: literówka Edytowane 24 Kwietnia 2013 przez violar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil208 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 350z to nie prom kosmiczny, jest bardzo prosto zbudowany o wiele prosciej niż obecnie produkowane auta i nawet niektore wiele starsze. Jeżeli to ogarnięty blacharz lakiernik to sobie poradzi jak z kazdym innym. Maski raczej nie uratujesz bo to aluminium bardzo cienkie zreszta i nawet jeżeli ktoś ci ją poszpachluje to pózniej bedzie pękać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
violar Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Poradzić powinien, ale zawsze warto zasięgnąć więcej niż jednej opinii. A teraz jeszcze jedno pytanie konkursowe - jeśli chodzi i reflektor to wszystko działa, świeci, nawet się nie zarysował - i szyba i żarówki ok, problem jest taki, że pękło mocowanie i sama lampa lekko się wbiła w głąb. Pytanie brzmi czy można dokupić ten plastik albo całą obudowę lampy i przerzucić bebechy z obecnej czy trzeba kupować całą nową lampę? Zwykła kosztuje w granicach 400zł, ksenon już ok. tysiąc więcej, więc różnica jest dość spora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi