Tomek.85 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Przecież ten temat to i tak jeden wielki śmietnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snifery Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 (edytowane) Od jakiego innego modelu Nissan pasują klocki na oś przednią do 350z ?? Mam wersję US i niestety brak brembo nad czym ubolewam. Rok temu zmieniałem klocki na tyle i coś mi się kojarzy że to ten sam wzór klocków jak w X-trail i Murano. Jednak nie jestem pewny i chciałem się upewnić. Jak patrzę na ofertę klocków na allegro to wszystkie są dedykowane pod brembo. I jeszcze pytanie czy razem z wymianą klocków czeka mnie wymiana czujki?? . Edytowane 9 Maja 2013 przez snifery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 ja kupilem wczoraj na tył ate i są przeznaczone tez do x-trail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snifery Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 ja kupilem wczoraj na tył ate i są przeznaczone tez do x-trail Analogicznie więc na przód też powinny pasować od x-traila. Jednak czekam jeszcze na potwierdzenie...może ktoś wymieniał i wie dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil208 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Niestety ale to że tył pasuje od xtraila nie świadczy o tym że przod również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snifery Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Niestety ale to że tył pasuje od xtraila nie świadczy o tym że przod również. W takim razie pozostaje mi chyba pozostawienie samochodu u mechanika. Rozbierze i coś dobierze. Jak się dowiem od czego pasują napiszę na forum może komuś się przyda na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Mnie sie przyda na za tydzien bo tez mam do wymiany klocki przod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 nikomu sie nie chce sprawdzic, lenie;p Infinity FX35 2003-2008 FX45 2003-2008 G25 2011-2012 G35 2003-2007 M35 2006-2009 M37 2011-2012 M45 2006-2009 M56 2011 Nissan 350Z 2003-2009 Altima 2002-2006 Juke 2011-2012 Leaf 2011-2012 Maxima 2003-2008 Murano 2003-2007 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Dla kolegi zimne Piwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek91 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 (edytowane) W jednym kole ukręciła mi się szpilka w dystansie. Sam dystans jest przymocowany śrubami do piasty, a z niego wychodzi pięć szpilek. Znacie jakieś patenty, jak to odkręcić (koło)? Chcę uniknąć rozwiercania i ewentualnego uszkodzenia dystansu. Pomóżcie! Edytowane 13 Maja 2013 przez boberek91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 odkręcasz nakrętki które można odkręcić, koło podważasz od strony piasty i delikatnie odkręcasz nakrętkę tak aby cały czas koło ja wypychało i nie było żadnego luzu, nakrętka sama powinna skoczyć na gwint , ewentualnie zrobi nowy... 2 pomysł to spróbuj odkręcić kluczem pneumatycznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel328ci Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Co powiecie o tym, może to kogoś z forum http://allegro.pl/nissan-350-z-premium-pack-mocno-doinwestowany-i3236742551.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlynarz86 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Co powiecie o tym, może to kogoś z forum http://allegro.pl/nissan-350-z-premium-pack-mocno-doinwestowany-i3236742551.html Brak wzmianki o bezwypadkowości, więc trzeba podpytać czy auto nie miało jakiś poważniejszych przygód. Poza tym wygląda na doinwestowany egzlemplarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel328ci Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 (edytowane) Już kolejne ogłoszenie w którym właściciel wspomina o wymianie silnika, czy są aż takawaryjne?? To chyba jeszcze DE http://allegro.pl/nissan-350-z-06-premium-pack-i3240373922.html Dzwoniłem do właściciela, silnik wymieniony na gwarancji ponieważ brał olej, poza tym dwoje drzwi po po lakierowaniu z racji drobnych obcierek. Serwisowany ale tylko do końca gwarancji, czyli 2009 później ślad się urywa, właściciel twierdzi że tylko zmieniał olej i nie opłacało się jezdzić do ASO Gość z wcześniejszego ogłoszenia ma wyłączony telefon, spróbuje później. Edytowane 19 Maja 2013 przez PawełK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlynarz86 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Już kolejne ogłoszenie w którym właściciel wspomina o wymianie silnika, czy są aż takawaryjne?? To chyba jeszcze DE Zetki lubią łyknąć oleju, to na pewno. A czy są awaryjne? Jeżdżę już 2 lata 350z i jestem pod tym kątem bardzo zadowolony. Na tyle bardzo, że za rok robię upgrade do 370z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel328ci Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Jeśli chodzi o to wcześniejsze ogłoszenie, to auto zmieniło kolor, było szare ale właściciel pomalował na czarno, twierdzi że ma całą dokumentację, a auto jest bezwypadkowe, dziwi mnie tylko wymiana przedniego zderzaka i świateł na polift. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Jeśli chodzi o to wcześniejsze ogłoszenie, to auto zmieniło kolor, było szare ale właściciel pomalował na czarno, twierdzi że ma całą dokumentację, a auto jest bezwypadkowe, dziwi mnie tylko wymiana przedniego zderzaka i świateł na polift. przednie światła faktycznie wymienione ale nie na polift, tylko na jakieś zamienniki http://www.ebay.com/itm/03-05-NISSAN-350Z-CLEAR-PROJECTOR-HEADLIGHTS-DAYTIME-DRL-LED-RUNNING-LIGHTS-/130867770917 http://www.ebay.com/itm/06-09-NISSAN-350Z-PROJECTOR-HEADLIGHTS-DAYTIME-LED-RUNNING-LIGHTS-HID-VERSION-/130878105786 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Kilka informacji dla użytkowników obecnych i przyszłych; Podaje Ceny ASO MadMobil Rybnik System Brembo. Klocki Przód 350pln Tarcze Przód 515pln x 2 = 1030pln Klocki Tył 322pln Tarcze Tył 515pln x 2 = 1030pln Wymiana 200pln np. Nadkole przednie prawe miedzy kołem a zderzakiem Oryginał 250pln NOWE , wiec nie kupujcie na allegro używek za 300pln lub uszkodzonych po 150pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HIXX Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Taki tam see filmik nakręciłem \ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Czym Ty to kreciles??? Tym? : Masz zamiar ogarnac to auto stylistycznie czy zostawiasz tak jak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 oskara za to na pewno nie dostaniesz razi mnie wkręt w progach aby nie odstawały...tam powinna byc tasma 2 -stronna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HIXX Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 miał być taki efekt jazdy na wrotkach:> nakładka taka , kręciłem zetka sony , nie mam czasu zdjec robic wiec filmik poglądowy zapodałem:> ogarnąć stylistycznie czyli jak? mam dac serie progi? za duża felga słabo to wygląda , lotka jest ok , dyfer też , przedni zdeżak org za biednie wygląda do 20stek , więc nic nie zmieniam :> , raczej mechanicznie będe robił:> strojonie , y pipy itp , jaki wkręt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 (edytowane) lotka jest ok , dyfer też , przedni zdeżak org za biednie wygląda do 20stek Ta lotka nie jest ok Caly pakiet jest rodem 'Za szybko sie wscieklo'...Jak kupiles to auto to myslalem ze masz zamiar cos z tym zrobic... Ta folie 'pseudo carbon' tez zostawiasz? Sorry za szczerosc ale to jest forum i musisz sie liczyc tutaj z krytyka. Mnie sie to nie podoba a wrecz odrzuca mnie od takiego auta. Edytowane 29 Maja 2013 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 na żywo auto fajnie wygląda - można poprawić to i owo, ale każdemu podoba się coś innego trzeba rozróżniać ricer'ow np tego najlepsze są komentarz, oglądając ten filmik od razu robi się śmiesznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Ale KUPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi