hot_rider Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 napisz mi na pw co ci wymienial i nazwe firmy...mysle ze teraz to jest po ptakach z tym przebiegiem..a sprawa wygląda prosto..pojeździli sobie trochę i wyrywali dupeczki na sportowe auto ) zawsze mogą się wykrecac ze testowali auto itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 testowali robiąc kursy co na taxi, bo 1k mil to 1,600 czyli jak nie całe to 1500 ja zawsze robię zdjęcia przebiegu przed oddaniem ale w związku z tym, że wiem gdzie oddaje to jest zbyteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiek82 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zrobiłem zdjęcie przed oddaniem i zdjęcie po odebraniu. Tak to pewnie bym nie zauważył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HIXX Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Niech ci zapłacą teraz kase za dzierżawę jakies 5tyś pln za mc lub powiedz że podasz ich do sądu , takiego tekstu to nawet Mirek handlarz by nie wymyślił:> hahahah a jak wymienisz żarówkę to ile kilosów dochodzi to już wiem czemu samochody maja tyle nabite 2x żarówka raz skrzynia i juz 100tys km :> powiem ci tak ja bym sprawdził czy masz swoje częsci w samochodzie może cos sobie pozamieniali , 2mc czekać na furę??? u mnie skrzynie robili 1 dzien z wymianą oleju i czyszczeniem samochodu oraz pełną diagnostyką gdzie ładnie w exelku miałem napisane co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 A co sie stalo ze skrzynia i przy jakim przebiegu ze padla ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 pocieszenie tylko takie, że nie skasowali auta ale wydymali jak trzeba sorry za te emotikony, ale przy tej sprawie się nie obejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiek82 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zahaczyłem spodem auta (niefortunna przygoda) i uszkodziłem skrzynie (wydobywał się płyn z pod auta). Więc uszkodzenie manualne z mojej winy. I cały problem zaczął się po tym jak została naprawiona (bardzo szybko), bo nagle auto nie mogło jeździć i zawsze znalazł się ku temu jakiś powód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 smiem twierdzić ze to nie skrzynia a ewentualnie mogles uszkodzić miske olejową... sam zdjagnozowałes ze to skrzynia? mysle ze mechanik wykorzystał twoja niewiedze i cie naciągnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Resak Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Rider ma racje na 90% bez oględzin to miska po prostu W sumie wygląda mi to na takie celowe : ,,Co chwile coś " skrzynia przebiegu nie zmieni , jedynie silnik ale na taki jaki miał przebieg w innym aucie czyli tyle ile pojeździł nic nie zdziałasz bo sam zgodziłeś się i oddałeś auto i dowód z ubezpieczeniem w świetle prawa osoba posiadająca uprawnienia i dokumenty może się poruszać pojazdem a Tobie powiedzą że jazdy próbne co chwile bo nie mogli znaleźć przyczyny.a jak to pisał kolega HIXX żadnej ,,kasy za dzierżawę" nie dostaniesz wstawiałeś auto na własne życzenie i musiałbyś mieć spsane specjalne pismo To tak z prawniczego punktu widzenia na szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 (edytowane) Ale zawsze możesz im zrobić odpowiedni PR . Edytowane 27 Czerwca 2013 przez ADIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 O... jakiś ulep się szykuje P.S. 2k za tą robotę to wg mnie super cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HIXX Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 cena spoko , ale jak to wyprostujesz to wątpie by smigał prosto , może 3 slady zostawiac:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adriano Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 (edytowane) Właśnie dlatego nie prostuję, a kupuję cały tylny pas ze zdrowej zetki. Autko nawet teraz jedzie jak po sznurku po puszczeniu kierki. Edytowane 4 Lipca 2013 przez Adriano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Ale tu nie chodzi o prostowanie blachy a o geometrię całej budy. Wątpię żeby po takim strzale nadal była ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 jeżeli wstawi na ramie pomiarowej i będzie to zgodne z punkami pomiarowymi to jest szansa ze będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Jak blacharz bierze 2k za taką robotę to wątpię, że w tym jest rama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dymekz Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Witam, rozważam kupno 350z, co powiecie o tym egzemplarzu :http://allegro.pl/nissan-350z-3-5-v6-okazja-godny-uwagi-i3373609446.html I takie pytanie - nurtuje mnie to, czy te samochody nie są za niskie na nasze drogi? Mieszkam że tak powiem w górach, kręte drogi dla tego samochodu to raczej nie problem, ale gwałtowne podjazdy czy czasami koleiny mogą dać się we znaki. Często wymieniacie przednie zderzaki? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 ale gwałtowne podjazdy czy czasami koleiny mogą dać się we znaki Mogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil208 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Panowie blacharze zastanówcie sie lub popatrzcie gdzie są montowane tylne sanki a gdzie jest w samochodzie tylny pas i koniec podłogi (ponadto podłoga w 350z jest podwójna bliżej środka auta) Gadacie brednie i głupoty a co najważniejsze nie potwierdzone w żaden sposób żadną wiedzą czy doświadczeniem. Bezsensowne bicie piany. A jak juz chcielibyście być internetowymi blacharzami to wyslijcie kolege na pomiar płyty podłogowej przed naprawą lub nawet można sobie samemu przekątne zmierzyć ale przy takim uderzeniu nie ma to nawet sensu. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 auto z linku wersja US ,ale to pewnie wiesz , poza tym jeśli ktoś nie pisze bezwypadkowe to raczej takie nie jest , na normalnym zawieszeniu jeszcze nigdy nie zahaczyłem o nic więc wg mnie z tym nie ma problemu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HIXX Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Dokładnie seria jest szybka i wygodna :> nie zachaczysz chyba że w takim miejscu w jakim każdy normalny samochód to zrobi , sprzedający przynajmniej szczery załatwiaj miernik pomierz sobie wszystko negocjuj cene i łykaj :> nie ma co się zastanawiać i szukać igły nie znajdziesz a jak już to za 65tysia co do samego samochodu 1. po lift środek a maska prze lift? 2. błotniki Usa , a wydaje się ze raczej europa 3. na bank bita d*pa sprawdz podłużnice i spawy z tyłu 4. jeśli 2006 to chyba silnik hr ale nie ma zdjęć 5. sprawdz vin bo mój jest 2006 a data produkcji 2004 Grudzien stał w JApanach rok!!! 6. za tą kase masz w dobrym stanie 2004 a to chyba raczej modelowo 2004 więc bardziej patrz na przebieg 7. przodem był tez bity prawa strona 8. lakier jest po modach:> 9. po drzwiach pasażera widać ze to europa nie ma blokady szyb zapytaj sie czemu błotniki od usa?? zapomniałem dodać niby golas bo nie ma nic a jednak skóra chyba nie było takich wersji ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil208 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 1.po lift środek a maska prze lift? wnętrze poliftowe szło wczesniej niż silniki hr z którymi szła maska z garbem 4. jeśli 2006 to chyba silnik hr ale nie ma zdjęć 2006 rok to głownie silniki de Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil208 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Jezeli chcesz pokazać jak wygląda to daj foto bez zderzaka i wnetrza bagaznika, podłogi. Co oceniać pęknięty zderzak i podgiętą klapę? Błotniki nie rozjechane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Nie wyglada na dzwona, jesli sciana jest pogieta to mozna wyprostowac, chy6ba ze chcesz miec nie klepane to mozna wstawic poszycie samo ale wtedy bewdziesz mial spawane, jesli jest pospawane wtopione a nie pospawanie poklejone to wytrzyma wiecej niz oem zgrzew. buda moze byc pogieta, a zawieszenie bywa ze jest idealne jesli jest nie ruszone, tu zasady nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adriano Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 (edytowane) Błotnik wygląda w ten sposób. Wstawię fotę jak odbiorę zetkę od blacharza. Jak wchodziłem pod spód to jest lewy wieszak od wydechu wygięty i podłoga lekko uszkodzona. Lampy tył w stanie powypadkowym widać że nic im nie dolega, jedynie dwa zaczepy plastikowe poszły. Znawcy powiedzieli że tylnej ścianki nie można klepnąć gdyż jest dwuwarstwowa Generalnie na aucie nie ma nic szpachlowanego, więc szkoda według mojego rozeznania katować autko. Edytowane 7 Lipca 2013 przez Adriano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi