walu Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Szary tez stoi z dobre 4-5mc - choc nie twierdze, ze to musi cos oznaczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Zgadzam się , że to nie musi nic oznaczać , ciężko sprzedać zwykły samochód a co dopiero taki niszowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 (edytowane) Czarny stoi ponad rok a szary około 7 miesięcy Jak dla mnie zabieraj jednego i drugiego do ASO Nissana odżałuj około 300pln a będziesz miał jasność. Jak tak zrobiłem i wiem co mam. Edytowane 5 Października 2013 przez ADIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamur Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Zgadza się ASO koniecznie. Większy problem to odlegść Wrocław - Szczecin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 (edytowane) Szukaj w okolicy ! Cos za cos... Edytowane 5 Października 2013 przez ADIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IceManPL Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Jeśli się ogarnę z czasem jutro, to podjadę rzucić okiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cossi Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Witam miłośników seri Z Nissana Własnie powaznie zastanawiam sie nad nabyciem tego egzemplaża; http://tablica.pl/oferta/nissan-350z-2004-zamiana-okazja-CID5-ID3xrH7.html#2c564deae4 Moze zna ktos to auto albo je ogladal? Bede bardzo wdzieczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 wersja US , ale to pewnie wiesz . I nie wiem czy chcesz jeżdzić autem z napisem Wiola na zagłówkach Pewnie zostawione w rozliczeniu bo sprzedają w Gubinie a G to pomorskie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Witam miłośników seri Z Nissana Własnie powaznie zastanawiam sie nad nabyciem tego egzemplaża; http://tablica.pl/oferta/nissan-350z-2004-zamiana-okazja-CID5-ID3xrH7.html#2c564deae4 Moze zna ktos to auto albo je ogladal? Bede bardzo wdzieczny za pomoc. Po pierwsze to "golas" kierownica zmieniona od innego samochodu co może sugerować "dzwonek" ,kierownica obszyta ponownie skórą. Jak dla mnie przekombinowane auto .Progi maja inny odcień od całego nadwozia które było już lakierowane. Można zadać sobie pytanie dlaczego cały środek zmieniony plus caly malowany. ( możliwe ze po mega dzwonie lub powodzi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 nie chcę pisać o gustach , ale dla mnie też przekombinowane , szczególnie środek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cossi Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Włąsnie rozmawiałem ze sprzedajacym i przyznal sam ze oba zderzaki byly zmieniane, przedni ze względu na uszkodzenia a tylny przez wneke na tablice bo to ze stanow..... Co dalej panowie dostrzegacie? ps a po czym poznajesz ze kierat zmieniony? ze obszyty to wiadomo ale ja nie moge dostrzec roznicy poza tym ze przyciski sa po jednej stronie a widzialem wersje ze po obu stronach Mi te dywaniki i zetka w bagazniku sie nie podoba ale myslalem ze mozna by to wywalic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 po prawej masz sterowanie tempomatem a po lewej radiem i telefonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 (edytowane) W golasie nie ma przycisków w kierownicy ,może być z anglika. Edytowane 8 Października 2013 przez ADIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 dywaniki w tym aucie to najmniejszy problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cossi Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Acha, dzieki powiedzcie moze co takie auto moze wogóle miec, troche znalazlem ale na pewno nie wszystko.... Do tej pory nie mialem stycznosci z takim autem, wiem prawie wszystko o BMW ale o innych markach praktycznie nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 (edytowane) Włąsnie rozmawiałem ze sprzedajacym i przyznal sam ze oba zderzaki byly zmieniane, przedni ze względu na uszkodzenia a tylny przez wneke na tablice bo to ze stanow..... Co dalej panowie dostrzegacie? ps a po czym poznajesz ze kierat zmieniony? ze obszyty to wiadomo ale ja nie moge dostrzec roznicy poza tym ze przyciski sa po jednej stronie a widzialem wersje ze po obu stronach Mi te dywaniki i zetka w bagazniku sie nie podoba ale myslalem ze mozna by to wywalic.. Nie tylko zderzaki popatrz na progi dla mnie cale auto jest malowane zderzaki są jak reszta a progi inny odcień przypatrz się Acha, dzieki powiedzcie moze co takie auto moze wogóle miec, troche znalazlem ale na pewno nie wszystko.... Do tej pory nie mialem stycznosci z takim autem, wiem prawie wszystko o BMW ale o innych markach praktycznie nic... Poczytaj cały temat jest tego ponad 100 stron. ja swojego szukałem prawie rok. Przede wszystkim nie napalaj się na pierwszy lepszy . To tak jak byś szukał M3 idealnej ciężko znaleźć a cena nie zawsze świadczy o stanie. Edytowane 8 Października 2013 przez ADIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 co może mieć ? hamulce brembo , audio bose (lipa ) szpera , ksenony , grzane fotele , czujniki parkowania , bez fajerwerków ,ale jest co trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cossi Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 hmmm... czyli tak naprawde to nie za wiele tego jest. Te elementy wyczytalem myslalem ze moze cos wiecej... Ale Ok to nie limuzyna tylko auto sportowe i a najwazniejsze rzeczy akurat sa dostepne. Ciekawi mnie jeszcze tylko czy jesli czegos nie ma to mozna to w miare latwo doposazyc. U mnie w obecnym aucie to duzy problem a jak wyglada to w tym przypadku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 (edytowane) Tempomat , elektryczne, regulowane fotele , ESP , felgi Rays ( lżejsze od standardowych). hmmm... czyli tak naprawde to nie za wiele tego jest. Te elementy wyczytalem myslalem ze moze cos wiecej... Ale Ok to nie limuzyna tylko auto sportowe i a najwazniejsze rzeczy akurat sa dostepne. Ciekawi mnie jeszcze tylko czy jesli czegos nie ma to mozna to w miare latwo doposazyc. U mnie w obecnym aucie to duzy problem a jak wyglada to w tym przypadku? Felgi zmienisz(3000pln) , Brembo (3000pln+ Tarcze i klocki nowe 2600pln). Reszta gra nie warta świeczki. Edytowane 8 Października 2013 przez ADIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 zestaw głośnomówiący , alarm i pewnie kilka innych rzeczy . doposażyć można np w kamerę cofania co bardzo się przydaje o ile zamontowane jest radio 2din Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cossi Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Dzieki panowie za konkrety i za zainteresowanie tematem. przegladam sobie ceny czesci i powiem szczerze ze jestem milo zaskoczony. Naczytalem sie ze graty sa drogie a auto skomplikowane ale widze ze to jakies bajki chyba byly... moze zaciski czy kola sa drogie ale reszta jest git;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 (edytowane) Dzieki panowie za konkrety i za zainteresowanie tematem. przegladam sobie ceny czesci i powiem szczerze ze jestem milo zaskoczony. Naczytalem sie ze graty sa drogie a auto skomplikowane ale widze ze to jakies bajki chyba byly... moze zaciski czy kola sa drogie ale reszta jest git;) Olej 4 ltr 150-200pln , filtr powietrza 20pln ,oleju 20pln (co 5tys) . Łańcuch rozrządu , nie posiada filtra klasycznego paliwa tylko tzw siatke w pompie paliwowej. I tankuj tylko Pb98 min Edytowane 8 Października 2013 przez ADIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cossi Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 ok dzieki za info. a odnosnie rozrządu to rozumiem ze nie tyka sie go za bardzo czy jak w nowszych audi padaja napinacze albo cos innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 ok dzieki za info. a odnosnie rozrządu to rozumiem ze nie tyka sie go za bardzo czy jak w nowszych audi padaja napinacze albo cos innego? Nie dotykasz. Ogólnie bardzo udany silnik. Spalanie około 15l/100km , skrajnie to około 10l i 18l/100km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Rozrządu się nie tykasz tak jak kolega powyżej napisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi