tomi79 Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 plany były na coś większego typu m5 e60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 KadzikPL pm wysłany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Właśnie Tomek ma fajną Zetkę do sprzedania i to Europa Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hypocrite Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 ktokolwiek, cokolwiek? http://otomoto.pl/nissan-350-z-350z-automat-bose-zamiana-C31128989.html przypominam, że chodzi mi głównie o zdrową budę. PS. cały wrocek w automacie jeździ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 juz na zdjeciach wyglada fatalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Coś już tu nie pasuje bo fotele od orange a ogólnie nie ma orange pack... za taka cene szukać zetki to strzał w kolano.nawet 2004 rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 niby wersja US tak ma, bo ostatnio też ktoś pytał o opinie innego auta i była taka sama sytuacja , fotele pomarańcz a reszta nie W wersji US tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 W wersji US tak było potwierdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość filipoo Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 (edytowane) Witam, Czy ktoś oglądał tą 350tke lub cos wie o niej więcej?? (http://otomoto.pl/nissan-350-z-nissan-350-z-C30944912.html) Cena jest atrakcyjna. Edytowane 2 Listopada 2013 przez filipoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 To ja ten samochód uważam jako dawce na części za max 10 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 To auto po zrobieniu wyjdzie z 50 tys...jezeli ma byc dobrze zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość filipoo Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Bez przesady. Jeśli ktoś lubi majsterkować i robił by to w stodole, to wydaje mi się że koszt naprawy blacharskiej bez malowania wyniósł by ok 8tyś. Sprawdzałem koszt części na Alledrogo i nadkola ok100zł zderzak tył ok 200zł przód 600zł klapa 150zł... wyszły mi śmieszne pieniądze i tak się pytam czy ktoś oglądał, jak zawieszenie jest nie ruszone, a motor serwisowany i zadbany to czemu go nie kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Zrobić można bez problemu ale Strider ma racje nie będzie to tania zabawa Części od EU wchodzą w grę. Ale przebieg największy jaki widziałem w Zetkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 po co kupić mojego 350z skoro lepiej myśleć że się uda i będzie bezpiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KadzikPL Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Pozwolisz tomo, Tu jest jego ogłoszenie --->http://otomoto.pl/show?id=C30649943&preview=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Widać, że nie zatankowany i dlatego nie chcą a tak serio to chyba, każdy kto chce Zetkę przed liftem ma te ponad 50 kawałków na samochód więc dziwie się, że nie poszła zaufana z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hypocrite Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Ta walona zetka, to rzęch, poszły w niej kurtyny, spieprzona półoś, w dodatku sprzedawca pajac niesamowity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość filipoo Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Dzięki za info Hypocrite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Bez przesady. Jeśli ktoś lubi majsterkować i robił by to w stodole, to wydaje mi się że koszt naprawy blacharskiej bez malowania wyniósł by ok 8tyś. Sprawdzałem koszt części na Alledrogo i nadkola ok100zł zderzak tył ok 200zł przód 600zł klapa 150zł... wyszły mi śmieszne pieniądze i tak się pytam czy ktoś oglądał, jak zawieszenie jest nie ruszone, a motor serwisowany i zadbany to czemu go nie kupić Naprawialem 350Z ktore nawet w polowie nie mialo takich uszkodzen jak to i wiem ile mnie to kosztowalo pieniedz, czasu i nerwow...i jak mowie ze bedzie to kosztowac ponad 30 tys to nie wyssalem sobie tego z palca. No chyba ze ktos robi taki auto po kosztach i potem jezdzi sie takim ulepem i wstyd wolac za niego wiecej niz 30 pare tys.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surus10 Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 moja chcialem przed wyjazdem pogonic za 37 i nie mialem nawet jednegotelefonu niemam pojęcia czego ludzie szukają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 niemam pojęcia czego ludzie szukają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szejn Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 ktokolwiek, cokolwiek? http://otomoto.pl/nissan-350-z-350z-automat-bose-zamiana-C31128989.html przypominam, że chodzi mi głównie o zdrową budę. PS. cały wrocek w automacie jeździ? Nie Zdecydowanie nie Ja mam manula, hot_rider chyba też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 http://allegro.pl/show_item.php?item=3691809216 z tego co się zorientowałem to warto na nią zwrócić uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 kurde faktycznie, cena dobra, wygląda też słusznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Auto znajomego mojego koleżki mówi, że warto się zainteresować. 3 lata w Polsce. Niezła fela. Końcówka 2003r. no i cenowo nie ma co narzekać http://tablica.pl/oferta/nissan-350z-57000-kms-maska-carbon-wydech-hks-dolot-green-felgi-20-CID5-ID3djzp.html#4c161df1a6 coś ktoś wie na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi