jakub350 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 (edytowane) Mam na myśli te osoby którym kilka już dni temu napisałem wiad. kilka razy na pw. A innym bardzo dziękuje. Edytowane 26 Listopada 2013 przez jakub350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Auto mojego kolegi kolegi Podobno warto się zainteresować Cena jest niezła no i EU. Pojedź i obejrzyj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewystw Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Panowie , ktos cos wie wiecej na temat tego auta ? http://allegro.pl/nissan-350z-kabriolet-2004r-okazja-i3749185752.html koszt naprawy wydaje sie niski , tylko dziwi mnie to ze jest obity caly do okoła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 (edytowane) Daruj sobie nie jest obity tylko po dachu!!! Nawet jak by nie był po dachu to nie taki niski około 15-20 tys min jeśli opony i felgi to dołóż 8 tys. jeszcze. Ściana za silnikiem jest krzywa koło aku. lol Wogóle Cabrio jak jest po dachu to tylko na złom się nadaje. Edytowane 27 Listopada 2013 przez ADIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 cena dobra długo nie postoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IceManPL Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 (edytowane) Daruj sobie nie jest obity tylko po dachu!!! Nawet jak by nie był po dachu to nie taki niski około 15-20 tys min jeśli opony i felgi to dołóż 8 tys. jeszcze. Ściana za silnikiem jest krzywa koło aku. lol Wogóle Cabrio jak jest po dachu to tylko na złom się nadaje. Myślę że grubo przesadziłeś. Auto jest kosmetycznie uszkodzone. Jeśli zawieszenie nie jest pogięte to powinno się skończyć na wymianie elementów blacharskich, które nie sa elementami nośnymi. Lewy bok wygląda że jest cały ok, więc do wymiany maska błotnik i zderzak z przodu, z tyłu: zderzak, klapa do prostowania lub wymiany, błotnik do prostowania lub wymiany, do tego wszystkie lampy. Za dużo roboty to tu nie widać. Gdzie Ty tam widzisz krzywą ścianę grodziową ? Aby ściana grodziowa się pogieła to auto musi dostać mocnego strzała, a tutaj auto jest całe, jeżdżące, szyby całe, poduszki całe, więc nie ma opcji na uszkodzoną ścianę grodziową. Warto rzucić okiem na auto. Edytowane 28 Listopada 2013 przez IceManPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szejn Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 popieran ADIXa. Uszkodzenia może nie są ogromne, ale jest och dużo! Do wymiany poszycia, błotniki, maska no cała blacharka. Jest to dużo pracy, zachodu, kasy szukania i roboty. Moim zdaniem przy takich uszkodzeniach nie odtworzysz nigdy oryginalnego auta sprzed wypadku, zawsze będzie coś nie spasowane. Nawet jak masz ogarnietego mechanika. Mój kumpel rozebrał e30 do gołej budy i składa rok bo wszystko ma być idealnie zrobione, bez milimetra szpary jak w fabryce albo i lepiej to długa i żmudna droga. A zawsze wyjdzie coś przy okazji, konserwacja, niech się zdaży że coś dojdzie jeszcze 15k to na bank do wydania auto stoi za 20k to już mamy 35. Nie wiem czy jest sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 co do dostępności części to nie ma tragedii. wchodzisz na ebay i masz wszytsko plus oczywiście przesyłka i cło jeżeli ściągasz z us. to nie jest problemem, zgadzam się natomiast , że jest to praco i czasochłonne, spasowanie może być już nie tak dobre. chyba, że wszytsko sprawdzisz i faktycznie będzie to plug and play zakładasz i gra może jak byś jeszcze potargował z 3-4 tyś to bym zaryzykował. Wszytsko jest kwestią ceny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Cały do malowania i mnóstwo pracy dostał w przednie koło więc nie wiadomo co się posypało wart 11 może 13k. Po vin znalazłem na tego czarnego taki opis http://www.bezwypadkowy.net/forum/105-ocena-auta/45736-proba-o-sprawdzenie-350z-vin-jn1gaaz33u0001246 co wy na to a szczególnie BartekZ33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 szkoda bo wygląda bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Już miałem po niego jechać.Może ktoś by miał czas to zweryfikować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 nie prościej zadzwonić do właściciela i zapytać Go czy auto faktycznie ma te wady ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 jakub350 zapraszam po mojego http://otomoto.pl/show?id=C30649943&preview=1 zamiast kombinować to masz pewne zadbane bezwypadkowe auto - każdy to potwierdzi masz też Coobcia pod ręką - auto zna, widział, pomoże z modyfikacjami dalszymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 (edytowane) 1.Mam na oku jeszcze takie http://otomoto.pl/nissan-350-z-C31398592.html-tylko ten gaz,po vin nic ,nic tez o bezwypadku podobno miał wymieniany błotnik i wachacze po uderzeniu kołem. 2.Jak co to ogladalem http://otomoto.pl/nissan-350-z-alu-20-C30370408.html 3. ten wygląda zacnie http://otomoto.pl/nissan-350-z-premium-pack-europa-bezwypadk-C31433516.html tomoakatomi strasznie drogi jest ten twój dokładając za rok 20k mam 370z tomi79 rozmawiałem z nim wcześniej i powiedział ze ma do wymiany klocki i gumy stabilizatora tył a reszta igła. Edytowane 28 Listopada 2013 przez jakub350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 http://otomoto.pl/nissan-350-z-premium-pack-europa-bezwypadk-C31433516.html ten jest mój , dzisiaj zdecydowałem o sprzedaży ,cena wysoka , ale nie śpieszy mi się ze sprzedażą i może spokojnie ze mną zostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Zadzwonie jutro musze się z tym przespać bo 10k więcej niż liczyłem nawet od tej niższej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 nie chcesz odemnie to nie bede calowac w tylek - cena nie jest zla cena biorac pod uwage caloksztalt, ale widac ja sie nie znam majac 3 rozne 350z jakbym ja mial kupic 370 to bym nie kupowal 3 350tek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Sa tańsze a za reszte można troszkę podziubać w silniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 kurcze, widocznie przepłacałem przy każdym zakupie, głupi jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 jakub350 zerknij jeszcze na tego http://allegro.pl/show_item.php?item=3718250174 kilka razy mijaliśmy się i na żywo wygląda dobrze i zdrowo chodzi , nie wiem co było malowane i jak technicznie się trzyma , ale myślę ,że warty uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 czarne mi się podobają ŁOBUZY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 pomarańczowy też ładny ja jak szukałem to kolor nie był ważny oby tylko nie niebieski ale fakt czarny zawsze modny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 jutro kolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 (edytowane) IceMamPL to jest Cabrio no chyba ze chcesz zrobić teraz z twardym dachem zete z tego szrota. Wiesz jak działa dach w Cabrio .? A co z przednia szyba i mocowaniem jest z gumy .... czy wstawisz cały ten element u pana zdzicha w garażu jak sobie wyobrażasz dachowanie w Cabrio ? Jestem przekonany że nie wiesz o czym piszesz to nie jest zwykła puszka po dachu lol Edytowane 28 Listopada 2013 przez ADIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 w tym pomaranczu dach dziala jak nowy dachowania niet szybko sie sprzeda koszta tak max 8 tysi z oplatami i rejestracją wyjdzie tyle co anglik po przerobieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi