ADIX Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 (edytowane) u Quby (kolega jest na forum) Edytowane 15 Grudnia 2013 przez ADIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 http://otomoto.pl/nissan-350-z-twin-turbo-C30983802.html Gdzie taki samochód serwisować ?! to akurat auto mojego znajomego....koleś naprawde dba o swoje zabawki. na bank auto doinwestowane etc....ma też rx8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 (edytowane) Z tego co pamietam to właściiel od tego Turbo Zet już do mnie pisał i trzeba w nim popracować nad seryjnym ECU bo jest ono spięte z Stand Alonem AEM i są problemy z pracą przepustnicy i masę błędów wywala... Szczerze powiedziawszy Tego AEM-a bym w cholere wywalił wsadził fabryczną wiązkę i na seryjnym ECU wystroił + dodatkowo maf sensor o większej "widzialności" Wówczas auto by pracowało jak fabryka. Edytowane 15 Grudnia 2013 przez Coobcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hypocrite Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Panowie, wie ktoś, cos o tej budzie? http://otomoto.pl/nissan-350-z-350-z-zamiana-C31547132.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 A czego się spodziewasz za te pieniądze?Cały pomalowany bo cały szpachlowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Prawda , za tą kasę kupisz złomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Za taki rocznik musisz do tych 30 kawałków dodać co najmniej 15 i kupisz Chyba, że ktoś lubi kupować składaki ale w to wątpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroclav Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Michał i jestem z Wrocławia. Piszę tutaj ,ponieważ właśnie sprzedałem dotychczasową furę i szukam właśnie Nissana 350Z. Kapitał jakim dysponuję to ok 35-38k Czytałem forum i zdaję sobie sprawę ,że za tą kasę nie kupię igły, natomiast liczę na odrobinę szczęścia ,żeby nie wbić się w kanał, Może ktoś z Was może mi coś podpowiedzieć , rzucić namiar na coś względnie jeżdżącego. Byłbym naprawdę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc. Mam nadzieję ,że będę mógł za jakiś czas aktywnie udzielać się na forum i dzielić swoimi doświadczeniami Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Witam daleko od Ciebie , ale myślę że jeśli kolor Ci odpowiada to auto w dość dobrym stanie http://tablica.pl/oferta/nissan-350z-europa-xenon-bose-CID5-ID3QonW.html#e1c2ee7d0c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 wydech k1 japspeed bez silencerow armagedon wydech k1 japspeed bez silencerow armagedon wydech k1 japspeed bez silencerow armagedon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Dołóż i weź auto Tomiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 prawie każdy zaczyna szukać od tańszych ofert , a potem różnie to bywa i albo żałuje się i ciągle dokłada do auta albo jest się zadowolonym i się śmiga ja przy kupnie mojego wolałem nie ryzykować - za to dwa lata jeżdżę bez żadnych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroclav Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Znajomy kupował jakiś czas temu zetkę w cabrio , po roku sprzedał za te same pieniądze bez żadnego wkładu a koszowała niecałe 40k. Teraz kupił 370z i mnie rozwalił, naprawdę. Jest różnica między 350z a a370z Dzięki za pierwsze namiary. Kolor jeden z ostatnich , które rozpatrywałem ale nie mówię nie Szukam na spokojnie, nie będę się bardzo sieszył ale liczę na Waszą pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Przeciez to jedyny sluszny kolor do zety:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Słuszny czyli czarna besia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroclav Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Czarne bestie najbardziej mnie kręcą. Kolejny dobry kolor to ciemny szary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emce Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 moim zdaniem jezdzij ogladaj. gadanie takie ze jak cos tanie to odrazu musi byc skazane na porazke tez jest glupie. po niektorych owszem widac ze ulepy totalne i wszystko do niczego nie pasuje ale zdazaja sie tez ludzie ktorym zalezy na kasie i musze sprzedac szybciej.. wiec warto zainwestowac troche grosza na wycieczke i obejrzec ja osobiscie kupilem niedawno zete za smieszne pieniadze, jezdze miesiac, przejechalem troszke km i narazie odpukac sie nic nie dzieje i przy niskich kwotach koloru sie nie wybrzydza moj jest srebrny co mnie boli ale plany zeby go przemalowac sa mnie kreci natomiast biala perla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroclav Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Jeszcze raz napiszę, nie szukam auta nowego, nigdy nie malowanego z przebiegiem 25k Chcę kupić coś ,czym da się normalnie jeździć i nie było zespawane z dwóch. Wydaje mi się ,że przy odrobinie cierpliwości w końcu będę zwycięzcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emce Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 znajdziesz na pewno :ok: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Przedewszystkim szukaj zeby byl mechanicznie dobry bo wyglad to nie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wroclav Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Był ktoś może i oglądał tego diabła ? http://allegro.pl/nissan-350z-2005-r-bose-brembo-301-km-europa-i3806036486.html Pytania wcześniej były ale nie doczytalem nic konkretnego na ten temat Wgląda świetnie ale wem ,że napalam się na każdego czarnucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snifery Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Dokładnie. Ja za swoją z 1,5 roku temu dałem nieduże pieniądze. Była bita i o tym wiedziałem z raportów carfaxu. Przed przyszłym kupcem też nie zamierzam tego ukrywać. To jest plus samochodów sprowadzanych z USA Jednak mechanicznie wszystko ok. Przez ten czas wymieniałem tylko olej, klocki, z 3-4 komplety opon na tył i końcówki drążków. Oleju trochę pobiera, ale są to drobne ilości. Przebieg to prawie 200 000 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 (edytowane) to jest 350z a nie jakiś kosmos lata lecą ceny spadają za 35 koła mamy bmw 5 miejscową co odieżdza ze świateł o długość samochodu, a diesel jest porównywalny 3l ma momentu tyle,że zetka siada,ale zetką i tak lepiej się jezdzi niż tymi dupowozami choć poweru mało to nadrabia w zakrętach jedzie jak po szynach Edytowane 21 Grudnia 2013 przez dziubas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 założyć zestaw NX i już żadna bmka nie podskoczy lub turbine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zacznijmy od tego że Zetka nie jest samochodem na prostą... Na torze pokazuje do czego służy i nie ważne czy to time stać czy drift. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi