tomi79 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Dzwoniłem po tego czarnego bezwyp......,był malowany przód a jak chciałem przyjechać obejrzeć właściciel poinformował mnie ze właśnie będzie malował cały lewy bok bo ktoś mu zarysował gwoździem. Mi to auto ma zapewnić zabawe ,może troszkę na toże troszkę bokiem byle nie tak jak wczoraj bo prawie było bam. Czy wasze tez się tak slizgają na lekko wilgotnej nawierzchni w zakrętach,czasem trakcja w czasie jazdy jeszcze na 3 miga,a bez trakcji widze jak obrotomierz podbija. to jest o tym aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 (edytowane) O ile się nie mylę, wisi na pewno od maja lub wcześniej (kojarzę coś bo wtedy szukałem zetki dla siebie), Wiecej nie napiszę, bo auta kompletnie prywatnie nie znam. Edytowane 5 Stycznia 2014 przez Sajmon_LP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor7 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Dzieki za info ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 długo wisi więc coś tam jest trza zobaczyć samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Co za bezczelny gość nadal pisze ze to bezwypadek i wkleja te same zdjęcia. Jedz oglądnąć może będzie warto i da się dużo urwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 To że było malowane faktycznie nie przesądza auta o złej przeszłości, grunt żeby nie było składane z dwóch, mam na myśli nie wiem, np wstawianą ćwiarę, podłogę czy dach.Sam kiedyś miałem Hondę, była cała malowana bo była srebrna, a dostała nowy kolor niebieski z palety Hondy NSX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Moje auto tez jest cale malowane bo kupilem je po lekkim uszkodzeniu ale po blizszym zastanowieniu stweirdzilem ze na 80% elementow jest jakas skaza (ryska, wgniotka, rdzawka) co kwalfikowalo je do malowania wiec stwierdzilem ze opier.... go calego na czarno. Ale auto nigdy nie bylo ciete i spawane..no moze tylko w miejscu tylnej wycieraczki ktora usuwalem zeby klapa byla na gladko ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Tymi autami nie jedzi się zbyt normalnie a wiec jakies tam stłuczki sa normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badej Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Mam takie pytanko, czy do ok 40 tys jestem w stanie kupić zdrową 350z z rocznika 2004/2005? Czy muszę się liczyć z jakimś dodatkowym wkładem po zakupie? (Jeśli tak, to mniej więcej jakim?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 (edytowane) Wszystko zależy od stanu ale za 40tys można znaleźć coś sensownego tylko Cierpliwości i Wytrwałości nie ma co napalać się na pierwsza lepsza. Ja swojej szukałem rok (oczywiście miało być cabrio). Ale nie musiałem wkładać ani $ tylko lać do baku $$$ Edytowane 10 Stycznia 2014 przez ADIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badej Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Dzięki za dobre słowo. Tak przeglądam co się dzieje w ogłoszeniach. Czytam forum od deski do deski i rozmyślam. Masz rację, nie ma co się napalać na pierwszą "zjadliwą". Póki co to w necie nie widzę nic godnego (mowa głownie o ofertach z Allegro). Bardzo chciałbym trafić jakąś EU. Zobaczymy Ciśnienia, że na już ma być, to nie mam. Wolę spokojnie do sprawy podejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Jak ktoś jest zainteresowany to ja swoją zetkę bede wystawiał na sprzedaż na wiosnę, sprzet nie jest bezwypadkowy ale nie był odwijany z drzewa podłużnice proste itd ale najwazniejsze ze jest w bdb stanie technicznym. Nie wystawiam go teraz bo musze jeszcze pare rzeczy zrobic np pomalowac tunel środkowy bo zle pomalowałem, pomalować maskę bo mnie wkurza a tak to chyba tylko jeszcze olej w silniku wymienić. Jak ktos bedzie zainteresowany to niech pisze bo naprawde nie zalezy mi na tym zeby cos ukrywac. Zetka jest biała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Badej, poszło PW wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Driver, masz eu czy Usa? Wysyłane z mojego GT-P7500 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 znacie to auto? http://otomoto.pl/nissan-350-z-mocno-doinwestowany-tuning-C31826705.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Nie znam ale ma przepiękną deskę rozdzielczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 hehe tez o tym pomyślałem. chce taką!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawell31 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 (edytowane) Jakość tego obszycia jest słaba. Po drugie nie wystrzelą poduszki. Edytowane 13 Stycznia 2014 przez pawell31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 znacie to auto? http://otomoto.pl/nissan-350-z-mocno-doinwestowany-tuning-C31826705.html znacie...wlaściciel jest na forum a raczej był: Hortex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Jakość tego obszycia jest słaba. Po drugie nie wystrzelą poduszki. Hehe nie wystrzelą bo ich nie ma )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Hehe nie wystrzelą bo ich nie ma )) Sprawdzone info czy tylko przypuszczenia? Swoja droga myslalem ze wiecej bedzie wolac za to auto - kolo 60 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 a jak ta poducha przejdzie przez te picki jak jej tam nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Ale ja sie pytam czy to sa wasze domysly i spekulacje czy macie 100% pewnosci bo np rozmawialiscie z wlascicielem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szejn Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Znacie. Auto zahaczyło kilka eventów w 2k13 sezonie Widziałem, macałem we Wrocławiu i z zewnątrz wygląda dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi