matber1 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 byłbym w stanie zrezygnować z poduszek jak było by to moje n-te auto tylko na wyjazdy, zloty, eventy, tak jak zrezygnuje z poduszki kierowcy dla kiery omp. nie widze niczego złego w tym, że kolo ma tak obszytą deske, kto wie czy ma tam poduchy...wszytsko to domniemania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wp89 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 A to autko znacie? Dosyć świeżo wyglada i cena tez atrakcyjna. http://otomoto.pl/nissan-350-z-europa-C31852605.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KadzikPL Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Znacie to ogłoszenie ? Ciekawy pomysł na różowe felgi. http://otomoto.pl/nissan-350-z-pink-nismo-C31966949.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 A wierzyć mi się nie chce że tym autem jeżdzi facet. Kadzik a tobie się podoba? Pamientaj że odcienie niebieskiego sa słabo sprzedajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szejn Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Pamientaj że odcienie niebieskiego sa słabo sprzedajne. Czemu tak twierdzisz? Twoje wnioski? Autu się nie przyglądałem nawet na zdjęciach, ale mi się niebieski podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Odważna kolorystyka nie ma dużego wyboru jeśli chodzi o kolory w 350Z , ale faktycznie niebieski jakoś najmniej atrakcyjny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 jeden z lepszych kolorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 (edytowane) Miałem kilka niebieskich aut bo mi też to średnio przeszkadza i jak sprzedawałem to każdy "Panie gorszy to już tylko biały", nie były to jakies zajechane kolory zawsze metalik w perle. I proszę was nie porównujmy tego auta z ogłoszenia z tymi troszkę wyżej bo to inna liga lakieru. Edytowane 25 Stycznia 2014 przez jakub350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Najlepszy kolor to czarny, biały, srebrny te auta najlepiej sie sprzedawały. Miałem czerwone brawo chociaz to auto wygladało najlepiej w tym kolorze to dzwoniącym nie zbyt odpowiadał tak jak granatowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 To chyba pomarańczowego nie widziałeś w Zetce nikt obojętnie nie przechodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Pomarancz to najlepszy kolor do zety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 własnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Ja mam czarny przechodzacy w wisniowy/bordowy w mocnym sloncu - gwarantuje ze efekt jest powalajacy na zywo ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Hehe niezły offtop więc muszę się podpiąć Czarny i ten pomarańcz/rudy najlepszy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Dobrze ze mamy różne gusta bo by jedziły tylko czarne i pomarańczowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KadzikPL Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 (edytowane) Mówiłem ,że ciekawy pomysł na te felgi ale mi się to średnio podoba wole złote felgi .Co do koloru to najbardziej Zetka podoba mi się w kolorze: srebrnym,czarnym i pomarańczowym.Nie przypadły mi do gustu seryjne Zetki w kolorze niebieski i czerwony, chociaż auto HORTEX'a wygląda bardzo ładnie ponieważ jest s tuningowane z zewnątrz. P.S.Przepraszam , że nie odpisywałem ponieważ miałem dużo roboty w pracy. Edytowane 28 Stycznia 2014 przez KadzikPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamur Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Chyba jakieś przesilenie zimowe w temacie... Jak by mi teściu pożyczył 20tyś :-) to bym podjechał go zobaczyć http://otomoto.pl/nissan-350-z-bezwypadkowy-premium-pack-C32157040.html Chyba był już omawiany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Kup butelczynę i jedź do teścia nie powiem cena wysoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 cena rok i przbieg du.. nie urywa oby był bez wypadek a nie jak większość pisze ale tylko malowany błotnik i zderzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Jezeli stan techniczny idealny to cena adekwatna. Ale warunek ze przez najblizszy nie dotykasz zawieszenia, klockow, tarcz, filtrow i olejow bo wszystko zostalo wymienione w niedalejkiej przyszlosci i jest to zrobione na markowych czesciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamur Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgadza się, a butelczyna u teścia nie przejdzie... -powiedział że może pożyczyć na Insygnie a nie na takie coś... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIX Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Na co Insignia zainwestuj w coś lepszego a nie w Opla oj teść się nie zna na samochodach powiedz żeby Toyote kupił ale to musi dołożyć do rocznika Opla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slothy Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 (edytowane) Witam! Wie ktoś coś o tej zetce? http://otomoto.pl/nissan-350-z-europa-C31852605.html Aha dzwonilem to sprzedającego, lakier niby mierzony przez niego przed zakupem, na całym aucie ponoć oryginalny technicznie tez podobno tiptop auto kupił gdzieś kolo poznania podobno. Mam do gościa 600 km w jedna stronę i nie uśmiecha mi się wycieczki takiej robić w ciemno. Edytowane 14 Lutego 2014 przez slothy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 ktoś już pytał o to auto jakiś czas temu ale nie pamiętam co z tego wyszło , poszukaj kilka stron wczesniej znacie to auto? http://otomoto.pl/nissan-350-z-mocno-doinwestowany-tuning-C31826705.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slothy Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Nie znalazłem nic o tej czarnuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi