Gość skatering Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Witam Wszystkich! Wiem ,że w U.S.A. jest grupa naszych klubowiczów. Potrzebuje pilnej pomocy w sprowadzeniu siedzeń do a32, wlasciwie nie muszą być w jakimś niewiadomym stanie, ważne aby miały elektryke i dobrze by było airbagi. Sprawa jest bardzo pilna a bezpośrednio nikt nie chce wysłać. Oczywiście jeśli ktoś by miał tutaj na miejscu takie fotele do maximy A32 to kupuje od zaraz! Proszę o szybkie odpowiedzi pomoc:) pozdrawiam i z góry dzięki Mark Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 kolor?? skora?? z airbagami bedzie ciezko!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skatering Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 WielkiWacu kolor i skóra nie grają roli jak napisałem odrazu idą do tapicera jak i zarazem całe auto. Najbardziej chodzi o elektryczną regulację....a airbagi... może wtedy dałoby się przełożyć część oparciową z airbagami od tych które mam...jak nie to zostaje wyciągnać lampkę z deski od airbag'u. To jest jakaś szansa na coś? pozdrawiam i dzięki za odp. [ Dodano: Wto 29 Lip, 2008 09:24 ] To jak uda nam się coś załatwić? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.