Guest skatering Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 Witam Wszystkich! Wiem ,że w U.S.A. jest grupa naszych klubowiczów. Potrzebuje pilnej pomocy w sprowadzeniu siedzeń do a32, wlasciwie nie muszą być w jakimś niewiadomym stanie, ważne aby miały elektryke i dobrze by było airbagi. Sprawa jest bardzo pilna a bezpośrednio nikt nie chce wysłać. Oczywiście jeśli ktoś by miał tutaj na miejscu takie fotele do maximy A32 to kupuje od zaraz! Proszę o szybkie odpowiedzi pomoc:) pozdrawiam i z góry dzięki Mark Link to comment Share on other sites More sharing options...
VQPower Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 kolor?? skora?? z airbagami bedzie ciezko!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest skatering Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 WielkiWacu kolor i skóra nie grają roli jak napisałem odrazu idą do tapicera jak i zarazem całe auto. Najbardziej chodzi o elektryczną regulację....a airbagi... może wtedy dałoby się przełożyć część oparciową z airbagami od tych które mam...jak nie to zostaje wyciągnać lampkę z deski od airbag'u. To jest jakaś szansa na coś? pozdrawiam i dzięki za odp. [ Dodano: Wto 29 Lip, 2008 09:24 ] To jak uda nam się coś załatwić? pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.