Guest cola Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Witam wszystkich serdecznie, w zeszłym tygodniu zakupiłem nowego QQ. Mam do was pytanie: Jeden z tylnych głośników "harczy", trzeszczy. Juz po wyjeździe z salony słyszałem że coś jest nie tak z głośnikiem ale teraz coraz bardziejs sie nasila to "warczenie" :/ Planuje wybrać sie z tym do ASO. żeby naprawili, czy gwarancja obejmuje sprzęt audio w szczególności głośniki. P.S. z autka jestem bardzo zadowolony, mam go 3 dni, zrobiłem 2000km i same dobre wrażenia Pozdrawiam cola Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Yaroo Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Kolego jedź do solanu opier. na czym świat nie stoi wszystkich a na pewno głośnik wymienią i ciesz się radością z audio, pewnie głośniki z czasem i tak wymienisz na lepsze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kserokop Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Coś tymi głośnikami nie halo mam cztery ale jakość do bani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
honnki Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 mam to samo w swoimQQ. w poniedziaalek jade na serwis -ciekawe czy wymienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kserokop Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Może trzeba je podmienić na coś lepszego , no chyba , że to radio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pyrus Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 P.S. z autka jestem bardzo zadowolony, mam go 3 dni, zrobiłem 2000km i same dobre wrażenia a dzieje sie to przy odsluchu radia czy na cd tez?mysle ze aso powinno to zalatwic jak cos dogadaj sie z nimi ze doplacisz polowe ceny za lepsze jakies glosniki a te niech zabieraja WOW w 3dni 2000km niezle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cola Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 byłem dwa razy z tym, za każdym razem w innym ASO i lipa.... powiedzieli ze głośnik działa poprawnie a obudowa plastikowa drży i niby od tego ten warkot. Podobno ją poprawili, dokręcili i zanim dojechałem do domu było to samo.... "honnki" jak u Ciebie poprawią na dobre to daj znać co było nie tak i co z tym zrobili. a dzieje sie to przy odsluchu radia czy na cd tez? nie ma różnicy czy to cd czy radio :/ jak znacie jakiś uczciwy, naprawde uczciwy aso w warszawie i okolicach to proszę dajcie znać. Pozdrawiam cola Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
honnki Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 odprowadzilem dzis swojego QQ na lakier do serwisu -o czym pisalem w innym poscie i chcialem pogadac o glosniku ale gosc ktory sprzedal mi auto i obiecywal pomoc hmmm znikl. Czekam a ksiazke gwarancyjna i jak ja dostane to chyba zrobie im sadny dzien w tym salonie. Panowie mialem kilka nowych aut -fiatow opli ALE TO CO ODWALA NISSAN TO NAWET W KOMUNIE BY NIE PRZESZLO. na razie wiec sprawe mojego glosnika zostawiam otwarta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kristo Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 odprowadzilem dzis swojego QQ na lakier do serwisu -o czym pisalem w innym poscie i chcialem pogadac o glosniku ale gosc ktory sprzedal mi auto i obiecywal pomoc hmmm znikl. Czekam a ksiazke gwarancyjna i jak ja dostane to chyba zrobie im sadny dzien w tym salonie. Panowie mialem kilka nowych aut -fiatow opli ALE TO CO ODWALA NISSAN TO NAWET W KOMUNIE BY NIE PRZESZLO. na razie wiec sprawe mojego glosnika zostawiam otwarta. chyba źle skierowałeś reklamacje - powinieneś iść nie do gościa który ci sprzedawał ale do gościa który zajmuje się serwisem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
honnki Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 alee ten gosciu sam kazal mi sie kontaktowac z nim a nie z serwisem poniewaz nie dal mi nawet ksiazki gwarancyjnej. Wiem ze reklamacje to serwis ale oni sami skierowali mnie do salonu. Wiem ze to dziwne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kristo Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 alee ten gosciu sam kazal mi sie kontaktowac z nim a nie z serwisem poniewaz nie dal mi nawet ksiazki gwarancyjnej. Wiem ze reklamacje to serwis ale oni sami skierowali mnie do salonu. Wiem ze to dziwne W ogóle jakiś dziwny ten dealer.. gdzie to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
honnki Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 lodz ul przybyszewskiego NIE POLECAM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medyk Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Witam..Ja czekam na swojego na odbiór i z ciekawości zapytam jakie sa orginalne głosniki w QQ ,gdzie one są i jakie średnice i jak mocne audio i czy idzie tego słuchać...Za dużo tych "i" sorki .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kserokop Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 ja pytałem niby nie wiedzą serwis do bani w Białymstoku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medyk Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 może ktoś mi napisze jakie sa głośniki w QQ firma i średnica...I jak to chodzi? Jest jakis BAS ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts