Gość lewin Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Witajcie, Szukając na forum nie dotarłem do informacji o polecanych przez Was serwisach/warsztatach w Waszych miastach. Stanalem przed potrzeba wymiany paska rozrzadu i zastanawiam sie kto - oprocz ASO - moze byc godzien polecenia w Poznaniu lub okolicach? Informacje o innych miastach z pewnoscia beda mile widziane przez reszte czytelnikow forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Toś nie nie naszukał http://www.nissanklub.pl/forum/viewforum.php?f=22 PS w jakiej almerze będziesz rozrząd wymieniał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajdek419 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 W silnikach QG montowanych w N16 tylko łańcuch wystepuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lewin Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Toś nie nie naszukał http://www.nissanklub.pl/forum/viewforum.php?f=22 PS w jakiej almerze będziesz rozrząd wymieniał? Mialem chyba jakas pomprocznosc przez temperature Bede zmienial pasek w N16 z 2003 roku, 1,5 dCi.. Mozesz kogos polecic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kiubik Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 O to w tym temacie moge ci odradzić parę punktów. Też jestem z Poznania a więc kolego pana Pieruszyńskiego sobie odpuść na ulicy kościelnej słabo tam z obsługą. To jest ASO ale niezależne bo zabrali im licencje. Jeżeli chodzi o pana Polodego w Przeźmierowie full wypas obsługa profesjonalnie zrobiona zlecona praca ale finansowo to kosztować cię kolego będzie, ja tam pompę wtrysków robiłem ponieważ nikt inny nie potrafił ale kosztowało mnie to 3 tys zł zadzwoń i się dowiedz ile taka usługa będzie kosztować tu masz numer do Polodego : 618163385. Na twoim miejscu zrobiłbym to w serwisie bo z łańcuchem nie ma żartów, ja mam swojego pewnego mechanika w Kobylnicy pod Poznaniem ale czy bym mu dał łańcuch zrobić zastanowiłbym się, chociaż nigdy mnie nie zawiódł. Ale jakbyś chciał mogę go zapytać czy zrobiłby i za ile. Acha i pytanko dlaczego robisz łańcuch jakie objawy może olej wymień masz może wlanego mobile1 ?? A może jak już łańcuch to nie trzeba kompletnego wymieniać tylko element jakiś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lewin Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Powod wymiany jest prosty. Auto mam swiezo kupione (N16, 2003 rok, 1,5 dCi, przebieg 81 tys km). W polowie sierpnia planuje wakacje (objazd Balkanow - stolica po stolicy). 4 tys. km przede mna jak nic, stad tez obawa czy lancuch wytrzyma te trase. W ksiazce wyczytalem ze do 90 tys. powinien dac rade, ale auto dopiero co trafilo w mojej rece i wolalbym dokonac zmiany juz teraz dla swietego spokoju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kiubik Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 No to kolego mnie zaskoczyłeś ja mam 2.2DI i łańcuch jest dożywotni nie wiem jak z tym łańcuchem silnika renault niech się ktoś wypowie kto ma ten silnik pozdrawiam i ciekawa podróż powiem szczeże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lewin Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Moge sie mylic, ksiazke seriwsowa mam w jezyku DE, a bardziej lezy mi EN N16 wszystkie maja lancuch? Nie bylo wersji z paskiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.