wojt001 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Witam, jestem szczesliwym posiadaczem navary od kilku miesiecy, niestety teraz dopiero przyszlo mi do glowy zeby zobaczyc jakie kolo jest w zapasie i prawde mowiac zdziwilem sie gdy zobaczylem tam kolo ze stalowa felga. pytanie czy wszystkie navawy sprzedawane z kompletem alufelg mialy w zapasie felge stalowa, czy to tylko ja mialem takie szczescie i wylosowalem takie cudo . (samochod kupiony w aso w wawie). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabt Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Ja tez kupiłem navkę w Wawie i też mam stalowe koło zapasowe , w salonie powiedzieli mi że wszystkie navary tak mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pietja Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Ja tez kupiłem navkę w Wawie i też mam stalowe koło zapasowe , w salonie powiedzieli mi że wszystkie navary tak mają Nie wszystkie ) Moja ma aluminiowa felge na zapasie :diabel: Moze to dlatego ze Navare mam z Belgii i tam daja aluminiowa a na Polske puszczaja bardziej wybrakowane egzemplaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ash_One Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Moze to dlatego ze Navare mam z Belgii no tak, piec navar sprzedanych w PL ze stalowym zapasem i w Belgii wychodzi nowka z piecioma alu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 W 2006 roku oglądałem navkę w salonie i na zapasie była alufelga. Gdy 2007 roku odbierałem swoją zapytałem się, czemu na zapasie nie ma piątej alufelgi. W odpowiedzi dowiedziałem się, że co roku producent zmienia coś w wyposażenia auta. Oprócz felgi aluminiowej nie było popielniczki i zapalniczki. Teraz model 2008 nie ma podłokietnika z tyłu (dostępny tylko ze skórą). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ptasiek Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 ja mam nave z 2006 i kupiona w 2007 ( model 2007 ) i mam alu na zapasie . tylko co mi z alu na zapasie jak auto znow w serwisie ... ehhhh szajs .. jakich malo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Ptasiek, nie zrobili ci jeszcze tego motoru?? :028: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 W 2006 roku oglądałem navkę w salonie i na zapasie była alufelga. Gdy 2007 roku odbierałem swoją zapytałem się, czemu na zapasie nie ma piątej alufelgi. W odpowiedzi dowiedziałem się, że co roku producent zmienia coś w wyposażenia auta. Oprócz felgi aluminiowej nie było popielniczki i zapalniczki. Teraz model 2008 nie ma podłokietnika z tyłu (dostępny tylko ze skórą). a ja naiwnie myślałem cały czas ze zmienia się na lepsze, żeby przyciągnąć klienta ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Z tego co wiem, to w najnowszej dodają chromy i migacze w lusterkach, a także zmienili kształt felg na inne. Przypomniało mi się jeszcze, że na samym początku sprzedaży samochód miał chromowane oznaczenia wersji wyposażenia na klapie z tyłu. :030: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ptasiek Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 motor zrobiony .. ale cos stukalo przy gaszeniu .. .wiec bedac w poblizu wstapilem ... i..... kolo zamachowe ... wiec wymienili .. .ale problem bez zmian .. wiec jeszcze tarcza sprzegla by byl nowy komplet .. i ... . bez zmian ... tak doszli do wniosku ze maja zle kolo zamachowe ... i sprowadzili 2 nastepne ... wynik .... BEZ ZMIAN ... teraz bedzie expertyza z centrali nissana ... i bedzie .. cos dalej dzialane ... jak tylko sie odrobie to dokoncze moja odpowiesc ...a narazie ... GSR600 ps. wlasnie zdalem prawko na A w katowicach i przesiadam sie na motor , bo navare odstawiam na stale do serwisu ... hehehhe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJTEK P Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 W Belgii na zapasie też nie było alu(2007) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezusik Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 moja z 2007 ma alu w zapasie.to dziwne ze nie dodaja do wszystkich.no ale wkoncu to zapas i od dołu.alu amba wetnie wydaje mi sie owiele wczesniej niz stalowa felge . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi