Gość krzyja66 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Moi drodzy jestem posiadaczem almery N16 2,2Di z 2000r. W trakcie wyjmowania środkowego elemetu przedniej deski zawierajacego przełacznik świateł awaryjnych wypieła mi sie kostka i rozpieły mi sie przewody tej wiązki. Miałbym prośbę, czy ktoś mógłby mi przesłac jak powinny byc połączone te przewody w kostce i ewentualnie zdjecie. Byłbym bardzo wdzięczny. Dodatkowo chciałbym dodać, że kostka posiada dziesięć otworów (2x5), z których osiem jest wykorzystanych: 10011 11111. Na kostce znajduje sie napis "NILES JAPAN" "NILES" "06016" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość porcupine Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Po pierwsze: Otaguj temat bo Ci go zamkną. Ja mam trochę inną wersję N16, ale może ta kostka będzie taka sama. U mnie wygląda ona tak: tam gdzie są czarne kropki to idą kabelki, odpowiednio w takich kolorach: czerwony oprócz widocznych srebrnych pierścieni ma jeszcze biały pasek na całej długości. Mam nadzieję, że pomogłem [ Dodano: Wto 05 Sie, 2008 23:46 ] 1001111111. Na kostce znajduje sie napis "NILES JAPAN" "NILES" "06016" Trzeba było od razu tak napisać, w takim razie ta moja jednak się różni i to sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzyja66 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Dzięki za dobre chęci. Pozdrawiam [ Dodano: Nie 10 Sie, 2008 00:01 ] Drodzy czy naprawdę nikt nie jest mi wstanie pomóc i przesłać chociaż zdjęcia układu przewodów elektycznych w kostce lub napisac kolory ww. przewodów. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.