Guest Zajcew83 Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 Witam. Czy ktos z was sam montowal hak i kostke? Gdzie sie podpieliscie z elektryka czy sa tez potrzebne przekazniki?? bo podobno navara niepotrzebuje :029: Pozdrawiam :516: Link to comment Share on other sites More sharing options...
slayer17 Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 Poszukaj na Youtube odcinków programu "mechanik" z TVN Turbo. Ryży montował na antenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Zajcew83 Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 Juz znalazlem wyjscie, dokupilem orginalna elektryke nissana i poprostu podpiolem do kostki tylnych lamp prosciej juz niemoglo byc wczesniej mialem zwykla elektryke bez kostki na koncu. :/ Dzieki nissana elektryce uchowalem gwarancje Balem sie ze bedzie jakis konflikt z czujnikami parkowania i ze bede musial caly czas sciagac kule haka, lecz jest wszystko ok :diabel: :509: :509: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kristofus Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Wie ktoś gdzie można kupić hak i oryginalną wiązkę nissana . Nawara d 40 2008 W salonie mają jakieś kosmiczne ceny życzą sobie 2 tys. zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest goliat Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 hej ja kupiłem tutaj hak i kilka innych http://pucenter.pl/catalog/list/mark/604/model/607 Za hak z montażem dwa razy taniej. kostka NIE jest potrzebna. wszędzie montują na dwa sposoby na szybko złączki lub na kostkę - drożej niepotrzebnie. W BMW Audi są wręcz potrzebne te kostki w Navarze nie potrzeba. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kristofus Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 Dzięki za linka już zamówiłem .Pozdro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.