Guest MarekA Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 Koledzy, czy w Waszych QQ , jeśli zatankujecie do pełna to podczas ruszania i hamowania słychać stuki ("plumkanie") obijającego się paliwa w zbiorniku? Takie pluskanie wystepuje tak ok 100-200 km po pełnym zatankowaniu. Nigdy tego w poprzednich samochodach nie zauważyłem, a tu mnie to denerwuje - szczególnie w mieście. Zaobserwował ktos coś podobnego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lechu1 Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 kilka razy miałem pełen bak.Niestety tego nie stwierdzam.Byłem bardzo wyczulony na wszelkie dzwięki z auta .Ostatnio je olewam i słucham niepogłaśniającego się radia.Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
honnki Posted August 14, 2008 Share Posted August 14, 2008 takie "plumkanie" mialem kiedyś w fiacie punto i nie zdołałem tego usunąć. Wydaje mi się ze póki masz auto na gwarancji powinieneś z każdą nawet najdrobniejszą uwagą jechać na serwis w końcu przed kupnem wiele obiecują. pozrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bonzo Posted August 14, 2008 Share Posted August 14, 2008 po prostu śmiać misie chce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
honnki Posted August 14, 2008 Share Posted August 14, 2008 jesli twoj smiech dotyczy tego postu to jest to żenujące bo uważam iż każdy kto kupuje auto za taką kasę powinien mieć prawo do zadowolenia i satysfakcji i nawet pytanie typu jak otwierać schowek nie powinno być krytykowane bo po to jest chyba to forum aby szukać porady nawet w najbardziej z pozoru glupich sprawach a tym bardziej ze jestes moderatorem i nie ma podzialu na laików i wszystkowiedzących mądralów. pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slayer17 Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 Po prostu ma taką konstrukcję baku W terrano w okolicach połowy zbiornika jak się gwałtownie przyhamuje to potrafi samochodem deczko zakiwać :diabel2: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kristo Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 Po prostu ma taką konstrukcję baku W terrano w okolicach połowy zbiornika jak się gwałtownie przyhamuje to potrafi samochodem deczko zakiwać :diabel2: a jaka jest pojemnosc zbiornika w terrano? podejrzewam ze duzo wieksza wiec powoduje wieksza bezwladnosc samochodu; w qq zbiornik ma 65 l wiec jak jest polowa zbiornika to te 30 l nie wazy na tyle duzo aby w sprawnym samochodzie powodowac jakiekolwiek "przygody" Moze zbiornik w tym egzemplarzu jest niedokrecony i jak jest ciezki to dyga i obija sie o cos? W moim qq niezalenie od ilosci paliwa nic takieg sie nie dzieje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lechu1 Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 Bonzo -jeśli tak ma wyglądać moderowanie -to kolego nic nie wnosisz i nie na temat w tym dziale!(regulamin).ojgrkry-też mam skróty.Kristo i Honnki ,piszmy dalej ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MarekA Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Ha ha, widze Bonzo że jak ktos ma problem czy zamontowac Ledy zielone czy niebieskie , to Cię nie bawi :diabel: Nie napisałem że mi ten problem spac nie daje po nocach , a gdzie miałem sie o to zapytać na forum VW? Nie uzyskam info przezyje, bedzie mnie to mocno irytowało pojadę do serwisu, ale po co jesli może ktos juz to przerabiał. Jak będe chciał wyczyścic plamke na tapicerce , to pozwolisz że tez zapytam, jak to zrobić Miłego dnia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bonzo Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Co sie tak pieklicie śmiać mi sie chce ze chlupanie w baku moze komuś przeszkadzać albo drażnić ,jeśli kogoś uraziłem a widze że tak to przepraszam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kristo Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Co sie tak pieklicie śmiać mi sie chce ze chlupanie w baku moze komuś przeszkadzać albo drażnić ,jeśli kogoś uraziłem a widze że tak to przepraszam chyba za dużo nie wniosłeś do dyskusji swoim poprzednim postem, jak na moderatora bardzo dziwne zachowanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bonzo Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 jak na moderatora bardzo dziwne zachowaniemoderator też człowiek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kristo Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 moderator też człowiek ...napić się i porozrabiać czasami musi :one: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
honnki Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 i zapanowala zgoda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MarekA Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 Ja myśle , ze w ramach "rehabilitacji" Bonzo , powinien załatwić nam podforum QQ Wtedy będzie dla niego :gitara: :564: Miłego dnia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
honnki Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 Popieram ,jestem za , swietny pomysł. Z tego jak się sprzedaje to autko można wnioskować iż jest nas dużo. Ja czekam na odbior i na pewno będe chcial dowiedziec się o nim jak najwiecej (oby nie o usterkach) pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lechu1 Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 Zgoda najważniejsza i dzieci by zdrowe były.(i podforum qq) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts