Gość wwl Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Jak już prawie wszyscy wiedza moja niunia sie lekko zepsiula :evil: No i pracuje nad jej odbudowa. Wymyslilem sobie small mod zderzaczka i grillka na taki jak kiedys zrobil Przemo dla Borta dokladnie taki : No i pytanko mam zwiazane z tym... Z czego zrobic tlo pod ten wlot w grillu i ponizej w zderzaczku.. Nie chce naszego polskiego siatexa srebrnego bo kojarzy mi sie z marnym tuningiem ala duzy fiat. Mozecie mi cos polecic ?? Z gory dzieki. Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bort Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Siatka ala Kamei lub siatka z okrągłymi otworami... innych siatek nie znam :roll: Jak opuścisz/wydłużysz ten zderzak to będziesz nim szurał po asfalcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwl Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Nieno nie chce opuszczac Chce ladna dziurke A nie wiecie skad taka siate ala kamei itp dostac z metra ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 z metra bedzie ciezko ale o ile dobrze pamietam na allegro jest czlowiek z wawy ktory taka siatke sprzedaje w dosc duzych kawalkach i to spokojenie powinno Ci wystarczyc na taka "dziurke" pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 HAHAHHAHAHAHAHHAHHAHAAAAAAAAA.......... to ZDJECIE JEST NA 1000000000% ZROBIOONE W KOMISIE NIEDALEKO RADA ,,ZESLANICÓW SYBERYJSKICH,, KOLO SZKOLY ,,KOLEJOWKI,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bort Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 aha, to nie zauważyłeś, że Przemo obniżył tutaj zderzak powtarzając jakby ten dolny motyw - więc jak pisałeś o modach to skojarzyłem te oba mody zgadza się mrówa - to ten komis, bardzo dobrze skojarzyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 zgadza się mrówa - to ten komis, bardzo dobrze skojarzyłeś niom hihihi mialem nie zagladac do watku ale zajzalem i zainteresowalem sie miejscem gdzie foto robione :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fabis Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 A czy mnie może ktoś powiedzieć jaki jest rozmiar tych alumów. Pytam bo mi gościu powiedział że do Almy N15 nie wejdą 15 calowe fele, i nie wiem dlaczego mi tak powiedział przecież założy się opony o niższym profilu tak? Podpowiedzcie jakie najlepiej założyć, biorąc pod uwagę że zawias jest seryjny i jest to sedan, proszę was o pomoc pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Hehe to powiedz temu komuś, że głupoty gada , ja jeździłem dwa sezony na 195/50/15, i było wszytsko ok, teraz smigam od kilku dni na 205/40/17 i też weszły bez żadnego problemu. Inni klubowi koledzy jeżdżą na 16", do sedana wejdą zapewne takie same koła jak do 3D lub 5D. A jeśi chodzi o koła na zdjeciu to są powiększone poprzez VT, a wzór jest oryginalnych nissanowskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 nie wejda 15??muahahhahahaha polew co za gosc to powiedzial??ja mialemm z tylu 225/45/17 a z przodu 215/40/17 wiec wejda i powiem ze bylo twardo ale ....milo:D szkoda ze je sprzedale:((((teraz przydalyby sie;/ a grillik ktos umie taki zrobic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukmack Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Dobre 15-stki nie wejdą ??!?! pewnie do tico da się upchać nawet a jest grill Kamei do N15 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 ale NASZE N15KI SA ZAJEFAJNE!!! :!: !!! 8) !! !! :wink: !! :twisted: ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 A czy mnie może ktoś powiedzieć jaki jest rozmiar tych alumów. Te alumki na fotce, to oczywisty VT. To standardowe alumki Nissana produkowane bodajże wyłącznie w rozmiarze 14" i 15". Pytam bo mi gościu powiedział że do Almy N15 nie wejdą 15 calowe fele, i nie wiem dlaczego mi tak powiedział przecież założy się opony o niższym profilu tak? A czym ten gość się na codzień zajmuje? Sprzedażą bułek? Pewnie w życiu własnego auta nie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fabis Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Właśnie że zajmuje się wymianą oponek, mnie się wydaje że mi tak powiedział dlatego że te felgi z nowymi oponkami są komuś zarezerwowane więc tak było najlepiej powiedzieć. Na jakim rozmiarze opon się jeździ najlepiej, chodzi mi o to żeby nie był za twardy, 195/50/15 będą dobre? i czy nie będą pokazywały złej prędkości? pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Właśnie że zajmuje się wymianą oponek, mnie się wydaje że mi tak powiedział dlatego że te felgi z nowymi oponkami są komuś zarezerwowane więc tak było najlepiej powiedzieć. To nie można szczerze powiedzieć, tylko kit wciskać? Na jakim rozmiarze opon się jeździ najlepiej, chodzi mi o to żeby nie był za twardy, 195/50/15 będą dobre? i czy nie będą pokazywały złej prędkości? Zajrzyj sobie na taką stronkę: http://www.miata.net/garage/tirecalc.html Wpisz oryginalny rozmiar opon i poeksperymentuj z większymi. Miłej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Przy 195/50/15 będą delikatne przekłamiania, ale przy 195/55/15 już nie ponieważ na takich schodziły GTi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MIS Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 FABIS WIDZE ZE MAMY TEN SAM PROBLEM ALE JA MOZE GO JUZ W PONIEDZIALEK ROZWIAZE.... GRE USTALENIA WSTEPNE PODTRZYMUJE :wink: PONIEDZIALEK / WTOREK JEDZIEMY SIE MIERZYC... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fabis Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zrobię tak podjadę do niego powiem mu co i jak, i poproszę żeby mi je założył na jakieś 2 może 3 dni żeby na nich pojeździć trochę i wszystko będę wiedział, czy nie jest za twardy i tak dalej, dzięki chłopaki za pomoc, już wiem jak z nim gadać. pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fabis Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Ten zderzaczek to jest przerobiony z SR-ki? Bardzo fajnie wygląda i te kierunki białe, autko stało się poważniejsze przód mnie osobiście się bardzo podoba, ciekawe jakby to wyglądało w sedanie pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 To nie jest zderzaczek od S- SR, a zderzak od almery po liftingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Ten zderzaczek to jest przerobiony z SR-ki? Bardzo fajnie wygląda i te kierunki białe, autko stało się poważniejsze przód mnie osobiście się bardzo podoba, ciekawe jakby to wyglądało w sedanie Ten zderzaczek jest przerobiony ze standardowego zderzaczka wersji po lifcie w '97 roku. Tyle że dolna jego część została w PhotoShopie zdublowana i wyciągnięta w dół SR'ka faktycznie ma taki duży wlot powietrza, ale reszta zderzaka jest całkiem inna. Zajrzyj sobie do działu Nasze Auta na stronie głównej. Widziałem tam jakąś SR i GTi. Mają taki sam zderzak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scyzor Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zajrzyj sobie do działu Nasze Auta na stronie głównej. Widziałem tam jakąś SR i GTi. Mają taki sam zderzak. Słusznie. Zajrzyj np. tutaj: Almera N15 SR Michała (QRA) pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukmack Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 A co myślicie na temat pomalowania auta na 2 kolory ? tak przez połowę-pod skosem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 A co myślicie na temat pomalowania auta na 2 kolory ? tak przez połowę-pod skosem ? daj spokoj, beda sie smac ze miales mega-dzwon i nie miales kasy na lakier to trysneli czym bylo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukmack Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 hehe, ale kurcze to fajnie wygląda - np. połączenie srebrnego i czarnego może to i jakies przekombinowanie jest, ale czego się nie robi dla poprawy wyglądu .... gorzej jak się nie spodoba juz po fakcie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi