Gość Piotrek Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Hehe, jak ten temacik ładnie się rozwinął od: zderzaka poprzez wielkość felgi, rozmiaru opony, aż do koloru i sposobu pomalowania auta Ciekawe co z tego tematu wyniesie autor tematu Sławek 8) , przecież chodziło mu o zderzak, ale że my klubowicze jesteśmy uniwersalni z jednego temaciku dowei się także o innych rzeczach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukmack Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Wyniesie pewnie nową myśl a propo's zderzaka, moze zmieni felgi na 17" i zdecyduje się na zmianę koloru na 2 Więc Sławuś - dziękuj, dziękuj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 A co myślicie na temat pomalowania auta na 2 kolory ? tak przez połowę-pod skosem ? jezeli dwa kolory to przod taki jak masz a z tyłu ładny odcień niebieskiego ostatnio widzialem taką furke naprawde ładnie sie prezentowala tylko umiejętnie trzeba zrobić cieniowanie:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukmack Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Tak, myślę, że to nie byłby taki zły pomysł, szczególnie, ze i tak muszę malować 2 tylne błotniki.... rdza mi zjada nadkola ... alebyscie się zdziwili jakbym na spota zawitał takim 2-kolorowcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fabis Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Faktycznie zderzak się różni nie przyjrzałem się dokładnie, ale i tak mnie osobiście się bardzo podoba może nawet jest ładniejszy od S czy SR pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość siano Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 witam wszystkich mam pytanie co do zdjęcia czerownej almerki i wlotu na masce mam pytanie czy ktoś wie od czego to wlot i gdzie można taki nabyć prosze o odpowiedz pozdraiwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Q Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ziut Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 fajne zestawienie kolorków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Q Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2005 A tu jeszcze wersja troche bardziej Xtreame :wink: http://i5.photobucket.com/albums/y183/QRA/XtreamE.jpg PEACE 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 witam wszystkich mam pytanie co do zdjęcia czerownej almerki i wlotu na masce mam pytanie czy ktoś wie od czego to wlot i gdzie można taki nabyć prosze o odpowiedz pozdraiwam Wlot na masce jest fantazją kolegi, który robił ten VT I służy wyłącznie poprawieniu estetyki autka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 zna ktos jakś firme co da rade poskładać takiego grilla jak mają te dwa autka powyżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi