Gość marekmarecki Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 W mojej primerce (przypomnę, że p10 1.6 16V i z '95r.) wypatrzyłem nie podłączone przewody. Dla jednego z nich (na pierwszym zdjęciu) jest nawet miejsce gdzie można go podłączyć ale jest specjalnie przez kogoś odłączony i skrócony izolacją. Drugi (drugie zdjęcie) to nie mam pojęcia gdzie mógł byc wpięty a gdzieś chyba był, bo ma (zaznaczone zielonym) spinkę która powinna byc przypięta do karoserii albo gdzieś indziej. Od czego mogą byc te przewody :?: Jak ktos posiada taka samą primerę to prosiłbym o przyjrzenie się jak to wygląda u niego i zapisanie na forum. Z góry dzieki :!: :!: :!: A tak na marginesie: Dlaczego jak wstawiłem to zdjęcie sie nie otworzyło :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kazek Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 u mnie nic takiego nima, moze cos poprzedni właściciel montował moze jakis alarm miał, spróbuj po nitce do kłębka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marekmarecki Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2005 No z poprzednim właścicielem to raczej bym się nie dogadał, bo on szprecha po niemiecku a ja nie a poza tym to nawet nie wiem kto to Ale dzieki że sprawdziłeś. To u mnie to raczej wygląda oryginalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafał L Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 To pierwsze zdjęcie przedstawia panie kolego złącze przewodu elektrycznego zaworu regulacji przyśpieszonego biegu jałowego FICD. Z czym to się je to zabardzo nie wiem :roll: A drugie zdjęcie to nie wiem co przedstawia. U mnie chyba tego nie ma, albo jest podłączone i tego nie widze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marekmarecki Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 No dobra to mamy nazwę :idea: . Teraz w czym to pomaga albo przeszkadza jak jest odłączone :?: Dodam jeszcze, że nie próbowałem tego podłączać, bo szczerze powiedziawszy trochę cykorze :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.